reklama
Olgadom
Fanka BB :)
Onionku, dzięki. Tylko mi ta sól morska nic a nic ni chce pomóc...na gardlo tantum jutro kupię, mam nadziję że pomoze, bo od kataru strasznie mam obżarte..Ja wlasnie jestem po ... mozesz brac rutinoscorbin, wit. c, na katar roztwor soli morskiej w aerozolu np. tetrisal albo donosol ratiopharm - oczyszcza sluzowke. Mnie jeszcze bolalo gardlo - pomogl mi tatntum verde do psikania.
Tosiu, śliczne te mebelki, ale kolor WENGE powiadasz, a ja współczuję Ci czyszczenia tego. Mój mąż robi meble na wymiar i ta płyta jest straszna do czyszczenia. Więc na pewno wkoło tych mebelków nie będzie ci się nudzić :-)kolor mebelków to wenge... mnie też się strasznie podoba.. ale co do praktyczności.. ale cóż.. ja wolę ładne i częściej w około nich ze szmatą polatać niż praktyczniejsze, ale nie w moim stylu :-) teraz tylko czekam na dostawę.. ;-)
Olcia dzięki :-)Mi ginekolog mowil ze mozna kazde krople do nosa (choc ja ich nie lykalam tylko wypluwalam),emskie tabletki rozpuszczalne na gardlo,wapno,i mowil ze mozna kupic falvit (do rozpuszczania) dla dzieci i wziasc jeden wieczorem
olcia23
list mama '05
A my mielismy dzis super dzionek-tzn rano wstalam poczytalam,posprzatalam szafki w kuchni(ale rozrywka ale ja mialam frajde) i poszlismy na dwugodzinny spacer do parku rewelacja-dla Besia wzielismy spacerowke zeby nie latal i sie nie spocil bo nurofen mu daje .Ale chialam zeby sie przewietrzyl bylo 18sc i sloneczko
Dziewczyny ja to nie wiem ale tak mnie obawy wziely -jak to bedzie jak sie mala pojawi ,no wiecie ZMIANY,wiem ze na lepsze ale jakos nie umiewm sobie tego wyobrazic.
A moze mamusie ktore sa w ciazy z trzecim maluszkiem moga cos napisac jak to bylo jak drugie sie pojawilo?
Dziewczyny ja to nie wiem ale tak mnie obawy wziely -jak to bedzie jak sie mala pojawi ,no wiecie ZMIANY,wiem ze na lepsze ale jakos nie umiewm sobie tego wyobrazic.
A moze mamusie ktore sa w ciazy z trzecim maluszkiem moga cos napisac jak to bylo jak drugie sie pojawilo?
Taka_ja
Dzień Dobry wszystkim..
Witam Was przy kolejnym kubku gorącej herbaty z cytryną..Normalnie to przeziębienie spać mi nie daje Gardło może tak strasznie nie boli, ale kaszel za to niesamowity Do tego katar z rana mi się przyplątał..Najbardziej to szkoda mi mojego dzidziusia, bo przy kaszlu strasznie napinam brzuch:-( Pocieszam się, że za parę godzinek mam wizytę u lekarza..mam nadzieję, że przepisze mi cos sensownego,a zarazem bezpiecznego dla dziecka
Korba trzymam kciuki za Ciebie podwójnie. Wiem jak to jest jak ma się egzaminy, a inne ważne rzeczy zaprzatają głowę..Sama niedawno kończyłam studiaZdasz na 5!
Witam Was przy kolejnym kubku gorącej herbaty z cytryną..Normalnie to przeziębienie spać mi nie daje Gardło może tak strasznie nie boli, ale kaszel za to niesamowity Do tego katar z rana mi się przyplątał..Najbardziej to szkoda mi mojego dzidziusia, bo przy kaszlu strasznie napinam brzuch:-( Pocieszam się, że za parę godzinek mam wizytę u lekarza..mam nadzieję, że przepisze mi cos sensownego,a zarazem bezpiecznego dla dziecka
Korba trzymam kciuki za Ciebie podwójnie. Wiem jak to jest jak ma się egzaminy, a inne ważne rzeczy zaprzatają głowę..Sama niedawno kończyłam studiaZdasz na 5!
Witam i ja,
wczoraj czasu za bardzo nie miałam bo z synem do testu całorocznego sie przygotowywałam a potem od 15 był Dzień Dziecka u nas w parku i do 19 z nim byłam aż mnie potem już kręgosłup bolał bo praktycznie non stop stałam. Mąż z Olką poszli wcześniej a ja do samego końca dzielnie trwałam - bo w sumie to pierwszy raz gdy tak długo chciał zostać, bo zawsze szybko do domu ciągnął a tu niespodzianka i w konkurencjach udział brał
Za to maluszkowi chyba muzyka przeszkadzała bo strasznie mnie kopał w tym hałasie.
wczoraj czasu za bardzo nie miałam bo z synem do testu całorocznego sie przygotowywałam a potem od 15 był Dzień Dziecka u nas w parku i do 19 z nim byłam aż mnie potem już kręgosłup bolał bo praktycznie non stop stałam. Mąż z Olką poszli wcześniej a ja do samego końca dzielnie trwałam - bo w sumie to pierwszy raz gdy tak długo chciał zostać, bo zawsze szybko do domu ciągnął a tu niespodzianka i w konkurencjach udział brał
Za to maluszkowi chyba muzyka przeszkadzała bo strasznie mnie kopał w tym hałasie.
dorotka.1
doube mamy 06.07,09.10
dzien dobry
Taka ja zdrowka i daj znac jak po wizycie
Korba i jak u Ciebie,nie pozalewalo Cie
u nas rozpadalo sie po poludniu ,ale jak tylko przestalo padac wyszlysmy z corą na spacer na gofry(tzn cora jadla gofry-ja patrzylam),zeszlysmy pol centrum,
potem znowu pokrapywalo
ide na jakies sniadanko
do pozniej
Taka ja zdrowka i daj znac jak po wizycie
Korba i jak u Ciebie,nie pozalewalo Cie
u nas rozpadalo sie po poludniu ,ale jak tylko przestalo padac wyszlysmy z corą na spacer na gofry(tzn cora jadla gofry-ja patrzylam),zeszlysmy pol centrum,
potem znowu pokrapywalo
ide na jakies sniadanko
do pozniej
Kinia1
Wrześniowa mama '10
Witam dziewczyny. Ja szczesliwa, bo juz po weekendzie.. ufff... Było szkolnie i jak zwykle cieszę się, że już poniedziałek. Pogoda wczoraj była paskudna, ciągle duszno i po południu burza była, a lało strasznie. Pozalewało niektóre ulice i ciężko było przejechac samochodem.
Olcia23 powiem Ci, że ja też mam pewne obawy, a czasami jestem wręcz przerażona jak to będzie. Tylko u mnie to jest pierwszy dzidziuś i niestety ja będę zdana całymi dniami tylko na siebie, bo niestety nie mam nikogo kto mógłby mi pomóc a tu jeszcze praktyki, dyplom, licencjat. To mnie przeraża najbardziej. Mąż całymi dniami w pracy, a ja sama. Ale jestem dobrej myśli, że jakoś sobie poradzimy.
Olcia23 powiem Ci, że ja też mam pewne obawy, a czasami jestem wręcz przerażona jak to będzie. Tylko u mnie to jest pierwszy dzidziuś i niestety ja będę zdana całymi dniami tylko na siebie, bo niestety nie mam nikogo kto mógłby mi pomóc a tu jeszcze praktyki, dyplom, licencjat. To mnie przeraża najbardziej. Mąż całymi dniami w pracy, a ja sama. Ale jestem dobrej myśli, że jakoś sobie poradzimy.
_koRba_
U mnie poki co w miare sucho ,mimo ze pada caly czas. Kurde tak sie stresuje tym egzaminem ze od 5 co chwile sie budzilam. Wiem ,ze w razie czego mam jeszcze poprawe ale normalnie nigdy w zyciu sie tak nie stresowalam. Ostatni egzamin ,a ja spac nie moge. Niby jak mnie wczoraj maz pytal to umiem i mowi ,ze wiecej niz on ale ja i tak sie stresuje bo jak mi sie popieprdzieli w stresie to leze. Ehh Korba ogar zdasz Normalnie wariuje mowie wam Ale to przez to ,ze w zeszlym roku facet wywalil 30 osob z tego na 65. I mimo, ze wydaje sie w stosunku do mnie mily to sie martwie. Egzamin na 14 ,wiec chyba na glowie sie naucze chodzic do tego czasu
myszka6184
Aktywna w BB
Cześć dziewczynki, witam się po krótkiej przerwie spowodowanej wyjazdem. Jestem juz w domku, przywiozłam kocię od mamy, siedzimy w nowym mieszkanku i skręcamy meble. Pogoda do baaaaaaaaaaani! Zaraz się biorę za nadrabianie zaległości w czytaniu. Buziaki i miłego dnia Wam życzę w ten deszczowy poranek :*
reklama
monia.gryc
HEJ, HEJ
pOGODA- koszmar, wczoraj 2burze, dziś od rana leje, wczoraj oglądałam pogodę to nadają jekieś ciepło za tydzień na dłużej...
U nas ok, dzidzia kopie, mama tyje.
Dziewczyny jak u was z niedokrwistością bo u mnie nie za wesoło w tym temacie, a że wszystko inne ok, to muszę się czymś pomartwić
pOGODA- koszmar, wczoraj 2burze, dziś od rana leje, wczoraj oglądałam pogodę to nadają jekieś ciepło za tydzień na dłużej...
U nas ok, dzidzia kopie, mama tyje.
Dziewczyny jak u was z niedokrwistością bo u mnie nie za wesoło w tym temacie, a że wszystko inne ok, to muszę się czymś pomartwić