reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Wrzesień 2010...

Dziewczynki wreszcie dodałam zdjęcie do swojego profilu!!! :D Jestem taka dumna z siebie. Jakoś lepiej mi się kojarzą osoby które mają takie zdjęcie więc postanowiłam mieć też i swoje :)

Mój mały tak daje czadu, że cały brzuch mi chodzi, takie to słodkie! :-)

Mąż mi się rozchorował, a w sobotę wyjeżdżamy na urlop - boje się, żeby nam nie sprzedał choróbska... Naszczęscie już mu trochę lepiej ;)

Każdej z Was życzę wszystkiego naj naj z okazji naszego święta mamuśki!
:-):-)

reklama
Ja właśnie po długim spacerku. Testowałam moje nowe sandałki i powiem, że sie spisały!
Zaraz bede robić pizze z okazji dnia mamy, bo chce uraczyć swoją rodzinke czymś pysznym!

Czesc Dziewczyny!!!

I jak dzis po wizycie jestem - wszystko dobrze , zdrowo rosnie malenstwo - ale dalej plci nie znamy - no coz sie chowa i tyle;-) . Wyniki mam ok - krew jak to moja lekarka powiedziala genialna , w moczu mam male bakterie i troszke uplawow i dostalam Urinal i Nystatyne . Moje malenstwo szaleje od rana do wieczora , noc takze - uwielbiam te szalenstwa:-) . No i tez mam skierowanie na glukoze - uff jak ja to przezyje ...

Gratki Maria! Masz takiego samego wstydzioszka jak ja! Też jeszcze nie poznałam płci! A z drugiej strony, to jest to nawet troche fascynujące!

wszystkim wrzesniowym mamom najlepsze życzenia
jakos ostatnio weny mi brak i na czytanie i na pisania, wszystko z coraz wiekszym trudem przychodzi

ale w piątek bede miała juz laptopa (prezencik na moje święta dzisiejsze - urodziny 26, imieniny bo Pauliny, 3 rocznica ślubu i 1 dzień matki) to bede pewnie aktywniejsza :)

Paulka! Wielkie gratulacje z okazji urodzin, imienin i rocznicy ślubu i oczywiście dnia mamy! Uśmiechu, zdrowia, pomyślnego rozwiązania i spełnienia wszystkich marzeń!!!!

Marta - fajne zdjecie. Zazdroszcze urlopu! A gdzie sie wybieracie?

Witam popołudniowo.
Dzisiaj jakistaki dzień miałam niezbyt. Wściekła jestem na tą spódnicę bo ona uzywana od laski, więc nie będę zwracac. Ale jak można wciskać kit i dać do sprzedania szmaty co na fotce wygladaja jak nowe:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:
Ritka daj pizzy kawałek;-)

M już wrócił i zasiadam relaksować się. Obiecałam sobie powściagliwość w słodyczach bo serio, przesadzam:sorry2::sorry2::sorry2:I źle aż się czuję taka zasłodzona:dry::dry:
Teraz owoce z surową kalarepką...mniam:-)

Korba gratuluję SYNUSIA:-):-):-)!!! I mam nadzieję,że z tym cukrem,to tylko fałszywy alarm...

oj synusia i ja gratuluje
a to z Twoim cukrem ,masakra

Ja mam mniej pomyślne wieści. Stan zagrożenia mojej ciązy się podniósł i mam dołączone hormony i to 4 x dziennie, jak nie przejdą skurcze ( a dzisiaj były jak miesiączkowe) to położymy się do szpitala. Tymczasem leżę w domku. Za dużo niemiłych przeżyć miałam ostatnie tygodnie, pewnie się teraz odbija :| Trzymajcie się cieplutko, będę zaglądała.

oj Beniaminko musisz uwazac nie na zarty,lezec i odpoczywac i lykac proszki
trzymam mocno zacisniete piastki za Ciebie i Twoja ksiezniczke

Witajcie MAMUSIE!!
Życzę Wam radości z odkrywania macierzyństwa, kreatywnych zabaw z
dzieckiem, cierpliwości i wszystkiego czego pragniecie :)
W tym szczególnym Dniu Mamy.

wszystkiego najlepszego wrzesniowe mamuski

100 lat Kochana Paulko24 :-D Niechaj szczęście Cię nie opuszcza, wielu radosnych chwil, pociechy z dzieci i męża i duuużo zdrówka !

sto lat Paulko

Witam popołudniowo.
Dzisiaj jakistaki dzień miałam niezbyt. Wściekła jestem na tą spódnicę bo ona uzywana od laski, więc nie będę zwracac. Ale jak można wciskać kit i dać do sprzedania szmaty co na fotce wygladaja jak nowe:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:

M już wrócił i zasiadam relaksować się. Obiecałam sobie powściagliwość w słodyczach bo serio, przesadzam:sorry2::sorry2::sorry2:I źle aż się czuję taka zasłodzona:dry::dry:

oj zlosnico
nie denerwuj sie bo i matka sie denerwuje,mnie po piatkowych nerwach taki nerwobol wszedl ze dwa dni prawie nie chodzilam

bylam u gina,dostalam skierowanie do diabetologa do warszawy
jade 7 czerwca,jestem na diecie i waze 0,5 kg mniej niz tydzien temu

a Kasielle i sobie samej zycze udanej 100-dniowki w tym dniu matki

wszystkim wrzesniowym mamom najlepsze życzenia
jakos ostatnio weny mi brak i na czytanie i na pisania, wszystko z coraz wiekszym trudem przychodzi

ale w piątek bede miała juz laptopa (prezencik na moje święta dzisiejsze - urodziny 26, imieniny bo Pauliny, 3 rocznica ślubu i 1 dzień matki) to bede pewnie aktywniejsza :)

STO LAT, STO LAT, RADOŚCI, ZDROWIA, MIŁOŚCI I SZCZĘŚLIWEGO ROZWIĄZANIA:-):-)

Witam wieczorową porą.

Dzień matki spędziłam na odwiedzinach i słodkościach, obżarta jestem jak taka świnka;-) Jutro wybieram się go mojego gina z tym pobolewaniem krocza, może przy okazji uda mi się zdobyć skierowanie na badania na nfz, bo mam kilka do zrobienia ale z prywatnego gabienetu mojego pana doktora i wynoszą bagatela 70zł:szok::szok: A ja w tym miesiącu piszczę w kwestii finansowej:sorry2:

Żeby nie było mi za dobrze to mój syn zaczyna kaszleć a na 1 czerwca mamy umówiony zabieg usunięcia migdałów i mały musi byc zdrowy:no: Jak nie urok to sraczka. Choć przyznam że przesunięcie terminu aż tak bardzo by mnie nie zasmuciło bo stracha mam jak cholera:sorry2:ALe powtarzam sobie że to dla dobra mojego Borysa.
Trzymajcie kciuki za ozdrowienie mojego malca, żeby poszło gładko i szybko:tak:

Dorotko diabetolog jednak? A wiesz który wynik im się nie podobał:confused:
No ja już powoli się uspokajam, ale nerwowy dzień mam dzis okropnie. Do tego ugotowałam paczkę makaronu do spaghetti i cały mi się wywalił do zlewu na brudne gary:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y: Dobrze, że Michał jeszcze nie powtarza wszsytkich wyrazów:-p

A co do diety to pasowałoby mi tak się pohamować z jedzeniem.

Dziewczyny, naczytałam się i naczytałam i nie mam siły już pisać. Dobrze tylko,że przypomniałyście mi o wynikach,których zapomniałam odebrać. Ta nieszczęsna glukoza i wyniki moczu. Moje laboratorium jest przy szpitalu i jest czynne całą dobę. Tzn.wyniki można odebrać nawet bardzo późno. Może się jeszcze wybiorę,bo ciekawość mnie zje od środka.

Witam popołudniowo.

Kerna zapraszam serdecznie na pizze! Humor by ci sie od razu poprawił!
I was, dziewczyny, też!

Ja sie Wam pochwale! Mój Mężuś kochany zaprosił mnie na jutro do knajpki na obiad z okazji naszej rocznicy kiedy sie poznaliśmy.:-D Tak sie składa że to akurat i jego urodzinki więc i ja mam dla niego niespodzianke. Torcik zrobiłam malutki śmietankowy z migdałami.:-)
Ide oglądać dalej komedie na polsacie bo jak narazie boki zrywać.:-D

Dobranoc laseczki. Kolorowych snów.

reklama
Dorotko, czyżby Twoje wyniki cukru nie były jednak bliskie normy? Nosz...
Ja jadę jutro na te badanie, robię to w moim miejscu pracy, wiec liczę na mile spędzony czas pomimo potrzeby wypicia tego ulepka ;-)

Dziewczynki wreszcie dodałam zdjęcie do swojego profilu!!! :D Jestem taka dumna z siebie. Jakoś lepiej mi się kojarzą osoby które mają takie zdjęcie więc postanowiłam mieć też i swoje :)

Mój mały tak daje czadu, że cały brzuch mi chodzi, takie to słodkie! :-)

Mąż mi się rozchorował, a w sobotę wyjeżdżamy na urlop - boje się, żeby nam nie sprzedał choróbska... Naszczęscie już mu trochę lepiej ;)

Każdej z Was życzę wszystkiego naj naj z okazji naszego święta mamuśki!
:-):-)
Masz rację, avatarki z naszymi podobiznami sa jakieś takie bliższe sercu , to i ja się dołączam z osobistym avatarkiem. Na zdjęciu ja z naszym suczkowskim :-D

Do góry