reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Wrzesień 2010...

Witam! ja przez tą pogodę to nawet nie mam weny do pisania :dry: wyszłoby wreszcie słońce bo w depresję jakąs wpadnę :sorry2:

reklama
Hej laseczki!
Dziś sobie pospałam i nic durnego mi sie śniło. Ja sobie śpie ile wlezie bo po urodzeniu już różowo w tym temacie nie będzie. :-)
Co do kopniaczków to sie pytałam lekarza o co chodzi że raz jest bardzo mocno a następnego dnia słabiutko. Mówił że to zależy od tego jak sie ułoży i od humoru mamusi. Wystarczy że sie wkurzymy choćby na na pogode że taka w kółko paskudna albo że nie mamy co na brzuszki włożyć i już maluszki to czują i mniej kopią.
Trzymam kciuki za dzisiejsze wizyty!

Byłam na spacerku, jej jak cieplusio, korzystam bo kurcze od niedzieli ponoć znów brzydko ma być :/
Ale dziś nie ma bata na działeczkę na grillka trzeba będzie skoczyć, szkoda że mokrawo, bo dzieci frajdy nie będą miały bo co tu robic jak trawa mokra ale jakoś się zajmą mam nadzieję :)

lilu zawsze co zdjęcie to inaczej się wychodzi :) No nastką to ewidentnie już nie jestem ale mam nadzieję że jeszcze źle nie wyglądam ;)

Witam i ja w ten upalnu, słoneczny dzień:-D:-D:-D Chmur pełno więc szybko się słoneczko skończy, ale przynajmniej ciepło jest i dużo przyjemniej:tak:
Na początku ochrzan dla jednej z Was:wściekła/y:
BETI!! No ja Cie prosze, Ty się uspokój!!!Dzidzia nie ma obowiazku kopać Cię codziennie:no: Jeszcze masz na to miesiac:tak::tak::tak: Same pozytywne mysli!!!!
Ja zajadam truskawy polskie, słodziutkie i jest mi dobrze:-):-):-):-)
Gaja nastkami nie jesteśmy, ale umówmy się, że każda z nas ma nie więcej niz 20 lat;-);-)

Jak ja wam zazdroszcze tego sloneczka:-D
Ja dzisiaj z pracy wczesniej wyszlam. Jak ja uwielbiam piatki. Myslalam,ze przejde sie po sklepach, a tu zaczelo lac. Dobrze, ze akurat autobus podjechal.
Wlaczylam komputer,zeby jakas muzyczke do sprzatania sobie zapuscic, ale oczywiscie musialam sprawdzic, co tam piszecie.No i zaraz na kulinarny wpisze moje ciacho;-)
Milego weekendu kochane, odezwe sie dopiero we wtorek.

Witam i ja w ten upalnu, słoneczny dzień:-D:-D:-D Chmur pełno więc szybko się słoneczko skończy, ale przynajmniej ciepło jest i dużo przyjemniej:tak:
Na początku ochrzan dla jednej z Was:wściekła/y:
BETI!! No ja Cie prosze, Ty się uspokój!!!Dzidzia nie ma obowiazku kopać Cię codziennie:no: Jeszcze masz na to miesiac:tak::tak::tak: Same pozytywne mysli!!!!
Ja zajadam truskawy polskie, słodziutkie i jest mi dobrze:-):-):-):-)
Gaja nastkami nie jesteśmy, ale umówmy się, że każda z nas ma nie więcej niz 20 lat;-);-)

dobrze już będę grzeczna :) a powiedz mi szybciutko gdzie można juz dostać polskie truskawki i po ilie???????????/

A widzisz..moi rodzice maja straganik, dzis byli na giełdzie no i zakupili kilkanaście łobianek ślicznych truskawek:-) Wiec ja tylko biegam do garażu i podjadam co jest;-)
W hiper albo super pewnie jeszcze są importy:dry:

a kochana powiedz gdzie mieszkasz? my też handlujemy na straganach truskawkami i czekamy na tą z warszawy ale kurka w taka pogode cięzko i jeszcze nie ma....w zeszłym roku już od 18 maja handel sie zaczął a teraz początku nie widać a kasy brak :(

Ja mieszkam na podkarpaciu, ale skad te truskawy mają?? Zreszta tutaj to coraz częściej na bazarkach widzę truskawki nasze.

reklama
no własnie nie wiem ...z warszawy??????? ale tam ciągle leje ta truskawka zgnije szybciej niż dojrzeje :(
my czekamy na cynk od kumpla z wawy co będzie nam woził truskawki :) juz nie moge się doczekać,pierwszy transport odrazu łykam kobiałkę hehhe :)

Do góry