reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Wrzesień 2010...

reklama
No i uciekly...:-(

Ja niedawno wstalam po 2,5 godzinnej drzemce i najchetniej dalej bym sie polozyla:zawstydzona/y:
Posprzatac by sie cos przydalo, tak co by jutro miec spokoj ale najzwyczajniej mi sie nie chce, jakos sil na to nie mam...
Mam nadzieje ze to sie niedlugo skonczy?

Kurcze ja na szczęście nie gadałam z niedźwiedziem, ale za to nic nie jadłam:baffled::baffled::baffled: bo na samą myśl to wychodziłam z siebie:dry: Czyli u Ciebie ciaża zaczyna się podobnie widzę:tak:

praktycznie tak:tak::tak:

tak sie tutaj cichutko zrobiło czy wszystkie przyszłe mamuśki ogladają Majkę???:-)

nie ja ogladam nagranie majki,bo zapomnialam wlaczyc o czasie:tak:

No i uciekly...:-(

Ja niedawno wstalam po 2,5 godzinnej drzemce i najchetniej dalej bym sie polozyla:zawstydzona/y:
Posprzatac by sie cos przydalo, tak co by jutro miec spokoj ale najzwyczajniej mi sie nie chce, jakos sil na to nie mam...
Mam nadzieje ze to sie niedlugo skonczy?

nie nikt nie uciekl:tak:
szkoda ze ja nie moglam tyle pospac,za to moje dziecie ciagnie juz 2 godzine

dorotka a ty nie masz problemu z zasnięciem popołudniu?
ja nie raz jestem już tak zmęczona a gdy przyjdzie co do czego to nie mogę zasnąć,a za to rano nie mozna mnie dobudzić-dobrze ze dzieciaki mają ferie to moge sie teraz troche wyspać

dorotka a ty nie masz problemu z zasnięciem popołudniu?
ja nie raz jestem już tak zmęczona a gdy przyjdzie co do czego to nie mogę zasnąć,a za to rano nie mozna mnie dobudzić-dobrze ze dzieciaki mają ferie to moge sie teraz troche wyspać
generalnie to nie mam problemu,tylko ja julka poszla spac,to malz nie dal mi isc spac bo niedlugo jechal do pracy:tak:

Witam wieczorkiem:-) Beta ładnie przyrasta (18.01 - 221,6; 20.01 - 562,4; dzisiejsza 1422):-)
Mąż wybrał się ze znajomymi na kręgle, a ja zasiadłam przed komputerem :)
U mnie z objawów ciążowych - ból piersi.

kobietki własnie wyszłam z wanny i sie przeraziłam moje piersi sa całe w grubych i sinych żyłach:szok: co jest grane,z tego co pamiętam w poprzednich dwóch ciazach tez tak miałam ale znacznie póżniej:szok:

Karolina ja sie niestety nie znam, mi sie co prawda piersi powiekszyly i wypelnily ale zyl jeszcze nie mam...
Ale czytalam ze sie na pczatku pojawiaja...

Agamati takie wyniki ciesza oczy;-)

A ja nadal nic nie robie...
Wyszlam z psem na maly spacerek, wrocilam do domu i zamiast ogarnac to lezalam i przelaczalam tylko programy bez celu...
Maz w pracy, ale dzwonil i powiedzial ze rano posprzatamy:tak:
Najchetniej to bym sie znowu spac polozyla:baffled:

reklama
Do góry