dagna
Fanka BB :)
Witam was kochane....teraz to tak mi smutno i czuję się strasznie....
muszę to wyrzucić z siebie....:ktoś zaoferował,że kupi mi wózek dla maleństwa,mam tylko wybrać...ok.wybrałam taki jak ja bym kupiła....chciałam kupić lepszej firmy ,używany do 500zł....znalazłam-wózek ok.roku-atlantic,szaro-niebieski...wysłałam link...a tu odpowiedż tej osoby:mnie się nie podoba i jest używany....po prostu cała radość ze mnie zeszła-zabolały mnie te słowa...bo i tak czuję się wybrakowana,że mojemu maluszkowi prawie nic nie kupuję...a ciuszki dostaję....to takie smutne.słowa bolą i to bardzo....wolę już jeżdzić na jagody i sama uzbieram na ten wózek...ale kupię to co ja chcę i nie ważne ,że jest używane.ważne ,ze w dobrym stanie...Wycofałam się z tej pomocy bardzo delikatnie,że dam radę sama kupić po becikowym....
Przepraszam was ale po prostu tak mi smutno....
Gizelka - nie przejmuj się! Myślę, że ta osoba nie chciała Ci zrobić przykrości. Może po prostu chciała Ci kupić nowy wózek i była zdziwiona tym, że znalazłaś sobie używany? Ja akurat to rozumiem, bo też planowałam zakup wózka używanego, podobnie jak Ty większość rzeczy mam używanych, które podostawałam od znajomych/rodziny i nie mam z tym problemu. Ale może ta osoba chciała ci zrobić wyjątkowy prezent i kupić superextrawypaśny prezent? Może się nie zrozumieliście? A jeśli nie mam racji to spokojnie, jest mnóstwo fajnych wózków, również tych z 2 ręki, wiec na pewno powoli zaoszczędzisz i kupisz coś co Ci się będzie podobało. Nawet bez zbierania jagód ;-)