KAROLINA84 współczuje tych obrzęków ,wiem co to znaczy mi puchną palce u dłoni i powieki mam napuchnięte rano ,a co do nóg to polecam leżenie z wyzej położonymi nogami .
LILU witaj mamuśka.
KERNA zaszlałaś z tymi rogalikami ,ech zjadło by się ....ale szczerze to w taką pogode i parówe to ja tylko spijam jakoś jeść się nie chce.
asiaN nie dziwie ci się że padłaś ja też ledwo żyje a do tego ta plaga komarów ,
Ja dziś cały dzień na dworzu,ech cięzko jak nic było ,dzieciaki w basenie szalały aż w końcu i ja nie wytrzymałam i do nich wlazłam ,super było ,potem do sklepu na loda itd a teraz jeszcze młoda siedzi bo spała godzinke i obudziła się przed 20.Zmieniłam rybką wode i wymyłam akwarium ,i tak dzień mi zleciał...a teraz duszno jak nc mogło by się ochłodzić .
A dziewczyny znacie jakiś dobry środek na komary taki żeby one do pokoju się nie ładowały ....?????
Oliwia dostała kostium i od rana śmiga i dumnie się prezentuje ,,
a Tu Bartek troszkę złapany przez słońce
MYCHA no super uczucie jak tak szykuje się rzeczy dla maleństwa ...ja to pewnie pod koniec lipca się zbiore dopiero ale torbe spakuje tak w połowie lipca bo u mnie w każdej chwili może skoczyć ciśnienie i pokazać się białko w moczu .
PYSIA ja tak jak ty dziś skorzystałam ze słońca ,tylko że ja latałam za dzieciakami i pilnowałam ich jak były w basenie i słonko nieżle mnie przypiekło.