reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Wrzesień 2010...

reklama
HEJ
A u nas pogoda się poprawiła, byłam z mężem na spacerku, kupiliśmy truskawy, właśnie zjadłam ze śmietaną30%:-D i cukrem, mniam.
Mała szalała po południu a teraz cisza, dr powiedział,że dzidzia może spać max4 h i teraz jak dłużej się nie odzywa to schizuję.

az mnie zaciekawilyscie i chyba zajrze poczytac co tam sie dzieje :) Angelus3376 , Tosia dziekuje :)

Korba gratki

Ja już po wizycie..
Lekarz przepisał mi BIOPAROX w aerozolu i kazał kilka razy dziennie po 4 wziewy robić. Mam nadzieję, że pomoże, bo cena tego leku nie była wcale niska - 38zł:no:
Poza tym wszystko ok, szyjka zamknięta, nic złego w tym kierunku się nie dzieje:happy2:
Wracając z apteki nie ominęłam obojętnie cukierni:-)..nawet nie wiem kiedy pochłonęłam tak wielką napoleonkę:szok::-)..a na plusie jak do tej pory 4 kg:tak:
A tymczasem spadam do wyrka, mam nadzieję, ze dziś się wyśpię..
Kolorowych senków życze:-)

to dobrze ze wsio oki

spadam do lozia bo po pracy padam normalnie
dzis cukry caly dzien ladniutkie
no i musze kolo 22 jeszcze cos przekasic bo po takiej kolacji cukier z rana ladniutki
milego wieczoru brzuchatki

Karolinkare czekamy na ciebie,super ze wsio oki u Ciebie

Monia moja Malutka też nie zawsze sie rusza. Nie ma co panikować. Ona sie różnie układa i dlatego różnie ją czujemy. Jeszcze nam zaczną tak dokazywać że hoho. Zobaczysz kochana sama jak zasnąć nie będziesz mogła.

Dziewczyny ja wcisnełam w siebie 3 michy pomidorówki. Chyba sie najadam na jutro bo ok 10 mam badanie na cukier. No teraz pora na mnie. Trzymajcie kciuki za dobre wyniki.:-)
Dobranoc laseczki.

Ostatnia edycja:
Hej :-)
Byłam dzisiaj u mojego gina. Jutro z rana robię obciążenie 75 gr glukozy i potem znowu do niego z tym, zobaczymy jak teraz bedzie i czy pojde do szpitala czy tylko do poradni cukrzycowej dla ciężarówek. Od czwartku schudłam 1 kg, ale powiem Wam że chodzę głodna, jednak się pilnuję z ta dietą. Na razie cukrów nie mierzę, wszystko tylko zgodnie z dietą.
A Wy mi tu smaka robicie truskawkami ze smietaną, ech... Ale bym wszamała loda, truskawy z cukrem i smietanka, a tak jedyne kawałek jabłka i arbuza, tyci, tyci.
Korba, super poszło, zobaczysz ! :)
Agim , fajnie że już wróciłas, cała i podleczona :-)
I wszystkie Ws pozdrawiam i dobrej nocki życzę !

A my dzisiaj bylismy nad morzem na pokazach lotnictwa-super:)

Synus pojezdzil na karuzelach-cwaniak nie chce na take dla dzieciakow tylko na spore kolejki(z tatusiem oczywiscie)...caly ojciec:)

Angelus3376-dziekuje fajnie to opisalas -realnie-ja mam nadzieje ze to ze u mnie jest wieksza roznica wieku (5 lat) pomoze,Besiu bardzo sie cieszy z rodzenstwa i nie moze sie doczekac.Czeka bo niedlugo beda z tatusiem malowac,pokoiki(jemu tez robimy pokoj "starszego brata" kupujemy takie duze naklejki z kosmosem-planety ,gwiazdy itp),ma juz wybrany prezent dla dzidzi i prosil zebym powiedzial pani zeby odlozyla bo to musi byc to,jemu tez planujemy cos kupic "od dzidzi"-tylko nie wiem jeszcze co.
no a dalej to juz wszystko zalezy od nas-besiu ma swietna wiez z tatusiem wiec tu bedziemy sie dzielic,a i od wrzesnia idzie na 6 godz do zerowki ,moze to pomoze.Ale i tak sie boje ....choc ja nie pamietam zebym byla zazdrosna o brata(5,5 roku roznicy)...

Witam was kochane....teraz to tak mi smutno i czuję się strasznie....:zawstydzona/y:
muszę to wyrzucić z siebie....:ktoś zaoferował,że kupi mi wózek dla maleństwa,mam tylko wybrać...ok.wybrałam taki jak ja bym kupiła....chciałam kupić lepszej firmy ,używany do 500zł....znalazłam-wózek ok.roku-atlantic,szaro-niebieski...wysłałam link...a tu odpowiedż tej osoby:mnie się nie podoba i jest używany....po prostu cała radość ze mnie zeszła-zabolały mnie te słowa...bo i tak czuję się wybrakowana,że mojemu maluszkowi prawie nic nie kupuję...a ciuszki dostaję....to takie smutne.słowa bolą i to bardzo....wolę już jeżdzić na jagody i sama uzbieram na ten wózek...ale kupię to co ja chcę i nie ważne ,że jest używane.ważne ,ze w dobrym stanie...Wycofałam się z tej pomocy bardzo delikatnie,że dam radę sama kupić po becikowym....
Przepraszam was ale po prostu tak mi smutno....:zawstydzona/y:

Witam!
Juz po prysznicu i delektuje sie kawka...czeka mnie skrobanko ziemniaczkow mlodych...nie lubie tego....ale warto sa pyszne dzisaj na obiad mielone pekinska i mlode ziemniaczki mniam!U nas tez pochmurno ale na szczcescie nei pada i cieplo wczoraj caly dzien padalo!
Dzisaj mialam takie porypane sny ze szok!mam nadzieje ze szybko pujda w nie pamiec!!
Milego dnia wam zycze i udanych wizyt mamusie!!

ja tez miałam, dzis beznadziejny sen, że chcieli mnie z pracy wyrzucic za branie alkoholu jako łapówki, i ze w gazetach nawet o tym pisali :)

ja dzis pierwszy raz widziałam falę na brzuszku, synek juz daje porządne znaki i przypomina o sobie dość wyrażnie

gizela ja bym pewnie tez honorem sie uniosła i sama jakos nazbuerała, takie to z nas mamusie uparte, dasz rade nie martw się

dostałam od siostry taki rogal dla cięzarnej do spania i porem do karmienia, jest rewelacyny, dla męza tez przypasował i mi podbiera czasami

Ostatnia edycja:
Byłam dzisiaj u mojego gina. Jutro z rana robię obciążenie 75 gr glukozy i potem znowu do niego z tym, zobaczymy jak teraz bedzie i czy pojde do szpitala czy tylko do poradni cukrzycowej dla ciężarówek. Od czwartku schudłam 1 kg, ale powiem Wam że chodzę głodna, jednak się pilnuję z ta dietą. Na razie cukrów nie mierzę, wszystko tylko zgodnie z dietą.
A Wy mi tu smaka robicie truskawkami ze smietaną, ech... Ale bym wszamała loda, truskawy z cukrem i smietanka, a tak jedyne kawałek jabłka i arbuza, tyci, tyci.
Bidulka jesteś z tą dietką, ale za to do figurki łatwiej wrócisz...
Może ta 75 okaże się dobra, ja miałam wynik po 50 139 i tez myślałam ,że czeka mnie powtórka gin na to,że przy takim cukrze 75 zawsze wyjdzie ok więc mnie mile zaskoczył i poszłam na lody, może i u ciebie będzie dobrze wszak 50 glukozy to tylko test przesiewowy zaś 75 diagnostyczny.

Witam was kochane....teraz to tak mi smutno i czuję się strasznie....:zawstydzona/y:
muszę to wyrzucić z siebie....:ktoś zaoferował,że kupi mi wózek dla maleństwa,mam tylko wybrać...ok.wybrałam taki jak ja bym kupiła....chciałam kupić lepszej firmy ,używany do 500zł....znalazłam-wózek ok.roku-atlantic,szaro-niebieski...wysłałam link...a tu odpowiedż tej osoby:mnie się nie podoba i jest używany....po prostu cała radość ze mnie zeszła-zabolały mnie te słowa...bo i tak czuję się wybrakowana,że mojemu maluszkowi prawie nic nie kupuję...a ciuszki dostaję....to takie smutne.słowa bolą i to bardzo....wolę już jeżdzić na jagody i sama uzbieram na ten wózek...ale kupię to co ja chcę i nie ważne ,że jest używane.ważne ,ze w dobrym stanie...Wycofałam się z tej pomocy bardzo delikatnie,że dam radę sama kupić po becikowym....
Przykro mi z powodu twojej sytuacji... zerkaj na aukcje ta,m naprawdę można wyczaić suuuper okazję i olej czyjeś gadanie, jak chce pomóc to niech pomaga bez gadania jak nie to fora ze dwora!
A TE JAGODY TO JA CI Z GŁOWY POWYBIJAM!!!!!

reklama
HEJ
A u nas pogoda się poprawiła, byłam z mężem na spacerku, kupiliśmy truskawy, właśnie zjadłam ze śmietaną30%:-D i cukrem, mniam.
Mała szalała po południu a teraz cisza, dr powiedział,że dzidzia może spać max4 h i teraz jak dłużej się nie odzywa to schizuję.
Nie przejmuj sie tak moja Ginka mowi, ze maluszki na tym etapie rozwoju przesypiaja 20 H na dobe.
Bedzie dobrze zobaczysz , jeszcze sie na lody zalapiesz.

Ludzie potrafia czasami zranic, ale napewno ta osoba zrobila to nieswiadomie, mysle ze sie wszystko ulozy i bedziesz mila taki wozeczek jak sobie wymarzylas.

Do góry