reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Wrzesień 2010...

monia.gryc u mnie lekarka tez nie widziala przeciwskazac do wypalania u dermatologa. Bo te wszystkie dostepne w aptece preparaty, to odpadaja. A to wypalanie chwile boli, piecze- spokojnie wytrzymasz. Wazne tylko, zeby pomoglo, bo najladniej to nie wyglada. Lekarz powiedzial mi jeszcze, ze jesli by nie zniknela to mam sie u niego pojawic jeszcze raz za miesiac.
malgos nie denerwuj sie. To na budowlancow i tak nie dziala. Czasem to sie zastanawiam, czy oni ludzia laske robia, ze pracuja??
Marja gratuluje udanej wizyty.
U mnie dzis na obiadokolacje bedzie mloda kapustka z ziemniaczkami i do tego dla meza karkoweczka, bo ja mam cos wstret do miesa. Zreszta dzisiaj mam w ogole wstret do jedzenia.

Ostatnia edycja:
reklama
Marja ale masz uparciuszka w brzuszku hehe..chyba chce byc niespodzianka:))

mb_1 ja sie zdenerwowalam bo z mama pozakrywalysmy folia meble i wogole przygotowalysmy sie na ta wymiane a oni poprostu przekladaja sobie jakby nigdy nic! i w dodatku ponad miesiac czekam juz na te okna przez co remont sie opoznia. ehh..brak slow.

uwielbiam mloda kapuste:D

Czesc Dziewczyny!!!

I jak dzis po wizycie jestem - wszystko dobrze , zdrowo rosnie malenstwo - ale dalej plci nie znamy - no coz sie chowa i tyle;-) . Wyniki mam ok - krew jak to moja lekarka powiedziala genialna , w moczu mam male bakterie i troszke uplawow i dostalam Urinal i Nystatyne . Moje malenstwo szaleje od rana do wieczora , noc takze - uwielbiam te szalenstwa:-) . No i tez mam skierowanie na glukoze - uff jak ja to przezyje ...
to super a glukoze przeżyjesz:tak::tak:

My czekamy na cynk, ze mozemy odebrac dwie komody ze sklepu. Musze gdzies pochowac rzeczy dla maluszka :-) Jednak, jakos sie nie odzywaja.. Moj man bedzie musial to wszystko skladac samodzielnie, bo w czesciach bedzie... ja juz widze ta rozpierduche w dome hehe..

Dzien Matki zaliczony, nawet u tesciowej bylismy skad przywiozlam krokiety z kapusta i grzybami oraz tort smietankowy. Mialam pojsc na spacer, ale przy takich smakolykach to chyba mi sie nie opłaca :-D

wszystkim wrzesniowym mamom najlepsze życzenia
jakos ostatnio weny mi brak i na czytanie i na pisania, wszystko z coraz wiekszym trudem przychodzi

ale w piątek bede miała juz laptopa (prezencik na moje święta dzisiejsze - urodziny 26, imieniny bo Pauliny, 3 rocznica ślubu i 1 dzień matki) to bede pewnie aktywniejsza :)

jaaaaaaa też chcę!!!:-) i gołąbki też bym zjadła...:sorry2:
Małgoś rozumiem Cie doskonale my walczymy z remontem już dwa miesiące i końca nie widać...wrrrrrrr:wściekła/y:co chwila wychodzi coś nowego a tu kasy mało to i nerwy coraz większe!

Oj tak gołąbki... Mniam, ale bym zjadłą. Chyba muszę męża nakręcić, żeby w weekend mi zrobił, bo głupio się przyznać, ale ja nie umiem :zawstydzona/y: :(

marja gratuluję udanej wizyty :) Uparte to Twoje maleństwo.

Czekam na męża, zjemy obiadek i idziemy na spacer z psem :) Mam nadzieję, że niedługo wróci ;/ bo nie mam zamiaru o 21 wychodzić ;/

wszystkim wrzesniowym mamom najlepsze życzenia
jakos ostatnio weny mi brak i na czytanie i na pisania, wszystko z coraz wiekszym trudem przychodzi

ale w piątek bede miała juz laptopa (prezencik na moje święta dzisiejsze - urodziny 26, imieniny bo Pauliny, 3 rocznica ślubu i 1 dzień matki) to bede pewnie aktywniejsza :)

Wszystkiego Najlepszego :))))))))))))))))))))))))))

100 lat Kochana Paulko24 :-D Niechaj szczęście Cię nie opuszcza, wielu radosnych chwil, pociechy z dzieci i męża i duuużo zdrówka !

reklama
Mało zmartwień i agresji, żadnych stresów i depresji. Dużo śmiechu i radości, wiele szczęścia i miłości.
Zobacz załącznik 249872

Do góry