onionek
happy mama
Dzień Dobry wszystkim..
Witam Was przy kolejnym kubku gorącej herbaty z cytryną..Normalnie to przeziębienie spać mi nie daje Gardło może tak strasznie nie boli, ale kaszel za to niesamowity Do tego katar z rana mi się przyplątał..Najbardziej to szkoda mi mojego dzidziusia, bo przy kaszlu strasznie napinam brzuch:-( Pocieszam się, że za parę godzinek mam wizytę u lekarza..mam nadzieję, że przepisze mi cos sensownego,a zarazem bezpiecznego dla dziecka
Korba trzymam kciuki za Ciebie podwójnie. Wiem jak to jest jak ma się egzaminy, a inne ważne rzeczy zaprzatają głowę..Sama niedawno kończyłam studiaZdasz na 5!
Onionku, dzięki. Tylko mi ta sól morska nic a nic ni chce pomóc...na gardlo tantum jutro kupię, mam nadziję że pomoze, bo od kataru strasznie mam obżarte..
Tosiu, śliczne te mebelki, ale kolor WENGE powiadasz, a ja współczuję Ci czyszczenia tego. Mój mąż robi meble na wymiar i ta płyta jest straszna do czyszczenia. Więc na pewno wkoło tych mebelków nie będzie ci się nudzić :-)
Olcia dzięki :-)
Na katar mozna pryskac do nosa jakimis kropelkami dla niemowlat o niskim stezeniu.. takim 0,5 % .. najlepiej popytac w zaprzyjaznionej aptece. Mi osobiscie pomagala ta sol morska. Kupilam pare dni temu, wczoraj zostawialam na parapecie a moj kot o 4 nad ranem zobaczyl za oknem kotke i wszystko z parapetu pozwalal.. nie dosc, ze halas niemilosierny to moja sol do nosa stluczona w drobny maczek... ehh...
Cześć dziewczynki, witam się po krótkiej przerwie spowodowanej wyjazdem. Jestem juz w domku, przywiozłam kocię od mamy, siedzimy w nowym mieszkanku i skręcamy meble. Pogoda do baaaaaaaaaaani! Zaraz się biorę za nadrabianie zaległości w czytaniu. Buziaki i miłego dnia Wam życzę w ten deszczowy poranek :*
wrzuc fotke kociaczka :-)
U mnie pogoda do bani, tak leje ze zdaje mi sie ze to pozny wieczor. Szaro, buro i samopoczucie zrypane.
Do tego w pachwinach mnie ciagnie i kosci lonowe bola...