reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Wrzesień 2010...

monia.gryc u mnie lekarka tez nie widziala przeciwskazac do wypalania u dermatologa. Bo te wszystkie dostepne w aptece preparaty, to odpadaja. A to wypalanie chwile boli, piecze- spokojnie wytrzymasz. Wazne tylko, zeby pomoglo, bo najladniej to nie wyglada. Lekarz powiedzial mi jeszcze, ze jesli by nie zniknela to mam sie u niego pojawic jeszcze raz za miesiac.
malgos nie denerwuj sie. To na budowlancow i tak nie dziala. Czasem to sie zastanawiam, czy oni ludzia laske robia, ze pracuja??
Marja gratuluje udanej wizyty.
U mnie dzis na obiadokolacje bedzie mloda kapustka z ziemniaczkami i do tego dla meza karkoweczka, bo ja mam cos wstret do miesa. Zreszta dzisiaj mam w ogole wstret do jedzenia.

Ostatnia edycja:
reklama
Marja ale masz uparciuszka w brzuszku hehe..chyba chce byc niespodzianka:))

mb_1 ja sie zdenerwowalam bo z mama pozakrywalysmy folia meble i wogole przygotowalysmy sie na ta wymiane a oni poprostu przekladaja sobie jakby nigdy nic! i w dodatku ponad miesiac czekam juz na te okna przez co remont sie opoznia. ehh..brak slow.

uwielbiam mloda kapuste:D

Czesc Dziewczyny!!!

I jak dzis po wizycie jestem - wszystko dobrze , zdrowo rosnie malenstwo - ale dalej plci nie znamy - no coz sie chowa i tyle;-) . Wyniki mam ok - krew jak to moja lekarka powiedziala genialna , w moczu mam male bakterie i troszke uplawow i dostalam Urinal i Nystatyne . Moje malenstwo szaleje od rana do wieczora , noc takze - uwielbiam te szalenstwa:-) . No i tez mam skierowanie na glukoze - uff jak ja to przezyje ...
to super a glukoze przeżyjesz:tak::tak:

My czekamy na cynk, ze mozemy odebrac dwie komody ze sklepu. Musze gdzies pochowac rzeczy dla maluszka :-) Jednak, jakos sie nie odzywaja.. Moj man bedzie musial to wszystko skladac samodzielnie, bo w czesciach bedzie... ja juz widze ta rozpierduche w dome hehe..

Dzien Matki zaliczony, nawet u tesciowej bylismy skad przywiozlam krokiety z kapusta i grzybami oraz tort smietankowy. Mialam pojsc na spacer, ale przy takich smakolykach to chyba mi sie nie opłaca :-D

wszystkim wrzesniowym mamom najlepsze życzenia
jakos ostatnio weny mi brak i na czytanie i na pisania, wszystko z coraz wiekszym trudem przychodzi

ale w piątek bede miała juz laptopa (prezencik na moje święta dzisiejsze - urodziny 26, imieniny bo Pauliny, 3 rocznica ślubu i 1 dzień matki) to bede pewnie aktywniejsza :)

jaaaaaaa też chcę!!!:-) i gołąbki też bym zjadła...:sorry2:
Małgoś rozumiem Cie doskonale my walczymy z remontem już dwa miesiące i końca nie widać...wrrrrrrr:wściekła/y:co chwila wychodzi coś nowego a tu kasy mało to i nerwy coraz większe!

Oj tak gołąbki... Mniam, ale bym zjadłą. Chyba muszę męża nakręcić, żeby w weekend mi zrobił, bo głupio się przyznać, ale ja nie umiem :zawstydzona/y: :(

marja gratuluję udanej wizyty :) Uparte to Twoje maleństwo.

Czekam na męża, zjemy obiadek i idziemy na spacer z psem :) Mam nadzieję, że niedługo wróci ;/ bo nie mam zamiaru o 21 wychodzić ;/

wszystkim wrzesniowym mamom najlepsze życzenia
jakos ostatnio weny mi brak i na czytanie i na pisania, wszystko z coraz wiekszym trudem przychodzi

ale w piątek bede miała juz laptopa (prezencik na moje święta dzisiejsze - urodziny 26, imieniny bo Pauliny, 3 rocznica ślubu i 1 dzień matki) to bede pewnie aktywniejsza :)

Wszystkiego Najlepszego :))))))))))))))))))))))))))

100 lat Kochana Paulko24 :-D Niechaj szczęście Cię nie opuszcza, wielu radosnych chwil, pociechy z dzieci i męża i duuużo zdrówka !

reklama
Mało zmartwień i agresji, żadnych stresów i depresji. Dużo śmiechu i radości, wiele szczęścia i miłości.
Zobacz załącznik 249872

Do góry