Angelus3376
Mama Natana&Jordana&Wiki
Wiesz , to może tak od razu nie zadziałać:-)Dzieki! Dziś w sumie wziełam 4. Zobaczymy, jak zareaguja nogi w nocy!
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Wiesz , to może tak od razu nie zadziałać:-)Dzieki! Dziś w sumie wziełam 4. Zobaczymy, jak zareaguja nogi w nocy!
az mnie zaciekawilyscie i chyba zajrze poczytac co tam sie dzieje Angelus3376 , Tosia dziekuje
Ja już po wizycie..
Lekarz przepisał mi BIOPAROX w aerozolu i kazał kilka razy dziennie po 4 wziewy robić. Mam nadzieję, że pomoże, bo cena tego leku nie była wcale niska - 38zł
Poza tym wszystko ok, szyjka zamknięta, nic złego w tym kierunku się nie dzieje
Wracając z apteki nie ominęłam obojętnie cukierni:-)..nawet nie wiem kiedy pochłonęłam tak wielką napoleonkę:-)..a na plusie jak do tej pory 4 kg
A tymczasem spadam do wyrka, mam nadzieję, ze dziś się wyśpię..
Kolorowych senków życze:-)
ja tez miałam, dzis beznadziejny sen, że chcieli mnie z pracy wyrzucic za branie alkoholu jako łapówki, i ze w gazetach nawet o tym pisaliWitam!
Juz po prysznicu i delektuje sie kawka...czeka mnie skrobanko ziemniaczkow mlodych...nie lubie tego....ale warto sa pyszne dzisaj na obiad mielone pekinska i mlode ziemniaczki mniam!U nas tez pochmurno ale na szczcescie nei pada i cieplo wczoraj caly dzien padalo!
Dzisaj mialam takie porypane sny ze szok!mam nadzieje ze szybko pujda w nie pamiec!!
Milego dnia wam zycze i udanych wizyt mamusie!!
Bidulka jesteś z tą dietką, ale za to do figurki łatwiej wrócisz...Hej :-)
Byłam dzisiaj u mojego gina. Jutro z rana robię obciążenie 75 gr glukozy i potem znowu do niego z tym, zobaczymy jak teraz bedzie i czy pojde do szpitala czy tylko do poradni cukrzycowej dla ciężarówek. Od czwartku schudłam 1 kg, ale powiem Wam że chodzę głodna, jednak się pilnuję z ta dietą. Na razie cukrów nie mierzę, wszystko tylko zgodnie z dietą.
A Wy mi tu smaka robicie truskawkami ze smietaną, ech... Ale bym wszamała loda, truskawy z cukrem i smietanka, a tak jedyne kawałek jabłka i arbuza, tyci, tyci.
Korba, super poszło, zobaczysz !
Agim , fajnie że już wróciłas, cała i podleczona :-)
I wszystkie Ws pozdrawiam i dobrej nocki życzę !
Przykro mi z powodu twojej sytuacji... zerkaj na aukcje ta,m naprawdę można wyczaić suuuper okazję i olej czyjeś gadanie, jak chce pomóc to niech pomaga bez gadania jak nie to fora ze dwora!Witam was kochane....teraz to tak mi smutno i czuję się strasznie....
muszę to wyrzucić z siebie....:ktoś zaoferował,że kupi mi wózek dla maleństwa,mam tylko wybrać...ok.wybrałam taki jak ja bym kupiła....chciałam kupić lepszej firmy ,używany do 500zł....znalazłam-wózek ok.roku-atlantic,szaro-niebieski...wysłałam link...a tu odpowiedż tej osoby:mnie się nie podoba i jest używany....po prostu cała radość ze mnie zeszła-zabolały mnie te słowa...bo i tak czuję się wybrakowana,że mojemu maluszkowi prawie nic nie kupuję...a ciuszki dostaję....to takie smutne.słowa bolą i to bardzo....wolę już jeżdzić na jagody i sama uzbieram na ten wózek...ale kupię to co ja chcę i nie ważne ,że jest używane.ważne ,ze w dobrym stanie...Wycofałam się z tej pomocy bardzo delikatnie,że dam radę sama kupić po becikowym....
Przepraszam was ale po prostu tak mi smutno....
Nie przejmuj sie tak moja Ginka mowi, ze maluszki na tym etapie rozwoju przesypiaja 20 H na dobe.HEJ
A u nas pogoda się poprawiła, byłam z mężem na spacerku, kupiliśmy truskawy, właśnie zjadłam ze śmietaną30% i cukrem, mniam.
Mała szalała po południu a teraz cisza, dr powiedział,że dzidzia może spać max4 h i teraz jak dłużej się nie odzywa to schizuję.
Bedzie dobrze zobaczysz , jeszcze sie na lody zalapiesz.Hej :-)
Byłam dzisiaj u mojego gina. Jutro z rana robię obciążenie 75 gr glukozy i potem znowu do niego z tym, zobaczymy jak teraz bedzie i czy pojde do szpitala czy tylko do poradni cukrzycowej dla ciężarówek. Od czwartku schudłam 1 kg, ale powiem Wam że chodzę głodna, jednak się pilnuję z ta dietą. Na razie cukrów nie mierzę, wszystko tylko zgodnie z dietą.
A Wy mi tu smaka robicie truskawkami ze smietaną, ech... Ale bym wszamała loda, truskawy z cukrem i smietanka, a tak jedyne kawałek jabłka i arbuza, tyci, tyci.
Korba, super poszło, zobaczysz !
Agim , fajnie że już wróciłas, cała i podleczona :-)
I wszystkie Ws pozdrawiam i dobrej nocki życzę !
Ludzie potrafia czasami zranic, ale napewno ta osoba zrobila to nieswiadomie, mysle ze sie wszystko ulozy i bedziesz mila taki wozeczek jak sobie wymarzylas.Witam was kochane....teraz to tak mi smutno i czuję się strasznie....
muszę to wyrzucić z siebie....:ktoś zaoferował,że kupi mi wózek dla maleństwa,mam tylko wybrać...ok.wybrałam taki jak ja bym kupiła....chciałam kupić lepszej firmy ,używany do 500zł....znalazłam-wózek ok.roku-atlantic,szaro-niebieski...wysłałam link...a tu odpowiedż tej osoby:mnie się nie podoba i jest używany....po prostu cała radość ze mnie zeszła-zabolały mnie te słowa...bo i tak czuję się wybrakowana,że mojemu maluszkowi prawie nic nie kupuję...a ciuszki dostaję....to takie smutne.słowa bolą i to bardzo....wolę już jeżdzić na jagody i sama uzbieram na ten wózek...ale kupię to co ja chcę i nie ważne ,że jest używane.ważne ,ze w dobrym stanie...Wycofałam się z tej pomocy bardzo delikatnie,że dam radę sama kupić po becikowym....
Przepraszam was ale po prostu tak mi smutno....