reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Wrzesień 2010...

reklama
Witajcie MAMUSIE!!
Życzę Wam radości z odkrywania macierzyństwa, kreatywnych zabaw z
dzieckiem, cierpliwości i wszystkiego czego pragniecie :)
W tym szczególnym Dniu Mamy.

Witam! Dołączam się do życzeń kochane mamuśki :-)

Korba: gratulacje synka! Podobnie jak część z Was nie pomyślałam, że poziom cukru może być u ciężarnej za niski. Mam nadzieje, że przy niewielkim nakładzie sił (leków) wszystko szybko się unormuje.

Beniaminko: wszystko będzie dobrze, tylko słuchaj lekarza, zażywaj hormony i dużo odpoczywaj!

Beti: do lekarza, najlepiej wszystko sprawdzić.

Onionek: ja na ból gardła aplikowałam sobie w spray'u tantum verde (fajnie neutralizuje na chwilę ból) i do ssania to samo. Tak mi zaleciła lekarka. Podobno do ssania można brać prawie wszystko.

Ja mam dzisiaj wizytę u ginekolog. Cieszę się bardzo, ale z drugiej strony stresuję - mam nadzieję, że wszystko w porządku. Wczoraj mąż po pracy, kąpieli i obiedzie położył się w łóżku poczytać i przed 18 usnął. I spał do rana. Zastanawiam się, które z nas jest w ciąży :cool2:

dzień dobry wszystkim :-) i serdeczne życzenia z okazji dnia mamy dla nas :-)
u nas wreszcie słoneczko!!!
Beniaminko Słoneczko, przecież wiesz jak będzie... DOBRZE, DOBRZE I TYLKO DOBRZE!!!
Korba moje gratulacje!!! :-)
Beti, uważaj na siebie a jak nie przejdzie to uciekaj do lekarza!!
ja już troszkę posprzątałam i zaraz sobie pójdę do Małego Igorka :-) w domku i tak śmierdzi, bo dziś mielismy drugie malowanie parkietu, więc nie ma co tu siedzieć... już dziś zwymiotowałam tym smrodem :-((( ubiorę się w króciutki rękaw i może coś skorzystam ze słoneczka :-)
miłego dnia!!!

Dzień dobry

Wszystkiego najlepszego z okazji Dnia Matki

Witam sie z kawusią
Takie piekne słoneczko było od rana i co :-(

Kochane DZIEWCZYNY jeszcze raz dziękuję bardzo, bardzo za trzymane kciuki i dzielenie się swoim doświadczeniem, bo to dodaje otuchy i wiary, że wszystko będzie w najlepszym porządku :-) Nie ja pierwsza i ostatnia muszę bardziej uważać na swój brzuszek. No i...unikac notorycznych stresowych sytuacji. Hormonki zażywam, słodko leniu****ę. I będzie GIT :-)
A jestem przekonana, że trzymane na tym forum kciuki działają cuda !

reklama
WSZYSTKIEGO NAJLEPSZEGO MAMUŚKI!! :-)
Ja oczywiście z pracy, zaraz idę na kawkę.
beti nie pomogę bo nigdy jeszcze bóli brzucha nie miałam, a na pęcherz możesz brac żuravit i duuuuuuuuuużo pic, może jakieś bakterie się wdały, a jak Twoje wyniki moczu??

wyniki moczu miałam dobre kiedyś miałam chory pęcherz bardzo czesto ale przy tym siusiałam kropelkami i był wielki ból...a wczoraj miałm przez jakiś czas dziwne kłucie w środku ale potem przeszło z tym że siusiac mogłam co 10 minut i to dużo tego było nawet jak nie piłam nic już wieczorem...ale po 1 zrobiłam ostani raz i juz dopiero rano i jak narazie jest cisza nie chce mi sie siuisku :)

witam dziewczynki i najlepsze życzonka w dniu naszego święta :)
dziękuję za troskę i odpowiedzi :) dziś jak narazie nic mnie nie boli ale zobaczymy jak wstanę ale mam nadzieje że nie będzie tak jak wczoraj bo nieżle sie wystraszyłam...a dziś jade do mamy z kwiatkami więc chciałabym czuć się dobrze :)
tak jak mówiłam częste siusianie minęło zobaczymy na jak długo ...a oczywiście wczoraj w necie do 1 siedziałam i wyczytałam że jak się często siuisia nic nie boli i jest dużo to może być cukrzyca albo choroba nerek :( jutro idę na glukoze więc okaże się czy cukrzyce mam....boję sie jak nie wiem ...
pogoda u nas dziś słoneczna mniej wieje niż wczoraj ale co z tego jak od jutra deczsze???????????? i gdzie te lato?????? no ale jak dobrze pójdzie to w piątek zaczynamy handel tylko truskawaka musi być tańsza bo niestety my na start potrzebujemy z 700 koszy ale w dobrej cenie :) potem to nawet 3000 dziennie kosze sprzedamy :) no i kaska wpadnie bo straszna bida :(

życzę miłego dnia mamuski :)

Do góry