reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Wrzesień 2010...

ja sie melduje ahh w domku posprzątane aż pachnie,jak ja lubie jak wszystko jest na swoim miejscu:-) jeszcze obiadek trzeba zrobic i z głowy,a na 17,30 zebranie w szkole dla zerówki-moja druga córeczka startuje od wrześna:szok:jak ten czas leci,no i oczywiście czeka mnie wydatek bo ksiazki są do kupienia na tym zebraniu niby tańsze niz w księgarni.:tak:
dzwoniłam do tego cholernego zusu i mam i przysłać oświadczenie dlaczego nie otworzylam kontroli drzwi ,ale tym sie juz zajmie mój skarb,a co tam:-D
kerna podrzuc choć troche tych truskawek,ale bym sobie zjadła z cukrem i bitą smietaną ojej;-)

reklama
Oj mi smaka narobiłyście na truskaweczki ale gin mi powiedział że lepiej nie jeść. Bo z nich sie piachu i ziemi nie wymyje dokładnie a to zagrożenie toxo.:-( A ja tak uwielbiam truskaweczki.

kerna kochana ja powiedziałam to w śmiechu :) doceniłam go :) zawsze doceniam co dla mnie robi ale wiem na przyszłośc że wolę zrobić sama niż poprawiać :) mój jest kochany jak leży w łóżku hhaha

ok lece powiesze pranie umyję okna zmienie firanki i takie tam :)

IMG_5087.jpg

dla każdej po trochę:-D:-D:-DŻeby nie było że sama jem;-)
Beti no wiem wiem...;-)

wielkie gratki :-) ciesze sie razem z tobą :tak: duży już ten Twój mały hehhe ;-):-D

mój men odrazu sam zaproponował poród rodzinny ja bym pierwsza nie spytała :-) no i powiedział że zawsze przy mnie będzie w każdej sytuacji....mój kochany :tak:

melduję się po wizycie :-)
jestem najszczęsliwsza na świecie :-) maluszek rozwija sie prawidłowo,wszystkie narządy super,moja szyjka zamknieta dł.38.5 mm. no i najlepsze będzie dziewczynka :-):-):-):-):-):-):-):-):-) nawet nie wiecie jak się ciesze :-)
gratuluję :tak::tak:

witam was kochane:-)
a ja dzisiasj od rana miałam kontrole z zusu ,ale niestety nic o tym nie wiedziałam bo spałam jeszcze.:-D ja niestety nie dorobiłam sie jeszcze dzwonka przy furtce i biedni nie zauwazyli ze brama jest otwarta i należy zadzwonić do drzwi do domu i wypisali mi wezwanie do wyjasnienia sprawy"tzn dlaczego nie zastali mnie w domu?" ohh ja to mam pecha.
a tak poza tym to dzisiaj pogoda lepsza ale daje jeszcze dużo do życzenia:-)
a co do mojej malutkiej to też mam dni ze czuje ja cały czas,a byws też tak jak dzisiaj ze od wczorj sie jeszcze nie odezwała-cichhhoooo napewno jeszcze śpi:-D
o matko :szok: a jak długo jesteś na zwolneniu ? i czy masz leżące i chodzące ?

Ja po wizycie
Wszystko ok mały rośnie , pokazał siusiaka :-D:-D
wczoraj miał dzien na wariacje a mój mąz zdezorientowany myslal , ze cos nie gra :-D

Ło ludzie ale truskawy!!! U mnie w warzywniaku jakies zagraniczne tylko po 18 pln za kg :-(

Juz sie nie moge doczekac, kiedy trafie na nasze polskie w rozsadnej cenie.

A tak w ogole objadlam sie pieczarkowej a wczesniej wygrzalam na sloncu przed domem. Pogoda w koncu cud, miod, malina :-)

pozdrowionka.

reklama
Do góry