reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Wrzesień 2010...

Karolinkare trzymaj się dzielnie! Wszystko się ułoży!:tak: Kciuki zaciśnięte;-)
A mnie dopadło przeziębienie..kupiłam Tantum Verde i póki co tylko tym się ratuję..
Dobrze, że w poniedziałek mam wizyte u gina..:blink:
Mimo wszystko nie zamierzam zostać dzis w domu..lece na zakupy, bo zamówiłam kocyk dla dzidzi i musze do południa odebrać:tak:
Miłej soboty dla wszystkich przyszłych mamuś:-D:-D

reklama
WITAJCIE
oj mnożą się nam te problemy...
JA mam wizytę na 12 trzymajcie kciuki, pewnie będę musiała zrobić tę 75, mam nadzieję,żę się okaże ok, bo jak nie to dołączę do Beniaminki i Dorotki.
Pozdrawiam serdecznie,życzę miłego dnia.

Karolinkare 3mam kciuki kochana, a to wyszlo na badaniu kontrolnym ta szyjka czy cos czulas wczesniej?? ja mam wizyty w poniedzialek i wtorek zobaczymy co u mnie, kochana nie stresuj sie i postaraj sie myslec poztywnie, wspieram cie i twoje maluszki calym sercem!

Karolinkare- kciuki zaciśnięte mocno.Wracaj do nasz szybciutko.
Monia.gryc-również kciuki zaciśnięte za twoja wizytę
Sylwia-gratuluje synka
Taka_ja- zdrówka życzę

Witam i miłego dzionka życzę
U mnie słonko, chmurek parę za to wiatr.
T. w pracy do 00,30 :(
Wczoraj był w domku o 21,30 pierwsze co kochanie tylko się nie gniewaj, ale ja w niedziele muszę iść do pracy, bo dużo imprez itd.
Kurcze mieliśmy iść na festyn rodzinny a tak dupa sama nie pójdę bo tak głupio.
Cholera jasna całe dnie siedzę sama w domu czekam na wolne T. jak na zbawienie a on musi iść w wolne do pracy.
Za to z dobrych wieści zagadałam z kolega i w czwartek jedzie autkiem z T. do mojej przyszłej szwagierki po wszystkie bibeloty i ciuszki dla naszej dzidzi, do tego T. dostanie dziś kasę za urlop jakieś 700-1000 zł więc już w przyszłym tygodniu kupimy wszystko dla dzidzi co nam będzie brakowało no i kilka rzeczy dla mnie do torby do szpitala.Będę spokojna,że wszystko już jest.
Zostanie nam tylko zakup wózka we wrześniu.
Będziemy też od czerwca co miesiąc kupować po 1 paczce jumbo pampersów i chusteczek nawilżanych to jak się mała urodzi będziemy mieli zapas na 2 miesiące i będzie mniej wydatków na początek :)

Karolinkare 3mam kciuki kochana, a to wyszlo na badaniu kontrolnym ta szyjka czy cos czulas wczesniej?? ja mam wizyty w poniedzialek i wtorek zobaczymy co u mnie, kochana nie stresuj sie i postaraj sie myslec poztywnie, wspieram cie i twoje maluszki calym sercem!
no wlasciwie to brzuszek mi sie stawial od dwoch dni i w czwartek mialam jakies 2/3 skurcze........ ale wszystko wyszlo na kontrolnym lekarka nie miala zludzen od razu na szew............... boje sie ze mnie zatrzymaja tam do konca:((((((((((((

Karolinkare- mam nadzieję, że tylko ci szew założą i puszcza do domku, no ewentualnie zapiszą jakiś lek na skurcze jak takowe będą częste.
Wiele ciężarnych ma skurcze czy założony szew i spokojnie w domku sobie prowadzą oszczędny tryb życia.
Jeżeli lekarz uzna,że lepiej będzie mieć cię i maluszki na oku w szpitalu to cóż, zdrowie i życie maluszków najważniejsze.
Myśl pozytywnie kochana :)
Dobrze,że lekarze mogą w porę zareagować i wam pomóc.

karolinkare nie denerwuj sie. Nie zatrzymają cie do końca ciąży. Będzie dobrze!!!
Taka_ja wracaj szybko do zdrówka.
Monia kciuki trzymam mocno.

Dziewczyny właśnie sobie uświadomiłam że ja nie mam w co sie ubrać na imprezke rodzinną. Cholercia nie chcą sie moje eleganckie bluzki wciągnąć przez brzuch.:szok: Musze przelecieć całą szafe i coś wymyśleć do 16.

reklama
Kinia ,gratuluję egzaminów!
Sylwia, gratuluję Synusia Szymusia!!!
Karolinkare, Trzymam kciuki mooocnooo!!! Myśl pozytywnie!

Mój P. śpi po nocce. Chłopaki dają się we znaki,bo się nudzą chcą wyjść z domu ,bo wszędzie pełno imprez organizowanych z okazji Dnia Dziecka,a mnie od dwóch dni jakaś huśtawka nastrojów dopadła-nie mogę znieść hałasu:wściekła/y: , ich ciągłego gadania, szczekania psa,dźwięku telewizora itd... i do tego strasznie bolą mnie nogi od kostek do kolan i nie pomaga nawet mój sprawdzony krem z Perfecta mama:sad: Sama ze sobą nie mogę już wytrzymać!!!

Do góry