reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Wrzesień 2010...

reklama
Witajcie MAMUSIE!!
Życzę Wam radości z odkrywania macierzyństwa, kreatywnych zabaw z
dzieckiem, cierpliwości i wszystkiego czego pragniecie :)
W tym szczególnym Dniu Mamy.

Witam! Dołączam się do życzeń kochane mamuśki :-)

Korba: gratulacje synka! Podobnie jak część z Was nie pomyślałam, że poziom cukru może być u ciężarnej za niski. Mam nadzieje, że przy niewielkim nakładzie sił (leków) wszystko szybko się unormuje.

Beniaminko: wszystko będzie dobrze, tylko słuchaj lekarza, zażywaj hormony i dużo odpoczywaj!

Beti: do lekarza, najlepiej wszystko sprawdzić.

Onionek: ja na ból gardła aplikowałam sobie w spray'u tantum verde (fajnie neutralizuje na chwilę ból) i do ssania to samo. Tak mi zaleciła lekarka. Podobno do ssania można brać prawie wszystko.

Ja mam dzisiaj wizytę u ginekolog. Cieszę się bardzo, ale z drugiej strony stresuję - mam nadzieję, że wszystko w porządku. Wczoraj mąż po pracy, kąpieli i obiedzie położył się w łóżku poczytać i przed 18 usnął. I spał do rana. Zastanawiam się, które z nas jest w ciąży :cool2:

dzień dobry wszystkim :-) i serdeczne życzenia z okazji dnia mamy dla nas :-)
u nas wreszcie słoneczko!!!
Beniaminko Słoneczko, przecież wiesz jak będzie... DOBRZE, DOBRZE I TYLKO DOBRZE!!!
Korba moje gratulacje!!! :-)
Beti, uważaj na siebie a jak nie przejdzie to uciekaj do lekarza!!
ja już troszkę posprzątałam i zaraz sobie pójdę do Małego Igorka :-) w domku i tak śmierdzi, bo dziś mielismy drugie malowanie parkietu, więc nie ma co tu siedzieć... już dziś zwymiotowałam tym smrodem :-((( ubiorę się w króciutki rękaw i może coś skorzystam ze słoneczka :-)
miłego dnia!!!

Dzień dobry

Wszystkiego najlepszego z okazji Dnia Matki

Witam sie z kawusią
Takie piekne słoneczko było od rana i co :-(

Kochane DZIEWCZYNY jeszcze raz dziękuję bardzo, bardzo za trzymane kciuki i dzielenie się swoim doświadczeniem, bo to dodaje otuchy i wiary, że wszystko będzie w najlepszym porządku :-) Nie ja pierwsza i ostatnia muszę bardziej uważać na swój brzuszek. No i...unikac notorycznych stresowych sytuacji. Hormonki zażywam, słodko leniu****ę. I będzie GIT :-)
A jestem przekonana, że trzymane na tym forum kciuki działają cuda !

reklama
WSZYSTKIEGO NAJLEPSZEGO MAMUŚKI!! :-)
Ja oczywiście z pracy, zaraz idę na kawkę.
beti nie pomogę bo nigdy jeszcze bóli brzucha nie miałam, a na pęcherz możesz brac żuravit i duuuuuuuuuużo pic, może jakieś bakterie się wdały, a jak Twoje wyniki moczu??

wyniki moczu miałam dobre kiedyś miałam chory pęcherz bardzo czesto ale przy tym siusiałam kropelkami i był wielki ból...a wczoraj miałm przez jakiś czas dziwne kłucie w środku ale potem przeszło z tym że siusiac mogłam co 10 minut i to dużo tego było nawet jak nie piłam nic już wieczorem...ale po 1 zrobiłam ostani raz i juz dopiero rano i jak narazie jest cisza nie chce mi sie siuisku :)

witam dziewczynki i najlepsze życzonka w dniu naszego święta :)
dziękuję za troskę i odpowiedzi :) dziś jak narazie nic mnie nie boli ale zobaczymy jak wstanę ale mam nadzieje że nie będzie tak jak wczoraj bo nieżle sie wystraszyłam...a dziś jade do mamy z kwiatkami więc chciałabym czuć się dobrze :)
tak jak mówiłam częste siusianie minęło zobaczymy na jak długo ...a oczywiście wczoraj w necie do 1 siedziałam i wyczytałam że jak się często siuisia nic nie boli i jest dużo to może być cukrzyca albo choroba nerek :( jutro idę na glukoze więc okaże się czy cukrzyce mam....boję sie jak nie wiem ...
pogoda u nas dziś słoneczna mniej wieje niż wczoraj ale co z tego jak od jutra deczsze???????????? i gdzie te lato?????? no ale jak dobrze pójdzie to w piątek zaczynamy handel tylko truskawaka musi być tańsza bo niestety my na start potrzebujemy z 700 koszy ale w dobrej cenie :) potem to nawet 3000 dziennie kosze sprzedamy :) no i kaska wpadnie bo straszna bida :(

życzę miłego dnia mamuski :)

Do góry