Angelus3376
Mama Natana&Jordana&Wiki
Mycha, gratuluję dobrych wieści i oby wyniki glukozy też były takie jak trzeba:-)
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Hej
Dzięki za kciukasy z Lenką wszystko ok.mama szczęśliwa bo ginek powiedział,że wynik glukozy139 jest ok,i przy takim napewno 75 wyszłaby prawidłowa ale nie muszę pić:-)
Tylko morfologia kiepska:-(
aż z radości poszłam na lody! zaraz muszę się obiadkiem zająć i chatkę ogarnąć...eh do wieczora zejdzie potem może jeszcze jakiś spacer?
Karolinkare trzymam kciuki, dasz radę, kto jak nie ty!?
Karolinkare trzymam kciuki, widzisz niekiedy występują na naszej drodze jakieś komplikacje, ale wszystko dobrze się skończy - nasze kciuki zdzialają cuda.. przecież wiesz sama
Jestem bardzo szczęśliwa, mój mięśniak trochę urósł, ale nie zagraża mojej smerfetce. Maleńka waży 780 g czyli jest całkiem spora na swój wiek.. Czuje się dobrze i generalnie wszystko jest o.k!!
Dałam rady tej glukozie, wieczorem bedę wiedziała jak wyniki Także mam nadzieję że będą w miarę dobrze..
Boże jak ja się cieszę!!!
Hej Kochana, super, super! Zasłużyłaś na lody, sama bym młócnęła jednego ;-) A morfologia, no pewnie jak to w ciąży bywa zmienna od normy,co jest prawie normą. Ale zakręciłam ;-) Dobrze, że cukier OK, to cieszy.Hej
Dzięki za kciukasy z Lenką wszystko ok.mama szczęśliwa bo ginek powiedział,że wynik glukozy139 jest ok,i przy takim napewno 75 wyszłaby prawidłowa ale nie muszę pić:-)
Tylko morfologia kiepska:-(
aż z radości poszłam na lody! zaraz muszę się obiadkiem zająć i chatkę ogarnąć...eh do wieczora zejdzie potem może jeszcze jakiś spacer?
Karolinkare trzymam kciuki, dasz radę, kto jak nie ty!?