Dziewczyny Jesteście Kochane !
Jestem już, musielismy poodwiedzac babcie i pokazać im filmik z badania połowkowego , no i zleciało.
Ufff, wszystko OK ,
maleńka, bo to na 100% dziewczynka ( hurrrraaaa!
) ma sie b.dobrze- mierzy 16 cm, waży 360gr , wszystkie narządy prawidłowe, naczynia, łożysko, pomiary serduszka i przepływy. Odetchnęliśmy. Badanie trwało 35 minut, bardzo dokładne a parametry obliczał i zliczał specjalny program do badan genetycznych, praktycznie na 98% wykluczono juz u mnie (o dzidzi) wady genetyczne.
Mam sliczne zdjecia , w tym uroczej stópki wypchanej wprost do skanera. Wzruszające!
Mój pierworodny zadowolony z przebiegu matury, wygląda na to ze jest Ok, jutro pisemny angielski, piatek WOS a w poniedzialek rozszerzony niemiecki, potem mlodzież ma tydzien przerwy i egzaminy ustne.
Dziekujemy za trzymane kciuki, przekazalam synowi ze tak wiele kolezanek trzyma kciuki za pomyslna mature i Kamil dziękuje ogromnie!
Troche czulam niestosownosc mojej radosci w tym momencie....
Jaga- ogromnie, strasznie i przykro, jedni sie raduja ....inni płaczą. Jak świat światem, zawsze obok bólu rodzi się nowe życie i nadzieja. Smutne to bardzo, oby Bóg szybko ukoił Wasze serca. Przytulam Cie mocno!!!
Dla Twoich Aniołeczków [`][`]
Gizelko, nie smutaj Kochana, badz tu z nami, ja naprawde o Tobie myślę, zauważam że nie ma Ciebie długo i zastanawiam się co u Ciebie ....Tym bardziej ze obiecalam list na PW, i napisze!
Dziewczyny gratuluje udanych wizyt, widze że jesteście uradowane po nich, jak i ja , prawda ze to niesamowice wzruszające tak ogladac swoje malenstwo i uslyszec ze jest zdrowe.?
Chociaz wiem, ze nie wszystkim nam to jest dane. I tak trudno sie z tym godzic.
Trzymajmy sie razem i starajmy sie tu cieszyc wspolnie i wspierac dziewczyny w potrzebie.
Jolu Mi gratuluje zdrowego chłopczyka-prawda ze spelnienie marzen? Jak i u mnie :-) Wspaniale!
Przepraszam jesli kogos pominelam w gratulacjach i podziekowaniach, tak sie ciesze ze Jesteście, ze siebie tu mamy
Dobrej nocy Wrzesnioweczki!