reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Wrzesień 2010...

Witam sie po krótkiej nieobecnosci...
Gratuluje udanych wizyt dziewczeta.
Ja dzis tez po usg, Synuś wazy 400g, gin mówi ze prawidłowo:-) I wszystkie inne parametry tez w normie. Zdrowy malec:tak:;-)
Zaraz wklejam fotki z 4d na odpowiedni wątek, na jednym nawet sie usmiecha:-D
Bardzo grzeczny był i ladnie pozował...za to teraz fika i podkopuje mamusie;-)

Gratulacje :-) No, a ja Ci coreczke wrozylam hehe.. Ale widac dzis rzeczywiscie dzien samych chlopcow :-)

reklama
Co do wyników to ja miałam 102 przy normie do 140 więc też idealnie :) Cukier mi niegroźny hehe ;)
I gratulacje dla kolejnych mam synalków :)

a właśnie...miałam się Was pytać. W zasadzie raz już pytałam ale żadna z Was się nie wypowiedziała:-(
Dziś w nocy drugi raz zauważyłam "wycieki" z sutka. Niby nie dużo ale czy wogóle powinno w połowie ciaży? Czy to normalne?

Gratuluje synia!!!
Jak ja wam zazdroszcze ze WY juz wiecie jaka plec a ja jeszcze 9 dni ehhh niech ten czas szybko leci i mam nadzieje ze same dobre wiesci sie dowiem:))
A teraz zjadlam kanapki z ogoreczkiem i popilam cieplea herbatka!Mam chec na arbuza ale dzisaj juz nie zjem jutro mezowi zapowiem zeby zakupil i pewnie calego sama zjem:))
Milego wieczorku!

a właśnie...miałam się Was pytać. W zasadzie raz już pytałam ale żadna z Was się nie wypowiedziała:-(
Dziś w nocy drugi raz zauważyłam "wycieki" z sutka. Niby nie dużo ale czy wogóle powinno w połowie ciaży? Czy to normalne?

jak dla mnie jest to jak najbardziej normalne, niektóre mają szybciej inne dopiero po porodzie :) Ja np ptzy pierwszej ciąży siarę miałam tuż przed porodem z córką zaś właśnie o wiele wcześniej :) Teraz nie tykam sutków bo nadal mnie bolą :/

Gratuluję udanych wizyt:-) Widzę że grono małych mężczyzn się nam powiększa:-D
Ja leże przed tv i martwię się okropnie ponieważ puchną mi stopy.... Obawiam się zatrucia.... Mam nadzieję że będzie ok:crazy:

gosiu szczerze nie zauwazyłam pytania o sutki:zawstydzona/y::zawstydzona/y::zawstydzona/y:
Z moich siara wypływa juz od dwóch miesięcy:tak:oczywiście w malutkich ilościach:tak: Jakbyś nie była w ciąży to miałabyś zmartwienie, ale w tej sytuacji to jak najbardziej normalne:tak::tak:

Mnie teraz nic nie leci ale w poprzedniej ciąży bardzo wcześnie sączyła mi się siara...wszystko widać zależy od nie wiadomo czego:tak:

reklama
Hejka !

My po weselu:)Ale bylo fajnie i nawet potanczylam-super!
U mnie lozysko juz sie przesunelo takze problem z glowy a nastepna wizyte mam na 19tego maja.

Olcia to super, że to łożysko Ci sie przesuneło. Mam nadzieje, że u mnie tez tak bedzie. Ale tego dowiem sie dopiero w przyszły wtorek:-(. A lezałaś cały czas, no oczywiście oprócz tego wesela?

Hej kobietki! gratuluje udanych wizyt i dużych chłopaszków! ciekawe ile mój mierzy i waży za tydzień mam usg więc się okaże.. miałam dziś isć na badanie glukozy ale stchórzyłam jutro mame biore i pójdzie ze mna bo się boje że padnę:( ale dziś historie przeżyłam poszłam z mamą do drogerii kupić proszek do prania stała przed nami starsza babka i kupowała już chyba 20 min aż mi już niedobrze się robiło te wszystkie zapachy wkońcu podeszła do nas kobitka która stała na końcu kolejki i zapytała czy byśmy jej nie przepuściły bo ona tylko jedna rzecz kupić chce mama ze złością spojrzała na nią i mówi ale tu stoi kobieta w ciązy ona zaczeła sie rozglądać po ludziach z kolejki i ze zdziwieniem pyta "GDZIE?" a ja myślałam że pod ziemie sie zapadne tak mi głupio sie zrobiło:( a jak wychodziłam ze sklepu to myslalam że mnie zabiję oczami:( jakoś zle sie poczułam jeszcze ta pogoda dzisiejsza taka dołująca..:(

marietta napiszę ci że niestety uprzejmości nie doświadczysz w sklepach, są rzadkością :/ Ja w sklepie tez w kolejce do wędlin stałam i też baba wybierała 20 minut i wysmradzała na wszystko, za nią stała następna i ja i ja dosłownie kucałam pod ladą bo zaraz bym padła a te tylko na mnie patrzały jak na wariatkę mimo iż brzuch ewidentnie nie do ukrycia :/

macie racje z ta uprzejmością, a raczej jej brakiem. My z siostra ostatnio stałysmy w Biedronce, dodam, że sis w 8 m-cu, a kasjerka spytała, czy może obsłuzyć tego pana, który stał za nami. I zgadnijcie co kupował - 2 winka. Aż sie we mnie zagotowało:wściekła/y::wściekła/y:. I jak jej powiedziałam co mysle, to chyba dopiero pomyślała:no:

Saraa, Mysia i magi gratuluje chłopaczków. Mysia mi wczoraj też pierwszy raz poruszał sie brzuch. Supeer uczucie.

She*shu i hausfrau na ludzi to lepiej nie zwracać uwagi. Wypinajcie dumnie brzuszki, a co:happy:, niech patrzą i zazdroszczą.

Do góry