reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Wrzesień 2010...

WITAM WAS KOCHANIUTKIE PO CIĘŻKIM DNIU, JESTEM PO WIZYCIE STRASZNIE ZAWIEDZIONA ,NIE DOŚĆ ZE LEKARZ SPÓŻNIŁ SIE NA USG 45 MINUT,TO WESZŁAM I WYSZŁAM :no: MOJE BADANIE TRWAŁO MOZE Z 2 MINUTY ,LAKARZ POMAMROTAŁ SOBIE JAKIEŚ SRÓTY POD NOSEM , I OZNAJMIŁ MI ZE "TO WSZYSTKO DZIĘKUJE" A JA BIEDNA ŻDZIWIONA I ZSZOKOWANA WSTAŁAM Z ŁÓŻKA ZAPŁACIŁAM 90 ZŁ:szok: ZABRAŁAM WYNIK I WYSZŁAM,POCZYM OPOWIADAŁAM O WSZYSTKIM SIOSTRZE,BO BYŁA ZE MNĄ I NORMALNIE Z NERWÓW I CHYBA TEGO SZOKU SIE POPŁAKAŁAM ,ZE JA KOMPLETNIE NIEC Z TEGO USG NIE WIEM,NIE WIDZIAŁAM MOJEJ MALUŚKIEJ,NIE SŁYSZAŁAM BICIA SRDUSZKA I TAK NAPRWDE NIE WIERZE W TEN JEGO OPIS.MALEŃSTWO MOJE NAPEWNO NIE BYŁO DOBRZE ZBADANE ,BO JAK MOŻNA DOKONAĆ POPRAWNYCH POMIARÓW W CIĄGU 2 MINUT:sorry2:OJ DZIEWCZYNY MÓWIE WAM A JAK JESZCZE CZYTAM TEN WYNIK I WIDZE OPISY ŁOŻYSKA,WÓD PŁODOWYCH I CAŁEJ ANATOMI ,ZE W NORMIE,TO MI SIE NÓŻ W KIESZENI OTWIERA -BO WIEM ZE ON TAKICH INFORMACJI SWOJEJ ASYSTENTCE NIE PRZEKAZYWAŁ,AŻ MI SIE ŁZY CISNĄ DO OCZU,TAK NAPRAWDE KASE WYDAŁAM A JESTEM TAK NIESPOKOJNA I ZDENERWOWANA-BO TAK NAPRAWDE NIE WIEM CZY WSZYSTKO JEST OK:no::no::no::no::no::no::no::-:)-:)-:)-:)-:)-(

reklama
Kerna, Olgadom - czy to rwa kulszowa? Jakiś czas temu była o tym mowa na forum ale nie pamiętam już która to miała. Współczuje bo sama to mam i wiem jak to boli. Czasami chodze jak stara babcia

Karolina, nie wiem jak Cię pocieszyć..ale się zastanawiam po co chodzisz do takiego lekarza?? płacisz mu a on Cię tak traktuje.. zwykła ludzka życzliwość podpowiadałaby żeby inaczej traktować pacjenta, kobietę w ciąży.. nie mówiąc już o dokładności badania... no chyba, że jest świetnym fachowcem...

Magi78, Mysia gratuluje udanych wizyt
Dorotka - nareszcie same dobre wiesci

WITAM WAS KOCHANIUTKIE PO CIĘŻKIM DNIU, JESTEM PO WIZYCIE STRASZNIE ZAWIEDZIONA ,NIE DOŚĆ ZE LEKARZ SPÓŻNIŁ SIE NA USG 45 MINUT,TO WESZŁAM I WYSZŁAM :no: MOJE BADANIE TRWAŁO MOZE Z 2 MINUTY , :-:)-:)-:)-:)-:)-(
Straszne to jest 90 zl to duzo kasy,a lekarze to sobie olewaja. U mnie badanie polowkowe trwalo 40 min i widzialam dzidzie na takim ogromnym ekranie zawieszonym na scianie. Lekarz pokazywal mi watrobe, pecherz, nerki dzidzi. Zbadal serce. pomierzyl wszystkie kosci, powiedzial tez , ze nie ma zajeczej wargi.Tak , ze bylam super zadowolona z badania.

Ostatnia edycja:
Karolina - takich lekarzy to tylko ..... Absolutnie nie należała mu się ta zapłata za wizytę. Nie dość że czlowiek chodzi prywatnie do lekarza to jeszcze zostanie tak potraktowany...szok wszystko na odpier....! Sama się wkurzyłam
Ja trafiłam na cudowną ginkę i nie załuje zapłaconych jej pieniędzy. W końcu ktoś mnie dobrze poprowadzi przez ciaze. Niektórych lekarzy zjada rutyna. ja miałam dobry przykład w szpitalu

Tosiu ja u tego lekarza na usg byłam pierwszy raz,moja klientka ze sklepu mi go poleciła ze dokładny,srecyzyjny,pracuje w szpitalu na polnej i to mnie jakos przekonało zeby z jego usług skorzystać,ale nic mi nie pozostanie jak isc jutro dla swietego spokoju do mojej pani dr. I sru odmówię sobie kupna sukienki ale przynajmniej bede spokojna ze wszystko jest ok,

Ostatnia edycja:
Dorotka super ;)
Karolina, no normalnie bezczelność. Ja dzis nie patrzyłam ile czasu trwało moje usg, ale wsio mi gin mówił badajac synka i chetnie odpowiadał na moje pytania(zawsze taki jest) a place 50zł za wizyte bez wzgledu na to czy to 4d czy 2d. Sprawdza co wizyte szyjke i macice..no ja jestem z niego zadowolona. Nic dziwnego ze ma tyle pacjentek, chyba najwiecej ze wszystkich ginów w tym szpitalu..hiii
A Tobie kochana współczuje gina bo kobieta czuje sie wtedy taka niepewna i wogole..zmien go jak najszybciej jak sie da oczywiscie.

A ja statnim razem mimo że nie poznałam plci byłam bardzo zadowolona z usg. trafiłam na lekarkę która prywatnie bierze 160 zł za wizytę z usg i badanie było staranne, po badaniu lekarka pokazała mi wszystko na ekranie i 2 fotki dostałam. i to wszystko za 0 zł :-)

reklama
A ja zgłąszam sięz okropnym bólem kości ogonowej:wściekła/y: Jak tylko coś więcej pochodzę to od razu mi się odzywaja plecy..nie mogę wtedy ani wstać, ani chodzić i nawet jak leżę to boli:dry:

Olga bo brzuchatki są sexy;-);-);-)
Dorotka super!! Jedna dawka mniej!! Ale ta juz zostaje Ci do końca??

bolu wspolczuje,ja mialam rwe barkową czy jakos tak, no w kazdym razie reką i szyją nie moglam ruszyc

niech Cie malz nasmaruje

co do antybiotyku to do wjazdu na porodowke codziennie co 12 h jedna tabletka,czyli dwie na dobe,ale to zawsze o jedna mniej

WITAM WAS KOCHANIUTKIE PO CIĘŻKIM DNIU, JESTEM PO WIZYCIE STRASZNIE ZAWIEDZIONA ,NIE DOŚĆ ZE LEKARZ SPÓŻNIŁ SIE NA USG 45 MINUT,TO WESZŁAM I WYSZŁAM :no: MOJE BADANIE TRWAŁO MOZE Z 2 MINUTY ,LAKARZ POMAMROTAŁ SOBIE JAKIEŚ SRÓTY POD NOSEM , I OZNAJMIŁ MI ZE "TO WSZYSTKO DZIĘKUJE" A JA BIEDNA ŻDZIWIONA I ZSZOKOWANA WSTAŁAM Z ŁÓŻKA ZAPŁACIŁAM 90 ZŁ:szok: ZABRAŁAM WYNIK I WYSZŁAM,POCZYM OPOWIADAŁAM O WSZYSTKIM SIOSTRZE,BO BYŁA ZE MNĄ I NORMALNIE Z NERWÓW I CHYBA TEGO SZOKU SIE POPŁAKAŁAM ,ZE JA KOMPLETNIE NIEC Z TEGO USG NIE WIEM,NIE WIDZIAŁAM MOJEJ MALUŚKIEJ,NIE SŁYSZAŁAM BICIA SRDUSZKA I TAK NAPRWDE NIE WIERZE W TEN JEGO OPIS.MALEŃSTWO MOJE NAPEWNO NIE BYŁO DOBRZE ZBADANE ,BO JAK MOŻNA DOKONAĆ POPRAWNYCH POMIARÓW W CIĄGU 2 MINUT:sorry2:OJ DZIEWCZYNY MÓWIE WAM A JAK JESZCZE CZYTAM TEN WYNIK I WIDZE OPISY ŁOŻYSKA,WÓD PŁODOWYCH I CAŁEJ ANATOMI ,ZE W NORMIE,TO MI SIE NÓŻ W KIESZENI OTWIERA -BO WIEM ZE ON TAKICH INFORMACJI SWOJEJ ASYSTENTCE NIE PRZEKAZYWAŁ,AŻ MI SIE ŁZY CISNĄ DO OCZU,TAK NAPRAWDE KASE WYDAŁAM A JESTEM TAK NIESPOKOJNA I ZDENERWOWANA-BO TAK NAPRAWDE NIE WIEM CZY WSZYSTKO JEST OK:no::no::no::no::no::no::no::-:)-:)-:)-:)-:)-(

Karolina za takie cos 90 zl
nie wyszlam bym mu z gabinetu jakby mnie tak zalatwil

Do góry