reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Wrzesień 2010...

Dziekuje kochane za kciukaski. Mialam 15 pytan i jak zobaczylam pierwsze to nawet nie czekalam az skonczy rozdawac prace reszcie osob :) Patrze na meza, a on co to samo wiec jak dopadlismy pytania to szlo jak ta woda z nieba u nas ostatnio. Po ok 30 min napisalismy na wszystkie pytania i spojrzelismy na siebie z usmiechem i tylko patrzelismy czego na wzajem nie mamy :) Nawet profesorek stal nad nami jakas chwile i patrzyl jak tak piszemy wszystko po kolei ,a jak na niego spojrzalam to sie usmiechnal wiec chyba nie bedzie najgorzej. Ale powiem wam ,ze myslalam ze sie skupkam ze stresu jak jechalismy tam :) teraz tylko czekam na wyniki i jak jakims cudem nie zdam to wiem ,ze napewno dam rade na poprawce :) Jeszcze raz bardzo,bardzo Wam dziekuje za wsparcie , mile slowa i magiczne kciukaski :* <tuli>.

reklama
Dziekuje kochane za kciukaski. Mialam 15 pytan i jak zobaczylam pierwsze to nawet nie czekalam az skonczy rozdawac prace reszcie osob :) Patrze na meza, a on co to samo wiec jak dopadlismy pytania to szlo jak ta woda z nieba u nas ostatnio. Po ok 30 min napisalismy na wszystkie pytania i spojrzelismy na siebie z usmiechem i tylko patrzelismy czego na wzajem nie mamy :) Nawet profesorek stal nad nami jakas chwile i patrzyl jak tak piszemy wszystko po kolei ,a jak na niego spojrzalam to sie usmiechnal wiec chyba nie bedzie najgorzej. Ale powiem wam ,ze myslalam ze sie skupkam ze stresu jak jechalismy tam :) teraz tylko czekam na wyniki i jak jakims cudem nie zdam to wiem ,ze napewno dam rade na poprawce :) Jeszcze raz bardzo,bardzo Wam dziekuje za wsparcie , mile slowa i magiczne kciukaski :* <tuli>.
To się bardzo cieszę!!! Wiedziałam,że dasz radę!:-) Gratki!

Tosia no mam nadzieję, że nie byłaby tak perfidna :szok: bo wiek ciąży by się vzgadzał i pisała teraz że na początku 6 tygodnia miala usg z małym zarodkiem i lekarz puścił jej puls, no może ja jestem taka przewrażliwiona albo ona sobie 5 tydzień na początek 6 zamieniła :-D może się doedukowała w kwestii ciąży :-p ale jędza ze mnie :-p

Dobrze, ze u Karolinkare w porządku, biedactwo tyle się musiała nastresować i teraz jeszcze to rozwarcie :no:

gratki!!!

Hej Mamuśki
Dawno mnie nie było na forum i przyznam ze nie czytalam Waszych postow, a dzisiaj postanowilam zajrzec. Napisze tylko ze u mnie i malenstwa wszystko ok, nasz synus wierci sie i kopniaczki mi sprzedaje a jego ulubiona pora to po 22 ;) Do tej pory nic procz kilku par spioszkow kaftanikow i takich pirdul nie zdolalam skompletowac, ale chyba czas zaczac o tym myslec. Dlatego zagladam do Was i szukam inspiracji, szczegolnie co do wozka, ale juz zagladam na watek zakupowy ;)
Pozdrawiam cieplo mamusie i ich brzuszki ;)

Tosia no mam nadzieję, że nie byłaby tak perfidna :szok: bo wiek ciąży by się vzgadzał i pisała teraz że na początku 6 tygodnia miala usg z małym zarodkiem i lekarz puścił jej puls, no może ja jestem taka przewrażliwiona albo ona sobie 5 tydzień na początek 6 zamieniła :-D może się doedukowała w kwestii ciąży :-p ale jędza ze mnie :-p

Dobrze, ze u Karolinkare w porządku, biedactwo tyle się musiała nastresować i teraz jeszcze to rozwarcie :no:

albo ze mnie naiwniak :-)

hej Kobietki!
pomozcie, jak to jest z tymi skurczami i twardnieniem brzucha?tak sie dzisiaj zle czuje i nie umiem tego wyjasnic?brzuch wydaje mi sie twardy i mam wrazenie ,z e jest taki ciezki, jak bym kamienie tam miala, jak by cos cisnelo?plecy i podbrzusze bola chwilami, ale to nie jest taki silny bol, nie do wytrzymania, taki tepawy badziej!ja juz glupieje!czytalam, ze w czasie skurczow i twardnienia nie czuje sie ruchow, a u mnie przeciwnie, dzidzia kopie!sama nie wiem czy ja panikuje czy cos jest nie tak?juz dwa ostatnie dni mnie podbrzusze pobolewalo, ale dzisiaj cos gorzej!wzielam nospe i leze!ale chyba jak nie przejdzie do szpitala sie przejade, sama nie wiem?wizyte mam w przyszly wtorek...zobaczymy!napiszcie tylko czy to mozliwe, zeby miec twardy brzuch i czuc dzidzie jednoczesnie?

Korba ciesze sie że ci tak lekko poszło na egzaminie. Wyniki to już formalność bo napewno będzie bardzo dobrze.
Alcia czujesz dzidzie to chyba dobrze jest ale ja bym na twoim miejscu dzwoniła do gina.

Zaraz wcisne w siebie jeszcze jedną miseczke zupki pomidorowej bo taka dobra mi wyszła jak nigdy. Pękne ale zjem bo mam extra apetyt dzisiaj.

reklama
Skrzat mam nadzieje ,ze tylko formalnosc ,a ja dzis na obiad tez mialam pomidorowke :) Zjadlam pelne dwa talerze i teraz wygladam jak taki pomidor i leze na wyrku :D

Do góry