reklama
tosia1
zakochana mama
witam dziewczynki! Kochane moje, dziękuję :-) tak mi troszkę smutno było..
ja dziś własnie dobudzam M żeby pojechał na chwilkę do pracy... a wieczorem szykuje się grill w domku obok ;-) choć troszkę jestem padnięta.. kupilismy dziś wreszcie komodę i szafkę pod telewizor i jakies półeczki :-) to ten zestaw (bez tej szafki z przeszklonymi szybami, bo mi się nie podobała)
zaraz Was poczytam troszkę :-) bo mam zaległości...
ja dziś własnie dobudzam M żeby pojechał na chwilkę do pracy... a wieczorem szykuje się grill w domku obok ;-) choć troszkę jestem padnięta.. kupilismy dziś wreszcie komodę i szafkę pod telewizor i jakies półeczki :-) to ten zestaw (bez tej szafki z przeszklonymi szybami, bo mi się nie podobała)
M
Mysia618
Gość
witam dziewczynki! Kochane moje, dziękuję :-) tak mi troszkę smutno było..
Zobacz załącznik 250655
masz prześliczne te mebelki
tak w ogóle witam wszystkie wrześnióweczki popołudniowo:-):-)
ja cały dzień sprzątałam , w końcu znalazłam chwilke dla siebie
dzisiaj postanowiłam zrobić sobie wieczorne SPA
nakupowałam maseczek różnych, i oczywiście maseczki też domowe będę robić cała muszę się odprężyć,bo tydzień do mojego ślubu zostało
jestem taka zastanawiam sie czy pogoda bedzie ładna mam nadzieje że
jedynie co mnie dręczy to to , że wyskoczyły mi na plecach takie chrosty(trądzik) i brzydko to wygląda wiecie może co mogę z tym zrobić żeby się tego pozbyć??
tosia1
zakochana mama
masz prześliczne te mebelki
tak w ogóle witam wszystkie wrześnióweczki popołudniowo:-):-)
ja cały dzień sprzątałam , w końcu znalazłam chwilke dla siebie
dzisiaj postanowiłam zrobić sobie wieczorne SPA
nakupowałam maseczek różnych, i oczywiście maseczki też domowe będę robić cała muszę się odprężyć,bo tydzień do mojego ślubu zostało
jestem taka zastanawiam sie czy pogoda bedzie ładna mam nadzieje że
jedynie co mnie dręczy to to , że wyskoczyły mi na plecach takie chrosty(trądzik) i brzydko to wygląda wiecie może co mogę z tym zrobić żeby się tego pozbyć??
dziekuję :-)
co do plecków.. ja bym na tydzień przed slubem nie eksperymentowała.. wybierz się do kosmetyczki, albo co mi się wydaje najlepsze i na mnie zawsze działa.. powystawiaj plecki na sloneczko.. potrafi czynić cuda :-)
Czesc dziewczynki
od wczoraj nie zagladalam bo nie mialam kiedy..dzisiaj u mnie piekna pogoda) bylam z moim E na zakupach i kupilismy naroznik do pokoju..sliczny jest i jak zrobie fotke to dodam na nasz watek remontowy Ten plafon na sufit tez dostalam i warto kupic bo jest rewelacyjny
Karolinkare sloneczko musi byc dobrze..trzymam kciuki:* ja tez mam krotka szyjke ale narazie nie mowil nic o szwie.
Tosia sliczny zestaw:*
lece do kuchni bo pieke ciasto drozdzowe ze sliwkami
od wczoraj nie zagladalam bo nie mialam kiedy..dzisiaj u mnie piekna pogoda) bylam z moim E na zakupach i kupilismy naroznik do pokoju..sliczny jest i jak zrobie fotke to dodam na nasz watek remontowy Ten plafon na sufit tez dostalam i warto kupic bo jest rewelacyjny
Karolinkare sloneczko musi byc dobrze..trzymam kciuki:* ja tez mam krotka szyjke ale narazie nie mowil nic o szwie.
Tosia sliczny zestaw:*
lece do kuchni bo pieke ciasto drozdzowe ze sliwkami
_koRba_
Fanka BB :)
Tosia mam bardzo ale to bardzo podobny zestawik Mnie chyba dopadl niedobor cukru bo mimo ,ze pogoda cudowna caly dzien siedze na balkoniku i wdycham duzo powietrza to chce mi sie strasznie spac i takie jakby muszki (male czarne plamki) zaczely mi latac przed oczami. No i jednak sytuacja w mojej okolicy w zwiazku z fala kulminacyjna sie zmienila. Zalalo ulice niedaleko mnie (w sumie to ja mam jakies hmm 500m do Warty) i wszystkie auta ,ciezarowki i autobusy jezdza przez moja mała wąską uliczke Nie wiem czy sie mam juz martwic podtopieniem piwnic czy dopiero jak zobacze wode bezposrednio u siebie pod brama Poki co staram sie kupic na nauce ale chyba wszystko sie buntuje przeciwko , organizm padniety , maly kopie jak by chcial powiedziec wez to mama olej i jeszcze mi tu te auta zaczely jezdzic jak szalone ;/
P
pysia_23
Gość
Mysia - tak jak radzi Tosia najlepiej wystaw plecy do słonka a jak nie masz kiedy to kosmetyczkę odwiedź.
Ja mam wiecznie krosty na nogach, ale po opalaniu znikają a na zimę wracają taki ich urok.Mój T ma na plecach kazałam mu iść do dermatologa z tym a on,że na lato znikną po opalaniu i rzeczywiście ostatnio się opalał w niedzielę i ma ich mniej.
Kurcze laski przeżyłam chwile grozy.
Mam monitor od kompa z funkcją tv podłączony do dekodera i tylko na pilocie przełączam raz komputer raz dekoder.
Właśnie przełączyłam z kompa na dekoder i zamiast obrazu jakieś zielono-różowe paski a ja spanikowana myślę kurde teraz ani tv obejrzeć ani na kompa siąść.Włączam go wyłączam i nic w końcu wyłączyłam go z prądu i działa
Jak bym miała do poniedziałku siedzieć bez tv i kompa a T. i tak w pracy to bym chyba zwariowała.
W sumie monitor ma 2 lata a pierwszy raz mi się tak zbuntował ehhhhh
Ja mam wiecznie krosty na nogach, ale po opalaniu znikają a na zimę wracają taki ich urok.Mój T ma na plecach kazałam mu iść do dermatologa z tym a on,że na lato znikną po opalaniu i rzeczywiście ostatnio się opalał w niedzielę i ma ich mniej.
Kurcze laski przeżyłam chwile grozy.
Mam monitor od kompa z funkcją tv podłączony do dekodera i tylko na pilocie przełączam raz komputer raz dekoder.
Właśnie przełączyłam z kompa na dekoder i zamiast obrazu jakieś zielono-różowe paski a ja spanikowana myślę kurde teraz ani tv obejrzeć ani na kompa siąść.Włączam go wyłączam i nic w końcu wyłączyłam go z prądu i działa
Jak bym miała do poniedziałku siedzieć bez tv i kompa a T. i tak w pracy to bym chyba zwariowała.
W sumie monitor ma 2 lata a pierwszy raz mi się tak zbuntował ehhhhh
Ostatnio edytowane przez moderatora:
kurcze jakoś cięzko mi sie wpasować w forum- zwłasza w wątek głowny, piszecie tyle że ciągle mam zaległości nie do odrobienia )
Tosia mi też mebelki bardzo sie podobają i równiez ta szafeczka nie przypadła mi do gustu...
Mycha suuuper wieści )
Karolinkare ja równiez trzymam kciuki, dobrze ze lekarz zauważył bo u mojej kolezanki nie... i niestety... więc nie ma tego złego, dasz rade kochana...
Tosia mi też mebelki bardzo sie podobają i równiez ta szafeczka nie przypadła mi do gustu...
Mycha suuuper wieści )
Karolinkare ja równiez trzymam kciuki, dobrze ze lekarz zauważył bo u mojej kolezanki nie... i niestety... więc nie ma tego złego, dasz rade kochana...
P
pysia_23
Gość
Ja już zmykam do łóżka...
Życzę każdej miłej niedzieli, oby pogoda dopisała.
reklama
Ja już zmykam do łóżka...
Dobranoc Pysiu! Kolorowych snów!
A co tak wcześnie? Chyba to sprzątanie ciebie wykończyło?