reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Wrzesień 2010...

Ach dziewczyny ale miałam dzień......bratowa o 15:25 urodziła SYNKA....to jej 3 synek:-p:tak: mały waży 3650g, wszystko ok, chyba będzie Karol:tak:
DZIĘKI KOBIETKI ZA KCIUKI!!!!!!!!!!!!!!!!

Padam jestem wykończona....mam wam tyle do napisania a siły i czasu brak.....postaram się szybko nadrobić....
Dobrej nocy kochane!!!!!!!!!!!

reklama
Witam,
oliwka dobry jest Raid do kontaktu ja od 3 lat używam, włączam na noc a wkład na miesiąc i nawet więcej starcza i komary nie wchodzą lub uciekają :)
Co do upałów u nas dziś chyba już znacznie lepiej będzie, bo już jest 20 stopni a nie 25 więc mam nadzieję że góra 25 st będzie :) Bo w sumie co to robić w upał? Z dziećmi nigdzie się nie pójdzie bo topnieją jak lody, jęczą że gorąco itp. Nad jeziorko jedynie lub na działkę ale tu od męża uzależnieni bo i tu i tu z 2 km dygać pieszo byśmy w słońcu musieli :/ To tak nas autem podrzuca jak trzeba.
Wczoraj zaliczyliśmy plażę ale było wietrznie trochę i nic gorąca nie dało się odczuć - no tak to ja moge sobie leżakować :)

Cześć babeczki. Ja nie śpię od 5.30 bo nie wzięłam magnezu na noc i taki mnie skurcz łydki złapał że do teraz nogi nie wyprostuję:dry: Zajadam rogaliki, nie wiem czy M zdąży wrócić z pracy bo jeszcze mam tylko dwie pełne michy:-D:-D
U nas znowu Afryka ale zaraz pewnie gdzieś wyruszę na miasto połazić..tylko, żeby ktos kuchnie posprzątał..;-)
A wiecie kto się dawno nie odzywał??? She shu:eek::eek:I to już spooooro.Ciekawe co u niej:confused:

Olwika ja w kontakcie mam rajda i rano tylko z odkurzaczem po podłodzę przelece, co by po komarach nie chodzić:-DDla mnie 100%skutecznosci:tak: A kolejne nie wlatują jak sięnapatrzą na taką masakrę..

Ostatnia edycja:
Cześć babeczki. Ja nie śpię od 5.30 bo nie wzięłam magnezu na noc i taki mnie skurcz łydki złapał że do teraz nogi nie wyprostuję:dry: Zajadam rogaliki, nie wiem czy M zdąży wrócić z pracy bo jeszcze mam tylko dwie pełne michy:-D:-D
U nas znowu Afryka ale zaraz pewnie gdzieś wyruszę na miasto połazić..tylko, żeby ktos kuchnie posprzątał..;-)
A wiecie kto się dawno nie odzywał??? She shu:eek::eek:I to już spooooro.Ciekawe co u niej:confused:

Olwika ja w kontakcie mam rajda i rano tylko z odkurzaczem po podłodzę przelece, co by po komarach nie chodzić:-DDla mnie 100%skutecznosci:tak: A kolejne nie wlatują jak sięnapatrzą na taką masakrę..

Witaj w klubie! Mnie tez w nocy taki skurcz lydki zlapal , ze do teraz ja czuje, podobno pomaga jak sie stanie odrazu na te noge. Wy tu piszecie o upalach a ja sobie niezdawalam sprawy , ze az tak jest goraco , dopiero moj M wrocil dzis z Polski i stwierdzil , ze bylo gorzej jak w Chorwacji. U nas tutaj jest cieplo ale wieje taki chlodny wietrzyk. A wiec dziewczyny trzymajcie sie w tych upalach.
Kerna ty te komary tak psychologicznie zalatwiasz:-D:-D
Oliwka ale ty masz sliczne dzieciaczki. Zreszta co sie dziwic mama ladna to i dzieci sliczne.

Dziendoberek z rana

Wszystkim zycze milego weekendu i jak najlepszego samopoczucia:)

A co do skurczow to juz tez od kilku dni mnie lapia-szok jakie ciaza ma etapy-ksiazkowo.

oliwka-dzieciaki sliczne:)

Kerna, nieźle załatwiasz komary, ja chcę kupić na okno siatkę na owady to mi nic nie wleci, ani mucha ani osa ani komaruś.
U nas dziś chłodniej, al;e słonko grzeje na podwórku wiec śmiało mogę sie na łózku dmuchanym wywalić i nogi opalać z tyłu no i plecy z 2-3 godzinki :)
Potem spacerek obowiązkowo.
Ja dziś od 5,30 nie śpię.
Mała tańcowała w brzuszku nie dając mi usnąć
Miłego dnia dla was kochane

Witam !
Dzisaj nawet pospalam troche...a wczoraj padlam zmeczona i spalam jak zabita!
Corcia jeszczce spi wyszalala sie wczoraj do 21 na dworze z kolezankami teraz odsypia wiec chwile spokoju dla siebie:))
Milego weekendu i spokojnego!

Witam przy kawusi.
Wczoraj miałam gorszy dzień. Leżałam jak naleśnik bo tak mnie kolana bolały że problem było wstać. Dzisiaj już lepiej to obiadek ugotuje pyszny i ogarne troszke mieszkanie.
Oliwka śliczne dzieciaczki.
Kerna i Gaja dzięki za pomysł na usunięcie tych cholerstw z domu. Wszystko mnie swędzi od nich.
She shu odezwij sie!
Ciociu Lilu gratulacje!!!

Czesc dziewczyny:)

Wstalam dzisiaj ok 9 a tak dobrze mi sie spalo:) padlam jak kawka po tym basenie heh..pogoda dzisiaj fajna bo swieci slonce ale nie ma upalu:)

musze troche polezec bo brzuszek mi sie napina;/
milego dnia zycze :*

reklama
Do góry