kerna
http://www.lauraziobro.pl
oo faktycznie!!! to ja też spadam;-);-)
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Kurcze ja na szczęście nie gadałam z niedźwiedziem, ale za to nic nie jadłam bo na samą myśl to wychodziłam z siebie Czyli u Ciebie ciaża zaczyna się podobnie widzę
tak sie tutaj cichutko zrobiło czy wszystkie przyszłe mamuśki ogladają Majkę???:-)
No i uciekly...:-(
Ja niedawno wstalam po 2,5 godzinnej drzemce i najchetniej dalej bym sie polozyla
Posprzatac by sie cos przydalo, tak co by jutro miec spokoj ale najzwyczajniej mi sie nie chce, jakos sil na to nie mam...
Mam nadzieje ze to sie niedlugo skonczy?
generalnie to nie mam problemu,tylko ja julka poszla spac,to malz nie dal mi isc spac bo niedlugo jechal do pracydorotka a ty nie masz problemu z zasnięciem popołudniu?
ja nie raz jestem już tak zmęczona a gdy przyjdzie co do czego to nie mogę zasnąć,a za to rano nie mozna mnie dobudzić-dobrze ze dzieciaki mają ferie to moge sie teraz troche wyspać