reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Wrzesień 2010...

Kerna jak dla mnie z budyniem i czekoladą możesz kilka podrzucić.

Ja leżąc na ginekologii wcinałam mandarynki na kilka godzin przed porodem :)

Tosia humorek widze dopisuje, a truskawki jak mizerne to i niesmaczne nie masz co ich żałować, ja zmykam bo zaczęła sie burza grzmi ciemno zimno brrr.
Wole sprzęty odłączyć, bo bez kompa i dekodera nudy będą jak mi piorun strzeli po kablach...

reklama
.. cholercia... chyba troszkę mi uda przytyły, więc mi sie ocierają o siebie i wcale nie jest tak fajnie... kurde nadal mam 10 kg na plusie, ale ten tłuszczyk mi się rozkłada tam gdzie nie powinien... chyba z cycek mi ubyło (ale to mój znawca jak wróci musi stwierdzić) i poszło w uda... to chyba grawitacja ;-D

oplulam monitor ze smiechu Tosiu(z tej grawitacji)

Tosia trzeba było zaglądnąć do moich rodziców:tak::tak::tak:Dzis mieli dostawę truskawek i pyyysznych słodkich czereśni:tak::tak::tak::-p:-p:-p
A Ty z tą grawitacjato dałaś:-D:-D:-D:-D I wiesz...chyba brakuje Ci tego ostatniego:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D

Ale upał, uffffffff.............................. Mam w sypialni 30 stopni i pot się leje ze mnie, masakra. Ale umyłam podłogi w całym domu i jestem zadowolona bo zbierałam się do tego od 2 tygodni, aż wstyd :no:
witam z Afryki:-D:-D:-D
Wiecie ja nie wiem jakim cudem, ale porównując pierwszą ciążę z tą, to ja świetnie znoszę upały:szok::szok::szok::tak::tak::tak:Wczoraj zrobiłam sobie 3 godzinny, popołudniowy spacer na miasto i jedynie to mnie bolały nogi. Ani nie puchnę, ani się nie roztapiam, nie dyszę po prostu jest mi dobrze:tak::tak::tak::-D:-D:-D

Malgos nie miałąś jeszcze krzywej?????????
Kerna, ja dokładnie tak samo. Z Jaśkiem w ciąży mimo, że była zima to od 6 miesiąca nie widziałam swoich kostek u nóg, a teraz nic, żadnej opuchlizny...
No i wreszcie dzidzia przestała mi naciskać na nerw kulszowy i czuję się o niebo lepiej ;-)
A co do krzywej cukrowej to ja ani w pierwszej ciąży ani teraz nie miałam robionej..
Hej brzuchatki!!!!!!!!!!!!!!!
WRÓCIŁAM :-D:-D:-D
Nawet nie patrzę ile mam do nadrobienia:wściekła/y: oj babki ale wy piszecie:tak:

U mnie ok, mam wprowadzony Fenoterol 8*1/2 tabletki czyli co 3 godziny ale jest poprawa brzuch mi się nie napina jest komfortowo:-):tak:

Szpital tragedia, nie personel czy sale, bo siostry były przewspaniałe, bardzo troskliwe i miłe, czyściutko w salach tylko 2 osobowe, fajnie.....ale współlokatorka...MASAKRA!!!!!

Spróbuję nadrobić zaległosci, cieszę się, ze jestem w domu.....a plusem szpitalnego jedzenia jest fakt ze schudłam 2 kg :tak:

Miłego i nie tak upalnego jak u mnie dnia dziewczyny!!!!!!!!

I prośba o kciuki.....moja bratowa właśnie jest na porodówce, dziecko obróciło się główką w dół i rodzi sn....od 9.00 tam jest....aż boję się dzwonić:tak: martwię się...ale wiem, ze jak wy potrzymacie kciuki to będzie ok....

Lilu, witaj w domu.
Współczuję bratowej rodzić w taką pogodę.

A mnie dzisiaj nawiedziło... :tak:zaczęłam prać dzidziusiowe ubranka...:-) boże jakie to przyjemne, wszystko takie maluńkie i kochane... Kupiłam wczoraj Lovellę noi wzięłam się za robotę!
Jeszcze tylko poprasuję i będę ukladać, przekładać, składać i tak w kółko... boże jak ja to kocham... o właśnie dostałam mocnego kopniaka, Igunia czuje że mama wariuje ;))):-D

Jezuńku jaki upał... dziewczyny opalacie się choć trochę czy wogóle??
Ja jak do tej pory ani grama leżakowania ani nic ;)
Jak byłam 2 llata temu na wczasach we Włoszech to normalnie maskakra.. tyle kobiet na basenie z wielgaśnymi brzucholami w strojach się opalały. Zjarane na czekoladę, aż ciarki przechodziły normalnie... ja bym się bała!!!:szok:

reklama
Ja staram się unikac opalania, owszem jak już jestem z dziećmi nad jeziorkiem to zawsze cos chwyci ale nie leżakują w stroju tylko w spodenkach i koszulce :)
Teraz pareo by się przydało ale z prognozy obejrzanej dziś to od jutra chłodniej bynajmniej już na północy:tak: A potem pomiędzy 17-23 stopni ma być

Do góry