WSZYSTKIEGO NAJLEPSZEGO MAMUŚKI!! :-)
Ja oczywiście z pracy, zaraz idę na kawkę.
beti nie pomogę bo nigdy jeszcze bóli brzucha nie miałam, a na pęcherz możesz brac żuravit i duuuuuuuuuużo pic, może jakieś bakterie się wdały, a jak Twoje wyniki moczu??
wyniki moczu miałam dobre kiedyś miałam chory pęcherz bardzo czesto ale przy tym siusiałam kropelkami i był wielki ból...a wczoraj miałm przez jakiś czas dziwne kłucie w środku ale potem przeszło z tym że siusiac mogłam co 10 minut i to dużo tego było nawet jak nie piłam nic już wieczorem...ale po 1 zrobiłam ostani raz i juz dopiero rano i jak narazie jest cisza nie chce mi sie siuisku
witam dziewczynki i najlepsze życzonka w dniu naszego święta
dziękuję za troskę i odpowiedzi
dziś jak narazie nic mnie nie boli ale zobaczymy jak wstanę ale mam nadzieje że nie będzie tak jak wczoraj bo nieżle sie wystraszyłam...a dziś jade do mamy z kwiatkami więc chciałabym czuć się dobrze
tak jak mówiłam częste siusianie minęło zobaczymy na jak długo ...a oczywiście wczoraj w necie do 1 siedziałam i wyczytałam że jak się często siuisia nic nie boli i jest dużo to może być cukrzyca albo choroba nerek
jutro idę na glukoze więc okaże się czy cukrzyce mam....boję sie jak nie wiem ...
pogoda u nas dziś słoneczna mniej wieje niż wczoraj ale co z tego jak od jutra deczsze???????????? i gdzie te lato?????? no ale jak dobrze pójdzie to w piątek zaczynamy handel tylko truskawaka musi być tańsza bo niestety my na start potrzebujemy z 700 koszy ale w dobrej cenie
potem to nawet 3000 dziennie kosze sprzedamy
no i kaska wpadnie bo straszna bida
życzę miłego dnia mamuski