Cześć! Witam, już nie tak porannie!
Już po zakupach, gotuje obiadek!
Karolinkare! Trzymam mocno za ciebie i maleństwa kciuki! Wracaj do nas szybko!
Kciuki zaciśniete! Powodzenia!
Już po zakupach, gotuje obiadek!
Gratuluje zdanego egzaminu! Uważaj tam na siebie! Może faktycznie dałoby sie coś odpuścić?Witam porannie przy kawie. Wczoraj dostałam wyniki egzaminu z zeszłego tygodnia i ... zaliczone <jupi> także zostały mi jeszcze 3 przedmioty, nie jest źle. Jeszcze tylko ze 3 tygodnie i mam nadzieję, że będzie po wszystkim i w końcu wakacje i święty spokój. Wstałam dzisiaj przed 6, bo jakoś kiepsko się czuję. Boli mnie brzuch i ogólne osłabienie czuję, a muszę wysiedziec 9h w szkole... Od 10-19 ;/
Miłego dnia życzę i znowu po weekendzie będę nadrabiała co się u was działo.
:-) Mnie również! Powoli zaczyna sie układać! I dalej tak trzymać!Witam baaardzo rano (w sobotę) jak na mnie!;-)
P. wrócił właśnie z nocki i postawił cały dom na nogi!!! Taki rześki jak skowronek! Wczoraj poszłam za Waszymi radami i trochę rozbroiłam atmosferę między nami. Po prostu się przytuliłam, bez słów i pomogło,póki co. Od razu w domu inaczej:-):-):-).
Tak więc wpadł do domu przed siódmą, gromkim DZIEŃ DOBRY do psa! obudził chłopaków i już zdążyli wyjść z naszą sunią i do sklepu po coś dobrego na śniadanko:-). Proszę jak miło!
Gratuluje chłopaczka!!!!:-)dzien dobry
ja nie odzywalam sie troche bo ciagle chorowalam staralam sie podczytywac jak nie spalam ale tylko tak wyrywkowo
wczoraj bylam na wizycie , panikowalam strasznie bo balam sie o malenstwo , ze te moje ciagle antybiotyki wplynely na nie jakos, ale nie, wszystko w najlepszym porzadku , wszystko ladnie wyksztalcone i widoczne i co najwazniejsze jest
CHLOPAK Szymon
wiec teraz do kogo o dopisanie na 1 stronie? do dorotki?czy Kerny?
trzymam kciuki za wasze wszystkie wizyty, egzaminy i sprawy osobiste, moj jakos radzi sobie z moimi humorami , jest wrecz aniolem
czesc brzuszki.....;-)
dawno mnie nie bylo , bo wszystko dobrze sie ukaldalo i caly miesiac zajelam sie zakupami i robieniem wyprawek dla maluszkow.....
wczoraj bylam an USg kontrolnym i co sie okazalo rozwarcie na 2 cm szyjka skrocona do 23mm.... straszne od niedzieli wieczorem ide do szpitala na zalozenie szwu okreznego............ i zostaje do wtorku jak wszystko bedzie dobrze..... boze strasznie sie boje czy u mnie nie moze byc spokojnie :--------( wiec bede lezec na klinicznej ....
czy ktoras z was bo o ile dobrze pamietam ktoras miala zakladany szew powiedzcie dziewczynki jak to jest i pocieszcie mnie prosze aha i jeszcze trzymajcoie prosze swoje magiczne kciuki....
dodatkowo poweim wam ze moja dociekliwa lekarka dopatrzyla sie niezamknietego przewodu botala u Oliwera narazie to mu nic nie grozi ale po porodzie moze byc intubowany a jesli przewod sie nie zamknie to tez bedzie mial operacje czyli to podwyzszone nt mialo jednak jakies ale do niego....... :----( martwie sie o moje skarby
Karolinkare! Trzymam mocno za ciebie i maleństwa kciuki! Wracaj do nas szybko!
WITAJCIE
oj mnożą się nam te problemy...
JA mam wizytę na 12 trzymajcie kciuki, pewnie będę musiała zrobić tę 75, mam nadzieję,żę się okaże ok, bo jak nie to dołączę do Beniaminki i Dorotki.
Pozdrawiam serdecznie,życzę miłego dnia.
Kciuki zaciśniete! Powodzenia!