reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Wrzesień 2010...

A probowalyscie powrozyc sobie obraczka na nitce ?:-Dtrzeba trzymac nad lewa reka i czekac az zacznie sie poruszac jak bedzie krazyc w kolko to - chlopiec a jak bedzie sie poruszac w tyl i wprzod to dziewczynka, u mnie sie pierwszym razem sprawdzilo , najlepiej poprosic o trzymanie obraczki kogos niewtajemniczonego zeby nie nadawal swiadomie kierunku ruchu, bo same napewno zaczniemy krecic obraczka w kierunku wymazonej plci hahah :szok:

reklama
Witam moje panie!!
Mnie też od 3 dni mdli, nie jest tragicznie, ale jak tylko coś zjem no mnie muli, pozatym rano niemogę się podniesć z łóżka. ja teraz kończę 6 t.c jakoś tak wlekę się za wami ;-)

Już się niemogę doczekać jak będziemy odliczać do końca :tak: a potem już będzie tylko radość, radość i radość :tak::-)

A probowalyscie powrozyc sobie obraczka na nitce ?:-Dtrzeba trzymac nad lewa reka i czekac az zacznie sie poruszac jak bedzie krazyc w kolko to - chlopiec a jak bedzie sie poruszac w tyl i wprzod to dziewczynka, u mnie sie pierwszym razem sprawdzilo , najlepiej poprosic o trzymanie obraczki kogos niewtajemniczonego zeby nie nadawal swiadomie kierunku ruchu, bo same napewno zaczniemy krecic obraczka w kierunku wymazonej plci hahah :szok:
My z mężem sobie wrózylismy kiedyś i wychodzi chłopiec, dziewczynka, chłopiec...więc jeszcze wiele przede mną ;-)mam nadzieję że się sprawdzi i teraz będzie dziewczynka, bo babcie i tata na to liczą, mi to wszystko jedno, oby takie udane jak pierwsze :happy2:

mnie z obraczki dziewczynka ,i potem chlopiec,wiec mam nadzieje ze chopiec rosnie
bo potem to juz staje samo:tak:

jakos troszke nas zmniejszylo czestotliwosc pisania

reklama
Witam!

Moje piersi nie drgnęły w ogóle ale są rozdraznione... no... sutki są jakby większe.

Poza tym, też powinnam chyba iść do dentysty bo widzę coś na dwójce i nie chcę tego za długo odwlekać.

Dzisiaj w nocy miałam mega-napad głodu
e010.gif
. Akurat przy łóżku miałam sucharki i je spałaszowałam. Rano Małż powiedział, że była u nas mysz bo słyszał chrupanie
g030.gif
.

Wczoraj byliśmy też na zakupach ale w sklepie myślałam, że albo zwariuję albo zabraknie mi powietrza. Niestety, na takie wypady nie mam na razie siły. Człowiek musi patrzeć na te wszystkie mięsa, warzywa, soki i aż się zbiera
a015.gif
.

A co do tego, że czasami niektórych nie ma na forum, to pewnie przez to, że każda z nas ma inny rozkład dnia. Ja siedzę na necie prawie zawsze tylko do południa jak mam wolne. Popołudniami i wieczorami prawie wcale. A wtedy większość z Was jest najbardziej aktywna...

Do góry