reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Wrzesień 2010...

reklama
ja sie już szykuje do polowkowego trzymajcie kciuki :)

Trzymamy:tak::tak:
Ja jutro wybieram sie na USG 4D..i nie wiem czemu, ale jakoś się boję:szok:..przecież jestem już po połówkowym u mojego gina, a ten nie miał zastrzeżeń..
Jutrzejsze USG bedzie mi robił lekarz z Łodzi, przeczytałam w necie na jego temat, że to dobry specjalista pracujący na codzień w Zakładzie Diagnostyki i Profilkatyki Wad Wrodzonych Instytutu Centrum Zdrowia Matki Polki i Uniwersytetu Medycznego w Łodzi..Chyba ta nazwa tak na mnie podziałała:sorry2:
Gratuluję wszystkim mamusiom dobrych wieści po połówkowych i pozdrawiam:tak:

1-Daria-2082.gif

Ostatnia edycja:
Trzymamy:tak::tak:
Ja jutro wybieram sie na USG 4D..i nie wiem czemu, ale jakoś się boję:szok:..przecież jestem już po połówkowym u mojego gina, a ten nie miał zastrzeżeń..
Jutrzejsze USG bedzie mi robił lekarz z Łodzi, przeczytałam w necie na jego temat, że to dobry specjalista pracujący na codzień w Zakładzie Diagnostyki i Profilkatyki Wad Wrodzonych Instytutu Centrum Zdrowia Matki Polki i Uniwersytetu Medycznego w Łodzi..Chyba ta nazwa tak na mnie podziałała:sorry2:
Gratuluję wszystkim mamusiom dobrych wieści po połówkowych i pozdrawiam:tak:

1-Daria-2082.gif

a gdzie robisz to usg
bo ja sie zapisalam na 4d na 24 maja do lekarki z warszawy

reklama
karolinkare kciuki zaciśniete dawaj szybko znaka jak będziesz po :)
ja się objadłam zupka pomidorową :) kurdę jakies mam wrażenie że wszystkie gnaty mnie bolą jak na grypę kurde no mam nadzieję że mnie nic nie rozłoży :) kurdę mam 37.5 co to do cholerki znowu mnie choroba bierze :( ale nie boli mnie gardło ani nic tylko jakoś gnaty bola i ta temperatura...ajajaj mam nadzieję że moje dziecko nie odziedziczy po mnie takiego częstego chorowania bo za małego chorowałam co miesiąc albo częsciej ale to zawsze na gardło :( no nic trzeba będzie się nafaszerować jakimś apapem jak będize gorzej bo jutro muszę być na chodzie :)

Do góry