P
pysia_23
Gość
:-)
Ostatnio edytowane przez moderatora:
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Lilu uważaj na siebie, dużo odpoczywaj i nie denerwuj się!!! Wytrzymaj do wizyty u lekarza, może zapisze Ci jakieś leki i wyjaśni ,co się dzieje. Trzymam kciuki za Ciebie i Twoje Maleństwo!!! :-)dziewczyny a u mnie nie za wesoło....dzisiaj miałam takie skurcze, że max...bardzo się wystraszyłam, poszłam z moją rodzinką do kościoła i w drodze powrotnej gdyby nie mąż nie doszłabym do domu, prawą nogą ruszyć nie mogłam tak mnie brzuch bolał...wizytę mam we wtorek, nie mogę się doczekać, teraz pozostało mi tylko odpoczywać...ale strach jest okropny:---( najdziwniejsze jest to,że wczoraj dużo odpoczywałam, byłam u siostry na grillu,też miałam skurcze dość mocne ale takie mam codziennie, nie wiem dlaczego tak mi się dzieje...tak mi smutno, bo przez te skurcze Mała tak rzadko się rusza....