reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Wrzesień 2010...

Ach dziewczyny ale miałam dzień......bratowa o 15:25 urodziła SYNKA....to jej 3 synek:-p:tak: mały waży 3650g, wszystko ok, chyba będzie Karol:tak:
DZIĘKI KOBIETKI ZA KCIUKI!!!!!!!!!!!!!!!!

Padam jestem wykończona....mam wam tyle do napisania a siły i czasu brak.....postaram się szybko nadrobić....
Dobrej nocy kochane!!!!!!!!!!!

reklama
Witam,
oliwka dobry jest Raid do kontaktu ja od 3 lat używam, włączam na noc a wkład na miesiąc i nawet więcej starcza i komary nie wchodzą lub uciekają :)
Co do upałów u nas dziś chyba już znacznie lepiej będzie, bo już jest 20 stopni a nie 25 więc mam nadzieję że góra 25 st będzie :) Bo w sumie co to robić w upał? Z dziećmi nigdzie się nie pójdzie bo topnieją jak lody, jęczą że gorąco itp. Nad jeziorko jedynie lub na działkę ale tu od męża uzależnieni bo i tu i tu z 2 km dygać pieszo byśmy w słońcu musieli :/ To tak nas autem podrzuca jak trzeba.
Wczoraj zaliczyliśmy plażę ale było wietrznie trochę i nic gorąca nie dało się odczuć - no tak to ja moge sobie leżakować :)

Cześć babeczki. Ja nie śpię od 5.30 bo nie wzięłam magnezu na noc i taki mnie skurcz łydki złapał że do teraz nogi nie wyprostuję:dry: Zajadam rogaliki, nie wiem czy M zdąży wrócić z pracy bo jeszcze mam tylko dwie pełne michy:-D:-D
U nas znowu Afryka ale zaraz pewnie gdzieś wyruszę na miasto połazić..tylko, żeby ktos kuchnie posprzątał..;-)
A wiecie kto się dawno nie odzywał??? She shu:eek::eek:I to już spooooro.Ciekawe co u niej:confused:

Olwika ja w kontakcie mam rajda i rano tylko z odkurzaczem po podłodzę przelece, co by po komarach nie chodzić:-DDla mnie 100%skutecznosci:tak: A kolejne nie wlatują jak sięnapatrzą na taką masakrę..

Ostatnia edycja:
Cześć babeczki. Ja nie śpię od 5.30 bo nie wzięłam magnezu na noc i taki mnie skurcz łydki złapał że do teraz nogi nie wyprostuję:dry: Zajadam rogaliki, nie wiem czy M zdąży wrócić z pracy bo jeszcze mam tylko dwie pełne michy:-D:-D
U nas znowu Afryka ale zaraz pewnie gdzieś wyruszę na miasto połazić..tylko, żeby ktos kuchnie posprzątał..;-)
A wiecie kto się dawno nie odzywał??? She shu:eek::eek:I to już spooooro.Ciekawe co u niej:confused:

Olwika ja w kontakcie mam rajda i rano tylko z odkurzaczem po podłodzę przelece, co by po komarach nie chodzić:-DDla mnie 100%skutecznosci:tak: A kolejne nie wlatują jak sięnapatrzą na taką masakrę..

Witaj w klubie! Mnie tez w nocy taki skurcz lydki zlapal , ze do teraz ja czuje, podobno pomaga jak sie stanie odrazu na te noge. Wy tu piszecie o upalach a ja sobie niezdawalam sprawy , ze az tak jest goraco , dopiero moj M wrocil dzis z Polski i stwierdzil , ze bylo gorzej jak w Chorwacji. U nas tutaj jest cieplo ale wieje taki chlodny wietrzyk. A wiec dziewczyny trzymajcie sie w tych upalach.
Kerna ty te komary tak psychologicznie zalatwiasz:-D:-D
Oliwka ale ty masz sliczne dzieciaczki. Zreszta co sie dziwic mama ladna to i dzieci sliczne.

Dziendoberek z rana

Wszystkim zycze milego weekendu i jak najlepszego samopoczucia:)

A co do skurczow to juz tez od kilku dni mnie lapia-szok jakie ciaza ma etapy-ksiazkowo.

oliwka-dzieciaki sliczne:)

Kerna, nieźle załatwiasz komary, ja chcę kupić na okno siatkę na owady to mi nic nie wleci, ani mucha ani osa ani komaruś.
U nas dziś chłodniej, al;e słonko grzeje na podwórku wiec śmiało mogę sie na łózku dmuchanym wywalić i nogi opalać z tyłu no i plecy z 2-3 godzinki :)
Potem spacerek obowiązkowo.
Ja dziś od 5,30 nie śpię.
Mała tańcowała w brzuszku nie dając mi usnąć
Miłego dnia dla was kochane

Witam !
Dzisaj nawet pospalam troche...a wczoraj padlam zmeczona i spalam jak zabita!
Corcia jeszczce spi wyszalala sie wczoraj do 21 na dworze z kolezankami teraz odsypia wiec chwile spokoju dla siebie:))
Milego weekendu i spokojnego!

Witam przy kawusi.
Wczoraj miałam gorszy dzień. Leżałam jak naleśnik bo tak mnie kolana bolały że problem było wstać. Dzisiaj już lepiej to obiadek ugotuje pyszny i ogarne troszke mieszkanie.
Oliwka śliczne dzieciaczki.
Kerna i Gaja dzięki za pomysł na usunięcie tych cholerstw z domu. Wszystko mnie swędzi od nich.
She shu odezwij sie!
Ciociu Lilu gratulacje!!!

Czesc dziewczyny:)

Wstalam dzisiaj ok 9 a tak dobrze mi sie spalo:) padlam jak kawka po tym basenie heh..pogoda dzisiaj fajna bo swieci slonce ale nie ma upalu:)

musze troche polezec bo brzuszek mi sie napina;/
milego dnia zycze :*

reklama
Do góry