reklama
tosia1
zakochana mama
i tak zrób :-)Tosiu ja u tego lekarza na usg byłam pierwszy raz,moja klientka ze sklepu mi go poleciła ze dokładny,srecyzyjny,pracuje w szpitalu na polnej i to mnie jakos przekonało zeby z jego usług skorzystać,ale nic mi nie pozostanie jak isc jutro dla swietego spokoju do mojej pani dr. I sru odmówię sobie kupna sukienki ale przynajmniej bede spokojna ze wszystko jest ok,
KAROLINA84
Fanka BB :)
Jak po wizycie pojechałam do mojej mamy czy opowiedziałam męzowi to sami oni sie dziwili ze ja taka wyszczekana i nic nie powiedziałam i nie zareagowałam,wierzcie ze z perspetywy czasu to sie sama sobie dziwie ale wtedy mnie tak zatkało ze nie potrafiłam z siebie słowa wydusić,chciałam tylko sprostować ze to nie jest moja ginekolog prowadząca, moja ginka jest ok babką ale nie wykonuje usg dlatego tez poszłam prywatnie z polecenia i ot tak wyszło,poprostu szok,powiedzcie mi dziewczyny czy jak ja jutro pójde jeszcze raz na usg to nie zaszkodze malutkiej???
Mycha1
laski gratuluję udanych wizyt!! Chłopaków nam przybywa - super!!!
Karolina coś okropnego, na twoim miejscu też bym się poplakała, szlak by go trafił - cholera co za znieczulica!!! Człowiek czeka, denerwuje sie i odlicza dnie do kolejnej wizyty a tu.. Może faktycznie zmień lekarza, na takiego szkoda nerwów i kasy.
A kysz wszystkim bólom!!! a kysz.. i tym rwą kulszowym i tym kości ogonowym!!!
Karolina coś okropnego, na twoim miejscu też bym się poplakała, szlak by go trafił - cholera co za znieczulica!!! Człowiek czeka, denerwuje sie i odlicza dnie do kolejnej wizyty a tu.. Może faktycznie zmień lekarza, na takiego szkoda nerwów i kasy.
A kysz wszystkim bólom!!! a kysz.. i tym rwą kulszowym i tym kości ogonowym!!!
marbus
Marzena
Karolinko, a nie możesz iść jeszcze raz - do innego lekarza albo do przychodni...? Na te 90 zł już nic nie poradzisz, ale po co masz się denerwować i szkodzić tym swojemu dzidziusiowi...? Ja bym chyba poszła gdzie indziej - może popytaj wśród koleżanek o jakiegoś innego lekarza...? Kurcze, mnie się w zeszłym tygodniu zdarzyło coś podobnego, ale wolę nawet myślami nie wracać do tego (z tą różnicą, że badanie było wykonane poprawnie, ale lekarz zażyczył sobie kwoty, którą normalnie pobiera za inny rodzaj usg...). Kochana, nie denerwuj się, z dzidzią na pewno dobrze, a Ty idź do innego lekarza...! Trzymam mocno kciuki za Ciebie!
Dziewczyny, mam pytanie! Czy możecie mi podać jakieś sprawdzone linki do porad na temat wózków? Chciałabym już sobie jakiś wózek upatrzyć, ale kompletnie nie wiem, jak się do tego zabrać - na co zwracać uwagę itp.? Czytam ciągle rozmaite czasopisma, ale jak na złość w żadnym ostatnio nie było o tym mowy (poza reklamami) Z góry Wam dziękuję!
Dziewczyny, mam pytanie! Czy możecie mi podać jakieś sprawdzone linki do porad na temat wózków? Chciałabym już sobie jakiś wózek upatrzyć, ale kompletnie nie wiem, jak się do tego zabrać - na co zwracać uwagę itp.? Czytam ciągle rozmaite czasopisma, ale jak na złość w żadnym ostatnio nie było o tym mowy (poza reklamami) Z góry Wam dziękuję!
KAROLINA84
Dziękuje wam kachane za miłe słowa, tak też zrobie jak mi radzicie jutro sie umwie do lekarki u której miałam juz robione usg i byłam zadowolona, wiem ze przyjmuje właśnie jutro i w czwartek,wiec zabiore ze sobą jutro moje córeczki i pojedziemy przynajmniej bede spokojnie spać, w zwiazku z tym ze malutka była dzisiaj naświetlana ale zaledwie 2 minuty to mam nadzieje ze jej nie skrzywdze tym ze pójde dzień po dniu:-)
boze jaka ja sie przewrażliwiona zrobiłam już mi moja lekarka powiedziała ze sie za bardzo wszystkim przejmuje,ale to chyba przez to ze maluśka była tak długo wyczekiwaną istotką. Ale juz sie ciesze ze zobacze jutro moją kochana juleczkę. A o dzisiejszym badaniu musze zapomnieć i do niego nie wracać zeby sie niepotrzebnie nie denerwować,
jak ja sobie przypomnę jak ja płakałam ,teraz mi sie śmiać chce z samej siebie,ale wtedy ja byłam tak roztrzęsiona ze szok
ale juz mi pomalutku humorek wraca:-)
boze jaka ja sie przewrażliwiona zrobiłam już mi moja lekarka powiedziała ze sie za bardzo wszystkim przejmuje,ale to chyba przez to ze maluśka była tak długo wyczekiwaną istotką. Ale juz sie ciesze ze zobacze jutro moją kochana juleczkę. A o dzisiejszym badaniu musze zapomnieć i do niego nie wracać zeby sie niepotrzebnie nie denerwować,
jak ja sobie przypomnę jak ja płakałam ,teraz mi sie śmiać chce z samej siebie,ale wtedy ja byłam tak roztrzęsiona ze szok
marbus
Marzena
A jak Tobie wraca humorek, to Twojej córeczce też! I jeszcze lepiej się na sercu robi ))
Beniaminka
Witam sie po krótkiej nieobecnosci...
Gratuluje udanych wizyt dziewczeta.
Ja dzis tez po usg, Synuś wazy 400g, gin mówi ze prawidłowo:-) I wszystkie inne parametry tez w normie. Zdrowy malec;-)
Zaraz wklejam fotki z 4d na odpowiedni wątek, na jednym nawet sie usmiecha
Bardzo grzeczny był i ladnie pozował...za to teraz fika i podkopuje mamusie;-)
Gratulacje !!! Synuś, teraz urodzaj na chłopaczków
Ja równiez już od około 2 miesięcy mam plamienia siary z sutków.a właśnie...miałam się Was pytać. W zasadzie raz już pytałam ale żadna z Was się nie wypowiedziała:-(
Dziś w nocy drugi raz zauważyłam "wycieki" z sutka. Niby nie dużo ale czy wogóle powinno w połowie ciaży? Czy to normalne?
Magi78, Mysia gratuluje udanych wizyt
Dorotka - nareszcie same dobre wiesci
Straszne to jest 90 zl to duzo kasy,a lekarze to sobie olewaja. U mnie badanie polowkowe trwalo 40 min i widzialam dzidzie na takim ogromnym ekranie zawieszonym na scianie. Lekarz pokazywal mi watrobe, pecherz, nerki dzidzi. Zbadal serce. pomierzyl wszystkie kosci, powiedzial tez , ze nie ma zajeczej wargi.Tak , ze bylam super zadowolona z badania.
Dokładnie, Karolino...to jakis naciągacz, bo odwlaił robote byle jak, nie ładnie proszę Pana doktora :/
Moje badanie także trwało długo minimu 30 minut z pomiarami , takze wiem ze nie ma rozszczepu wargi ani podniebienia, ze nerki sa obie i pracuja, wszystkie komory i przedsionki obejrzane, mierzone, dlugosci kosci konczyn, komory mozgu, rozmiary....no tak chyba ma to wygladac?
Dorotko, jak dobrze Czyli antybiotyk do konca, ale chociaz bez wstawania w nocy po 3 dawke. Dobre wiesci, ale i tak Cię wymeczy ten antybiotyk biedulko.
Dobrej nocy dziewczyny , kolorowych, zaczarowanych snow!
KAROLINA84
Ja tez sie już żegnam,do juterka
dobranoc
dobranoc
reklama
Beniaminka
Nie mogłam się powstrzymac , przed chwilka dostalam swiezutkie zdjecia cavalierkowego noworodka- to wnuczus ojej suczki, po tatausiu z Holandii interchampionie.Jest jedynaczkiem, ale slodziaczek :-)
Zobacz załącznik 244121Zobacz załącznik 244122
Zobacz załącznik 244121Zobacz załącznik 244122