Taka_ja
Fanka BB :)
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Dorotka super ze wszystko ok i faktycznie corcia duuuza) Tak jak mowisz meridol dobry na krawiace dziasla bo moj E myje ta pasta i jest poprawa wiec tez bede ta myla.
U mnie pogoda do bani..rano wyszlo slonko wiec wstawilam pranie a teraz leje deszcz;/
pokaze Wam fotke moich cudakow..a to tylko kilka z nich..
Ja stwierdziłam, że nie będę chodzić do szkoły rodzenia. Nie wiem czy robie dobrze czy nie ale nie czuje takiej potrzeby.
Dziś o 14.00 wybieram się na usg w celu kontroli przepływów. Boję się strasznie ale mam nadzieję, że poprawiły się od ostatniej wizyty i , że z maluszkiem wszystko jest ok.
agusska - Trzymam kciuki kochana
Dorotko moje gratulacje,maleństwo duże i zdrowe!!
DZIĘKUJĘ WSZYSTKIM ZA ŻYCZENIA, DZIĘKUJĘ ZA ODPOWIEDZI NA MOJE PYTANIE:-):-)
Dziś wybyłam w miasto pozałatwiać kilka spraw i teraz muszę się położyć bo wszystko ciągnie. Martwi mnie to, boje się że tak jak w poprzedniej ciąży będę musiała leżec:--(W piątek mam wizytę oby lekarz miał dobre wieści
Właśnie zaczęło lać. No tak, w końcu dawno nie padało!
Jakkolwiek przyjemnego dzionka brzuchatki:-)