She*shu
Fanka BB :)
ja dzisiaj urwanie głowy w pracy także tylko na chwilkę powiedziec Wam dzień dobry brzuchatki i zmykam. Co do darmowych badań to dzwoniłam do ministerstwa zdrowia- a co hehehhe i dowiedziałam się,ze taki zestaw badań obowiązkowych opracowuje PTG i na podstawie tego zestawu NFZ refunduje. Mam też do poczytania dwa dzienniki ustaw z gwarantowanymi świadczeniami lekarskimi,ale jest tego sporo czytani i dopiero w poniedziałek się za to wezmę i dam znać czego się dowiedziałam -co wynika z ustaw.
Ale wogóle to jak Wy robicie te badania bez skierowania? To skąd o nich wiecie? Od lekarza? No to przepraszam Panie doktorze zaleca Pan badanie to proszę bardzo o skierowanie.....no chyba,że chodzicie prywatnie to wtedy fakt trzeba bulić za każde badanie -ja to przerabiałam przy ostatniej ciąży-a teraz nie zamierzam bulić skoro mam prawo do bezpłatnych.
Miłego weekendu dla Was (ja jutro na basenik znów Zobacz załącznik 243031)-ściskam
Ale wogóle to jak Wy robicie te badania bez skierowania? To skąd o nich wiecie? Od lekarza? No to przepraszam Panie doktorze zaleca Pan badanie to proszę bardzo o skierowanie.....no chyba,że chodzicie prywatnie to wtedy fakt trzeba bulić za każde badanie -ja to przerabiałam przy ostatniej ciąży-a teraz nie zamierzam bulić skoro mam prawo do bezpłatnych.
Miłego weekendu dla Was (ja jutro na basenik znów Zobacz załącznik 243031)-ściskam
Ostatnia edycja: