Czesć:-)
A ja kupiłam glukoze i będzie mnie straszyć aż do środy
Czytam Wasze posty i zastanawiam się od czego to zależy. W Hiszpanii absolutnie nie pozwalali mi się ruszyć z krzesła, ewentualnie do kibleka powolutku. A tutaj jak robiłam na jesień to mogłam pojechać sobie do domu
Z zaskoczenia pytałam tych babek czy to nie będzie miało wpływu na wynik, bo wiadomo jak się cżłowiek rusza to spala..ale powiedziały, że powolny spacerek, na pewno nie zaszkodzi a świeże powietrze pomoże przetrwać nudności:-)
Wczoraj ponury dzień, nudno było ale M się postarał i poszedł z małym na spacerek i dostałąm od niego wielgachny bukiet bzu:-)Ahhh jak ja uwielbiam bez
JA też uwielbiam, może pójdę dziś na poszukiwanie jakiegoś zbłąkanego krzaczka,żeby wstawić do wazonu,ale obawiam się ,że w Warszawie to niemożliwe.
Ja tez witam się po weekendzie z Wami brzuchatki bo tradycyjnie weekend bez kompa.
Justynka i Gizela -my na swoim jesteśmy,ale też co chwila kłopoty finansowe, juz nawet nie panuję nad sytuacją ile za co zalegam. Do tego ex nie płaci od 4 miesięcy alimentów na Mikołaja-miga się menda jedna
A nawet nie ma sensu podawać go do komornika bo cwaniak nie pracuje oficjalnie no i wszystko co ma zapisane jest na matkę jego
Z ustaw wyczytałam tylko tyle,że kobieta w ciązy ma prawo (dostęp do) takich a takich badań. Nie piszą nic jak często i kiedy. Pewnie trzebaby dotrzeć do rozporządzeń,a na to nie mam narazie głowy ani czasu. Ale jeśli chodzicie dziewczynki prywatnie to fakt-wszystkie badania odpłatnie trzeba robić. Moja mama się stawia,że ona mi da na te badania itd,ale ja uważam ,że po co skoro mogę mieć je za free. Wolę tą kasę przeznaczyć na ubranka dla dzidzi czy choćby nawet na znieczulenie ewentualne;-)
Bardzo zaradna z Ciebie dziewczyna, dasz sobie radę w życiu, zazdroszczę takim kobietom...
:-)Witam po polowkowym badanku.
Wszystko super, dzidzia zdrowa jak rydz i jest CHLOPCEM
Wazy ok 512 g i ma 28 cm dlugosci ( chlop jak dab):-):-):-)
Nareszcie moge kupowac ciuszki i plyne w blekit.
WOW gratulacje!
Nie martw się Hausfrau-mnie na zebraniu u Mikołaja w szkole też jedn z mam zapytała "To kiedy poród?"
ale olałam sprawę-jestem dumna ze swego brzuszka bo kocham jego zawartość i niech inni zazdroszczą-Ty też tak powinnaś myśleć i olewac debilne społeczeństwo
A ja bym chciała mieć większy!
jAK założę coś luźnego to ciąży nie widać w ogóle, nawet faceci mnie podrywają.
Witam was dziewczyny! u mnie zaraz będzie burza
Lenka kopie coraz mocniej, czy wam brzuszki też falują?
Ugotowałam dziś młodą kapustę z koperkiem ,bo mam na nią dziką ochotę