reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Wrzesień 2010...

A ja się właśnie zastanawiam nad imieniem dla mojej córki. I żadne mnie nie zachwyca, a mężowi się podobają zupełnie inne. Czarno to widzę.

reklama
A ja się właśnie zastanawiam nad imieniem dla mojej córki. I żadne mnie nie zachwyca, a mężowi się podobają zupełnie inne. Czarno to widzę.

no to macie problem

u nas bylo podobnie ja wymyslalam cale mnustwo imion a moj tylko:"no cos ty ,w zyciu" a on zadnego nie podal....dopiero jak powiedzialm Amelia to on od razu o to mi sie podoba i zostalo i juz nwet sie niezastanawiamy...haha

w koncu i wy to "swoje " znajdziecie

Hej dziewczyny!!!!!!!!!
Ja nadal ze skurczami:-( wizytę mam o 17.00 nie mogę się doczekać....skończyła mi się luteina...cholerka wszystko na bakier....
Odpoczywam, leżę ale pozytywnie już nie mam siły myśleć:wściekła/y:
Dzięki kochane za słowa wsparcia i jeśli to nie przegięcie z mojej strony potrzymajcie za mnie kciuki jeszcze przez dzisiaj.....:tak:
Odezwę się po wizycie.....aha wszystkim mającym dzisiaj wizytki powodzenia kochane!!!!!!!
I jeszcze jedno jak mi dzisiaj znów powie, że to dziewczynka zacznę kupować już hurtowo różowe ciuszki bo nie mogę już wytrzymać...;-)

Olcia - dzięki - mam nadzieję, że masz rację! Nie pomyślałabym, że to będzie takie trudne, ale to jednak ważna decyzja.
Lilu - trzymam kciuki, na pewno wszystko będzie dobrze. Ale dobrze, że dzisiaj idziesz do lekarza, lepiej wszystko sprawdzić i się nie stresować niż dobierać sobie do głowy. Na razie odpoczywaj i zastanawiaj się jakie różowe śliczności kupisz dla swojej córeczki ;-)
Kasiona - też tak myślę. Zawsze warto wszystko sprawdzić, będziesz spokojniejsza. Pewnie będzie tak, że taka Twojej ciąży uroda, ale sprawdź to.

agim doczytałam twoje pytanie. Tak poprzednio jak brałam Fenka funkcjonowałam normalnie, oczywiście w miarę możliwości odpoczywałam ale jak tu w lecie leżeć z 2,5 letnim dzieckiem....niestety moja sytuacja była i jest taka, że przy dzieciach muszę robić wszystko sama czyli pranie, gotowanie, prasowanie i utrzymanie domu w ładzie na mojej głowie.Dlatego teraz wolałabym Fenoterol bo wiem, że z tym lekiem dam radę to nadal robić....a po luteinie skurcze nie mijają:-(...dzisiaj wizyta zobaczymy co powie moja ginka....
agim trzymaj się!!!!!!!!!!!!!!!

Kasiona nie przejmuj sie ja z jednym tez przytylam 7 kilo, i wcale po mnie niewidac.
Lilu dobrze , ze idziesz do lekarza , u mnie dzisiaj lepiej ze skurczami.
Trixi dzieki za cynk, zaraz polecialam do KIka i kupilam biustonosz dla karmiacych - pasuje super

A ja mam dzisiaj ochote na grochowke i zaraz ja ugotuje. Tez poszalalam dzis po sklepach i kupilam pierwsza butelke z NUK . Nie moglam sie oprzec taka jest ladna z KuBUSIEM PUCHATKIEM:-D:-D:-D

Witam ,za oknem zimno i leje w taka pogode to nawet kawa nie smakuje...
GIZELA !!!! jak ja Ci dam zrywanie jagod to ...*&%*$*&$ !!!!!!

Onionek i Lilu - powodzenia na wizytach !!!

Ostatnia edycja:
Hej kobitki, jak dzionek? Ja się dziś obudzić nie mogę...Wczoraj skręciłam z paczek prawie całą kuchnię. Jeszce tylko jedne drzwiczki i uchwyty. Żeby mi się tak dzisiaj chciało, a tu nic, lenia mam takiego na garbie że masakrrrrrra! I jeszcze ta paskudna pogoda...ech... idę walczyć z leniem. Buziaki dziewczynki i miłego dnia. A, pamiętajcie żeby zrobić dzidziusiom jakąś przyjemność dzisiaj, w końcu Dzień Dziecka :D

reklama
Do góry