reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Wrzesień 2010...

Bylam na basenie:D cudownie sie zrelaksowalam i poplywalam:)))) wracajac zajechalam do Mc'Donaldsa na lody:)) szkoda ze bez mojego E..on biedny parzy sie w tirze:(
co do opalania staram sie narazie nie wychodzic na slonce..jakos nie czuje potrzeby opalania.

reklama
no i zrobione..chyba wyszło mi 10 blach tych rogalików i są z czekoladą, budyniem i marmoladką:-) Mąż jutro wróci to będą z synem zajadali:tak::tak::tak:
Co do opalani to ja nawet jakbym chciała, to się opalać nie będe bo po tamtej niedzieli wyszło mi uczulenie na słońce, więc wszystko jasne:dry:

Hejka, to znowu ja!
A ja jestem biała jak śnieg. Nie mam nawet gdzie wyjść na słoneczko,bo balkon mam za mały i w dodatku w 3/4 zasłonięty murkiem, więc nawet jak świeci słoneczko,to na balkonie go nie mam tylko przez okno daje mi do wiwatu:-p. A na wyjazd gdzieś nad wodę nie mam weny. Zresztą w ogóle w tej ciąży jakaś strasznie leniwa jestem:zawstydzona/y::no:.
W poprzednich opalałam się tak jak np. Pysia, cała tylko brzuszek chroniłam,bo rodzice mieli działkę i jeździliśmy tam bardzo często i miałam zupełnie inne samopoczucie. Tym razem mam takie doły momentami,że aż sama siebie przerażam.
A tak poza tym moje dzisiejsze plany spaliły na panewce,ponieważ nie miałam siły,żeby iść z dzieckiem do lekarza:zawstydzona/y:. Zrobiłam spaghetti na obiadek i wykąpałam moje psisko( trochę ja , trochę P.), bo leży biedna i nie ma siły jak ja. Niestety jak ją czesałam, zauważyłam,że ma jakieś jajo na stawie łokciowym i musiałam zaliczyć wizytę u weta.
Spanikowałam,bo ona w październiku ub.roku miała narośl na łapie i po badaniu okazało się,że to nowotwór złośliwy. Ale jeśli został szybko i dobrze wycięty nie powinien dawać przerzutów. A wszyscy kochamy tego psiaka tak, że aż trudno to sobie wyobrazić. Wet powiedział,że raczej się o coś uderzyła i zrobił się jej krwiak, odciągnął płyn i dał dwa zastrzyki przeciwzapalne i receptę na leki. W środę na kontrolę. Teraz mam dodatkowe zmartwienie:-(

Wczoraj zaczęłam Was czytać.ale mi się słabo od upału zrobiło, więc ległam z synkiem:zawstydzona/y:upały znoszę fatalnie, nie mam sił za Jackiem biegać, dziś pojechałam do mamy i ona za Jackiem biegała;-);-)ale jutro już ma bć 25 stopni w Wielkopolsce, więc bedzie lepiej;-);-);-)weekend jak zawsze przygodowy, więć też się odmeldowuję;-);-);-)
Lilu witaj z powrotem;-)trzymamy kciuki za bratową;-);-)
Małpko gratulacje dla przyjaciółki;-)

KAROLINA84 współczuje tych obrzęków ,wiem co to znaczy mi puchną palce u dłoni i powieki mam napuchnięte rano ,a co do nóg to polecam leżenie z wyzej położonymi nogami .

LILU witaj mamuśka.

KERNA zaszlałaś z tymi rogalikami ,ech zjadło by się ....ale szczerze to w taką pogode i parówe to ja tylko spijam jakoś jeść się nie chce.

asiaN nie dziwie ci się że padłaś ja też ledwo żyje a do tego ta plaga komarów ,

Ja dziś cały dzień na dworzu,ech cięzko jak nic było ,dzieciaki w basenie szalały aż w końcu i ja nie wytrzymałam i do nich wlazłam ,super było ,potem do sklepu na loda itd a teraz jeszcze młoda siedzi bo spała godzinke i obudziła się przed 20.Zmieniłam rybką wode i wymyłam akwarium ,i tak dzień mi zleciał...a teraz duszno jak nc mogło by się ochłodzić .

A dziewczyny znacie jakiś dobry środek na komary taki żeby one do pokoju się nie ładowały ....?????

Oliwia dostała kostium i od rana śmiga i dumnie się prezentuje ,,
19e35403643886120adfbd5801ac53d8,10,19,0.jpg

a Tu Bartek troszkę złapany przez słońce
c9dbcf12888906950e06479ddedd4223,10,19,0.jpg

MYCHA no super uczucie jak tak szykuje się rzeczy dla maleństwa ...ja to pewnie pod koniec lipca się zbiore dopiero ale torbe spakuje tak w połowie lipca bo u mnie w każdej chwili może skoczyć ciśnienie i pokazać się białko w moczu .

PYSIA ja tak jak ty dziś skorzystałam ze słońca ,tylko że ja latałam za dzieciakami i pilnowałam ich jak były w basenie i słonko nieżle mnie przypiekło.

reklama
Do góry