Hej
Witam sobotnie
Mam pewien problem
pisałam wam,że moje dziecko zmieniło system ruchów, już nie ma przelewania, bulgotania jest tylko pulsowanie, czasem dość mocne, tak ,że brzuch mi faluje, czuję je najczęściej rano, po całym brzuchu, ale dziś czuję dzidzie b. nisko, jakby mi mała skakała po szyjce, trochę mnie to przeraża, któraś z was tak miała?
ja też czuję dzidzię bardzo nisko, nie wiem jak to zabrzmi ale czasami jak pokopie to czuję to między nogami
i myślę o tym aby tylko dzieciątko nie chciało wypaść
ale to przeważnie wtedy jak puści mi skurcz bo wtedy dzidzia tak kopie, że znów mam miejsce,że ho ho
Melduje sie po urlopie! Niestety w Polsce nie milam dostepu do internetu. U mnie wszystko w porzadeczku.
NAJWIEKSZE GRATULACJE SLE DO KAROLINKARE - CUDOWNE WIESCI
Pozatym gratuluje wszytkim udanych wizyt i poznania plci.
Jak dobrze, że wróciłaś;-)
DZIEŃ MATKI...już niedługo w Polsce, można traktować ,że to nasz pierwszy, już wam podawałam tego linka, ale posłuchajcie raz jeszcze, ta piosenka mnie b. wzrusza.
[video=youtube;2XDmimpyhRA]http://www.youtube.com/watch?v=2XDmimpyhRA[/video]
A ja nigdy tej piosenki nie słyszałam
ale bardzo bardzo mi się spodobała...powinni ją puszczać na każdej porodówce po urodzeniu dziecka
Cześć dziewczyny.
Ja wróciłam godzine temu do domu. Byliśmy w Czaczu i kupiliśmy piękne drewniane duże łóżeczko dla Malutkiej za 110zł.:-) Jeszcze wypatrzyłam sobie fotel bujany ale już miejsca w aucie nie było. Ale i tak sobie kupie następnym razem.
Tak sie nachodziłam że teraz jak usiadłam czuje jak mnie nogi bolą. Także ide sie położyć i odpocząć po tej kilometrówce.
Trzymam kciuki za wasze jutrzejsze wizyty i czekam na pozytywne wieści.
Dobranoc brzuchatki!
Nigdy nie byłam w Czaczu ale wiele dobrego słyszałam ,że cuda niekiedy mozna tam cenne znaleźć.(przejazdem często jestem ale jakoś wstąpić nie ma kiedy
)
Widzę, ze nas z Wielkopolski jest tu kilka moze uda nam się spotkać w POznaniu kiedyś na pogaduchach w realu
Cześć!
No dosłownie też się popłakałam
Zwłaszcza jak mi dzisiaj kolejna baba powiedziała, że "JAKO TO? Rodzisz dopiero we wrzesniu?? Co tam masz? Bliżniaki?" Ja nie wiem czy Niemki do dziewiątego miesiąca są płaskie czy po prostu tak mało wiedzą o ciązy i rozwoju dziecka w brzuchu? Nie dziwię się, że tu na ulicy to ze świeczką szukać ciężarówki. Ja sama chyba niedługo nie będę miała ochoty wychodzić na miasto ani pokazywac się komukolwiek skoro takie są reakcje. W niedzielę w kościele to jeden gość - sam gruby jak św... - tak się bezczelnie gapił na mój brzuch, że Małż zaczął się bezczelnie gapić na niego...
Nic się przejmuj z tego co wiem w Niemczech kobieta nie turczynka w ciąży to raczej nietypowy widok pewnie stąd zainteresowanie twoją osobą
Ja na Twoim miejscu dumnie wypinałabym brzuch a niech patrzą....pewnie z zazdrości pękną
Witam,
ja też mam termin na wrzesień, na pierwszego...jak wszystko zgodnie z planem się potoczy
Witamy;-)
:-)Witam po polowkowym badanku.
Wszystko super, dzidzia zdrowa jak rydz i jest CHLOPCEM
Wazy ok 512 g i ma 28 cm dlugosci ( chlop jak dab):-):-):-)
Nareszcie moge kupowac ciuszki i plyne w blekit.
Wow jaki facet!!! Dwa razy większy od mojej kobietki...ale gratulacje bo facet jak mówi mój mąż musi mieć wagę
Kerna no no ale tato ma pomysły...może jak już się uspokoisz brzuszek odpuści..przytulam!!!
U mnie pogoda do dupy!!!! Ale nic siedzę i leżę w domku jak obiecałam...jest lepiej!!!! Tak bardzo się cieszę!!!Ograniczyłam też słodycze i ogólnie jedzenie staram sie zdrowo jeść i muszę powiedzieć, że lepiej mi na brzuchu...tak lekko jak żołądek nie musi być non stop na wysokich obrotach...
Oj dziewczyny jak miło,że jesteście