reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Wrzesień 2010...

no ja nie wiem dziewczyny jak ja siedzę na kompie to nikt nie pisze ale jak odejdę to potem nadrobić nie mogę. ja pale w piecu bo zimno w domu, tylko 7 stopni na dworze i wietrzysko, nie ma co marznąć nie będę ;) I rybke rozmrażam, na obiadek będzie :) Ale koncepcji na obiady mi juz pomału brak :) Bo mam wybredne dzieci, oni zup nie chcą, surówek też, tego nie , tamtego nie, ryżu i kasz też nie - masakra 2 obiady musze robić.

reklama
Witam:-)Dziękuję za miłe przyjęcie do grona wrześniówek. Wczoraj zaczęłam się strasznie denerwować tym jutrzejszym badaniem, nie mogłam spać, do tego ta pogoda...Myślałam, że wyjdę z dzieckiem na plac zabaw żeby nie myśleć, a tu nic z tego. Jakoś wytrzymam to tylko 24 godziny. Gratuluję wszystkim udanych wizyt i marzę o tym, aby moja była tak samo udana.
Życzę miłego dnia:)

Witam mamuśki!!!
Jaga strasznie mi przykro!!!:-(Kochana życzę Ci dużo siły i wytrwałości!!! Przytulam mocno!!!:-(

Mój ginek jest na urlopie i 17 idę na wizytę do jego brata-mam nadzieję, że mnie nie oleje i zrobi mi usg połówkowe bo mi już 22 tydz. idzie.
Jeżeli chodzi o przeciążenie glukozą to jak dla mnie badanie oki, żadnego wielkiego halo!:-pDa się wypić i tyle!!Najgorsze to jest to czakanie potem na ponowne pobranie krwi!

U mnie tez deszczowo:( pogoda do dupki:( kiedy będzie cieplo??
Gratuluje wam poznania płci, super uczucie to musi być. Ja mam dziś usg -połowkowe- i tez po cichu licze, że dowiem się kto u mnie mieszka :) hehe Dowiem, sie również, czy wspólzycie 2,3 dni przed owulacją da nam dziewczynkę:) czy to jednak fikcja eheh ;-)

Jaguś wspólczuje ..
[*]
[*] światełka dla Twoich aniołeczków

Witam z rana!
Dziewczyny czy wy tez macie uplawy?No ja to kurcze mam biale jakies,czy to normalne?
Teraz pije kaweczke i zaraz ide sie wyprysznicowac:)a pozniej zupke wstawie krupniczek,u mnie tez corcia wybredna,zupy beee,no ale trzeba od czasu do czasu jakas zupe zjesc wiec dzisaj zupa a jutro bigoski zrobie.
Czuje sie wspaniale w tej ciazy(z corcia tez sie czulam super)moglabym wciazy chcdzic cale zycie hehe szkoda ze ten piekny czas konczy sie po 9 m-cach,no ale po tych miesiacach czeka nas jeszcce wspanialszy okres:).
Zycze milego dnia i udanchy wizyt u lekarza samych milych wiesci!!!trzymam kciuki!!

Beniaminko i Marbut gratuluję córeczek!!!:-D
Cześć dziewczyny...wczoraj mnie nie było miałam taki zapracowany dzień:-( czasami jak czytam o tym , że macie tyle czasu i że tak dużo myślicie o swoich maleństwach to jest mi bardzo smutno bo u mnie to taki pęd w życiu mam, ze nawet usiąść nie mam czasu na chwilkę...wczoraj po prostu padłam do łóżka....noc miałam koszmarną i dziś już postanowione, ze zwalniam tempo....przecież świat się nie zawali jak ja przestanę biegać za wszystkimi....
Ginka i tak mnie wyzwała, ze mam leżeć a ja co...luteina 2 razy dziennie a ja nawet o odpoczynku nie myślę. Dzisiaj jak przeczytałam o Jadze to bardzo się przestraszyłam i już dzisiaj nic prócz naprawdę potrzebnych spraw załatwiać nie będę....:tak:

dzię doberek :-D
u nas jak narazie pogoda nie najgorsza,nie pada ale wieje i zimno ale ja dziś szanownego tyłeczka nie ruszam z domku tylko rano chodzę po chlebek dla mężusia na kanapki do pracy a sobie zawsze jakieś ciacho trza zafundować :-):-D

trzymam kciuki za dzisiejsze wizytki :-) ja se jescze poleniu**je i coś trza w domku zrobić aaa bbbuuuu :wściekła/y: nie chce mi się ajajajaj :-)

zapodałam se tabsy i za pół godz mogę zjeść śniadanko no taka głodna jestem już że hej hehe
miłego dnia :tak:

reklama
Witajcie dziewczyny. U mnie leje deszcz i wieje - okropienstwo!
Ale co tam - wczoraj z M bylismy u lekarki na usg polowkowym - wszystko ok, glowka ok, nozki, raczki, kosci w najlepszym porzadku - jak to powiedziala lekarka dzidzia ma wszystko i wszystkiego tyle ile potrzeba , serce bije jak dzwon . Machalo do nas raczka - jej co to za uczucie . Ale jest ale ... dalej sie nam nie pokazalo czy jest chlopczykiem czy dziewczynka :-) . Bawilo sie pepowina i mialo ja miedzy nogami i figa z naszej ciekawowsci:-) .Ale najwazniejsze,ze zdrowe i dobrze sie rozwija . Na zdjeciu mam nawet widoczna stopke - moge patrzec godzinami na ta fotke:-) Warzy 330 g .

Do góry