Saraa
Fanka BB :)
A wiec ja tez dodaje avatarek.Masz rację, avatarki z naszymi podobiznami sa jakieś takie bliższe sercu , to i ja się dołączam z osobistym avatarkiem. Na zdjęciu ja z naszym suczkowskim
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
A wiec ja tez dodaje avatarek.Masz rację, avatarki z naszymi podobiznami sa jakieś takie bliższe sercu , to i ja się dołączam z osobistym avatarkiem. Na zdjęciu ja z naszym suczkowskim
Witam ponownie Dziewczynki!
Teraz może wykrzesam coś z siebie. Miałam dzisiaj cały zalatany dzień. Wymyśliłam sobie,że dzisiaj w końcu pójdę do jakiegoś sklepu i obejrzę na żywo wózki. I byłam,ale o tym kiedy indziej... Miałam też dzisiaj spotkanie z okazji Dnia Mamy na plebanii,bo moje chłopaki są ministrantami,a mamy bardzo fajnego księdza i robi nam takie numery:-). Spędziłam tam prawie dwie godziny,a potem same sprzątałyśmy po sobie,bo było nas 13 i trochę filiżanek i talerzyków się nazbierało. Nie miałyśmy sumienia księdza samego z tym zostawić Jestem padnięta i sił mi brak,ale jeszcze się zebrałam i pojechałam odebrać te wyniki,bo zapomniałam wcześniej. Glukoza po 1h po wpiciu 50g wynosi 129. Gdzieś któraś pisała jaka jest norma,ale nie mogę znaleźć-chyba z nerwów. Napiszcie, proszę czy się mieszczę,bo wizytę mam dopiero 7 czerwca!!!
Dzięki bardzo za odpowiedź:-). Wygląda na to,że mieszczę się w normie i być może będę miała już spokój z tą glukozą (brrr...)Norma to 140 ja mam 139, więc pewnie czeka mnie 75, swoją drogą to nie wiem czemu lekarze nie zalecają odrazu 75 myślą,że to takie dobre, mnie już przeraża na samą myśl, wizytę mam w sobotę to zadam mu to pytanko.
Ja po baseniku, potem zajechałam do sklepu tylko po kefir dla siebie i męża i wzięłam paluszki- czosnkowe, w domu otwieram a tam 10 zeta, tak więc zakupy za free. Zaczęłam się trochę martwić tym cukrem,kuźwa ,że też nie może być ok