reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Wrzesień 2010...

reklama
tak na polsacie,no ale jak nie masz :-(no to rzeczywiście ci współczuje bo naprawde nic nie ma totalne nudy w tv.dobrze ze mamy siebie i możemy sobie poklikać:-) ja sie tak uzależniłam od tego forum ze najchętniej nic bym nie robiła tylko siedziała przed kompem,aż mnie mąż puka po głowie,no ale nikt sie tak nie zrozumie jak ciezarna z cieżarną(tak mu właśnie tłumacze):-D:-D:-D

tak na polsacie,no ale jak nie masz :-(no to rzeczywiście ci współczuje bo naprawde nic nie ma totalne nudy w tv.dobrze ze mamy siebie i możemy sobie poklikać:-) ja sie tak uzależniłam od tego forum ze najchętniej nic bym nie robiła tylko siedziała przed kompem,aż mnie mąż puka po głowie,no ale nikt sie tak nie zrozumie jak ciezarna z cieżarną(tak mu właśnie tłumacze):-D:-D:-D
:-D:-D:-D:-D:-D:-D
nom zgadza sie:tak:
a co do polsatu to nie mam,mam cyfre i tam tez wsio do bani:tak:

a maleństwo twoje juz śpi?
bo moje dziewczyny jeszcze rządzą,teraz mają ferie i poprostu szaleją a jak mam je rano obudzić to jest tragedia,a ty dorotka w którym jestes tygodniu ciązy?

Dla mnie to forum to tez odskocznia od rzeczywistości, nie mam tu żadnych koleżanek, dziewczyny ktore znam są bezdzietne, więc same rozumiecie, że brak wspólnych tematów na dłużej...

reklama
Ale wy tu piszecie nie nadążam ;)
Mdłości ja mam ale jak nie zjem nic na siłę to są o wiele drastyczniejsze niż po zażyciu kilku kcal :)
Cycuchy u mnie nic sie nie powiększyły, czego zresztą nie zrobiły (wredne) w poprzednich ciążach.
No ale widać taka uroda małych cycuszków.

Do góry