reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Wrzesień 2010...

Hejka laseczki!!
Teraz narobie wam smaku:)
Wlasnie wcisnam loda waniliowego do tego nawrzucalam sobie pysznych truskawek doslownie niebo w gebie:)a niedawno arbuza pojadlam! A przed arbuze kapusniaczku he:)mix niesamowity :))
Za 2 godzinki smigam na wystep cocrci.
nmILEGO POPOLUDNIA!!

reklama
witam dziewczynki! Kochane moje, dziękuję :-) tak mi troszkę smutno było..
ja dziś własnie dobudzam M żeby pojechał na chwilkę do pracy... a wieczorem szykuje się grill w domku obok ;-) choć troszkę jestem padnięta.. kupilismy dziś wreszcie komodę i szafkę pod telewizor i jakies półeczki :-) to ten zestaw (bez tej szafki z przeszklonymi szybami, bo mi się nie podobała)
photo2.jpg
zaraz Was poczytam troszkę :-) bo mam zaległości...

witam dziewczynki! Kochane moje, dziękuję :-) tak mi troszkę smutno było..
ja dziś własnie dobudzam M żeby pojechał na chwilkę do pracy... a wieczorem szykuje się grill w domku obok ;-) choć troszkę jestem padnięta.. kupilismy dziś wreszcie komodę i szafkę pod telewizor i jakies półeczki :-) to ten zestaw (bez tej szafki z przeszklonymi szybami, bo mi się nie podobała)
Zobacz załącznik 250655
zaraz Was poczytam troszkę :-) bo mam zaległości...

masz prześliczne te mebelki:)
tak w ogóle witam wszystkie wrześnióweczki popołudniowo:-):-)
ja cały dzień sprzątałam , w końcu znalazłam chwilke dla siebie:tak::tak:
dzisiaj postanowiłam zrobić sobie wieczorne SPA:happy2::happy2:
nakupowałam maseczek różnych, i oczywiście maseczki też domowe będę robić cała muszę się odprężyć,bo tydzień do mojego ślubu zostało :-D:-D
jestem taka:happy2: zastanawiam sie czy pogoda bedzie ładna:confused::confused: mam nadzieje że :tak:
jedynie co mnie dręczy to to , że wyskoczyły mi na plecach takie chrosty(trądzik):zawstydzona/y::zawstydzona/y: i brzydko to wygląda wiecie może co mogę z tym zrobić żeby się tego pozbyć??:confused::confused:

masz prześliczne te mebelki:)
tak w ogóle witam wszystkie wrześnióweczki popołudniowo:-):-)
ja cały dzień sprzątałam , w końcu znalazłam chwilke dla siebie:tak::tak:
dzisiaj postanowiłam zrobić sobie wieczorne SPA:happy2::happy2:
nakupowałam maseczek różnych, i oczywiście maseczki też domowe będę robić cała muszę się odprężyć,bo tydzień do mojego ślubu zostało :-D:-D
jestem taka:happy2: zastanawiam sie czy pogoda bedzie ładna:confused::confused: mam nadzieje że :tak:
jedynie co mnie dręczy to to , że wyskoczyły mi na plecach takie chrosty(trądzik):zawstydzona/y::zawstydzona/y: i brzydko to wygląda wiecie może co mogę z tym zrobić żeby się tego pozbyć??:confused::confused:

dziekuję :-)
co do plecków.. ja bym na tydzień przed slubem nie eksperymentowała.. wybierz się do kosmetyczki, albo co mi się wydaje najlepsze i na mnie zawsze działa.. powystawiaj plecki na sloneczko.. potrafi czynić cuda :-)

Czesc dziewczynki:)

od wczoraj nie zagladalam bo nie mialam kiedy..dzisiaj u mnie piekna pogoda:)) bylam z moim E na zakupach i kupilismy naroznik do pokoju..sliczny jest i jak zrobie fotke to dodam na nasz watek remontowy:) Ten plafon na sufit tez dostalam i warto kupic bo jest rewelacyjny:)

Karolinkare sloneczko musi byc dobrze..trzymam kciuki:* ja tez mam krotka szyjke ale narazie nie mowil nic o szwie.

Tosia sliczny zestaw:*

lece do kuchni bo pieke ciasto drozdzowe ze sliwkami:)

Tosia mam bardzo ale to bardzo podobny zestawik :D Mnie chyba dopadl niedobor cukru bo mimo ,ze pogoda cudowna caly dzien siedze na balkoniku i wdycham duzo powietrza to chce mi sie strasznie spac i takie jakby muszki (male czarne plamki) zaczely mi latac przed oczami. No i jednak sytuacja w mojej okolicy w zwiazku z fala kulminacyjna sie zmienila. Zalalo ulice niedaleko mnie (w sumie to ja mam jakies hmm 500m do Warty) i wszystkie auta ,ciezarowki i autobusy jezdza przez moja mała wąską uliczke :( Nie wiem czy sie mam juz martwic podtopieniem piwnic czy dopiero jak zobacze wode bezposrednio u siebie pod brama :) Poki co staram sie kupic na nauce ale chyba wszystko sie buntuje przeciwko , organizm padniety , maly kopie jak by chcial powiedziec wez to mama olej i jeszcze mi tu te auta zaczely jezdzic jak szalone ;/

Mysia - tak jak radzi Tosia najlepiej wystaw plecy do słonka a jak nie masz kiedy to kosmetyczkę odwiedź.
Ja mam wiecznie krosty na nogach, ale po opalaniu znikają a na zimę wracają taki ich urok.Mój T ma na plecach kazałam mu iść do dermatologa z tym a on,że na lato znikną po opalaniu i rzeczywiście ostatnio się opalał w niedzielę i ma ich mniej.
Kurcze laski przeżyłam chwile grozy.
Mam monitor od kompa z funkcją tv podłączony do dekodera i tylko na pilocie przełączam raz komputer raz dekoder.
Właśnie przełączyłam z kompa na dekoder i zamiast obrazu jakieś zielono-różowe paski a ja spanikowana myślę kurde teraz ani tv obejrzeć ani na kompa siąść.Włączam go wyłączam i nic w końcu wyłączyłam go z prądu i działa :)
Jak bym miała do poniedziałku siedzieć bez tv i kompa a T. i tak w pracy to bym chyba zwariowała.
W sumie monitor ma 2 lata a pierwszy raz mi się tak zbuntował ehhhhh

Ostatnio edytowane przez moderatora:
kurcze jakoś cięzko mi sie wpasować w forum- zwłasza w wątek głowny, piszecie tyle że ciągle mam zaległości nie do odrobienia :))

Tosia mi też mebelki bardzo sie podobają i równiez ta szafeczka nie przypadła mi do gustu...

Mycha suuuper wieści :))

Karolinkare ja równiez trzymam kciuki, dobrze ze lekarz zauważył bo u mojej kolezanki nie... i niestety... więc nie ma tego złego, dasz rade kochana...

reklama
Do góry