reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Wrzesień 2010...

BETI CZASEM POBOLEWAŁO MNIE PDBRZUSZE I TO WSZYSTKO,ŻADNYCH DOLEGLIWOŚCI:no: A MALUTKĄ CZUJE ZUPEŁNIE NISKO,NA WYSOKOŚCI PALCA WSKAZUJĄCEGO POD PĘPKIEM,NIE WIEM CZY TO ZROZUMIAŁAS:-D:-D:-D

gaju to też sie oszczędzaj i dużo wypoczywaj:-) a do 27 jakoś zleci.
beti kochanie przestań sie nakręcać,napewno jest u ciebie wszystko ok,dzidzia ma prawo jeszcze nisko leżeć,ja mam "całą ciaze" nisko ułożoną,nawet brzuch mam nisko osadzony.
ja już zmykam dziewczyny bo mi sie oczy zamykają po dzisejszej nieprzespanej nocce,do juterka moje drogie
kolorowych

dobranoc kochana odpoczywaj jak najwięcej :)

reklama
Dziewczyny Jesteście Kochane !
Jestem już, musielismy poodwiedzac babcie i pokazać im filmik z badania połowkowego , no i zleciało.
Ufff, wszystko OK , maleńka, bo to na 100% dziewczynka ( hurrrraaaa! :-D) ma sie b.dobrze- mierzy 16 cm, waży 360gr , wszystkie narządy prawidłowe, naczynia, łożysko, pomiary serduszka i przepływy. Odetchnęliśmy. Badanie trwało 35 minut, bardzo dokładne a parametry obliczał i zliczał specjalny program do badan genetycznych, praktycznie na 98% wykluczono juz u mnie (o dzidzi) wady genetyczne.
Mam sliczne zdjecia , w tym uroczej stópki wypchanej wprost do skanera. Wzruszające!
Mój pierworodny zadowolony z przebiegu matury, wygląda na to ze jest Ok, jutro pisemny angielski, piatek WOS a w poniedzialek rozszerzony niemiecki, potem mlodzież ma tydzien przerwy i egzaminy ustne.
Dziekujemy za trzymane kciuki, przekazalam synowi ze tak wiele kolezanek trzyma kciuki za pomyslna mature i Kamil dziękuje ogromnie!

Troche czulam niestosownosc mojej radosci w tym momencie....Jaga- ogromnie, strasznie i przykro, jedni sie raduja ....inni płaczą. Jak świat światem, zawsze obok bólu rodzi się nowe życie i nadzieja. Smutne to bardzo, oby Bóg szybko ukoił Wasze serca. Przytulam Cie mocno!!!
Dla Twoich Aniołeczków [`][`]

Gizelko, nie smutaj Kochana, badz tu z nami, ja naprawde o Tobie myślę, zauważam że nie ma Ciebie długo i zastanawiam się co u Ciebie ....Tym bardziej ze obiecalam list na PW, i napisze!

Dziewczyny gratuluje udanych wizyt, widze że jesteście uradowane po nich, jak i ja , prawda ze to niesamowice wzruszające tak ogladac swoje malenstwo i uslyszec ze jest zdrowe.? :)
Chociaz wiem, ze nie wszystkim nam to jest dane. I tak trudno sie z tym godzic.
Trzymajmy sie razem i starajmy sie tu cieszyc wspolnie i wspierac dziewczyny w potrzebie.

Jolu Mi gratuluje zdrowego chłopczyka-prawda ze spelnienie marzen? Jak i u mnie :-) Wspaniale!
Przepraszam jesli kogos pominelam w gratulacjach i podziekowaniach, tak sie ciesze ze Jesteście, ze siebie tu mamy :)
Dobrej nocy Wrzesnioweczki!

Dziewczyny Jesteście Kochane !
Jestem już, musielismy poodwiedzac babcie i pokazać im filmik z badania połowkowego , no i zleciało.
Ufff, wszystko OK , maleńka, bo to na 100% dziewczynka ( hurrrraaaa! :-D) ma sie b.dobrze- mierzy 16 cm, waży 360gr , wszystkie narządy prawidłowe, naczynia, łożysko, pomiary serduszka i przepływy. Odetchnęliśmy. Badanie trwało 35 minut, bardzo dokładne a parametry obliczał i zliczał specjalny program do badan genetycznych, praktycznie na 98% wykluczono juz u mnie (o dzidzi) wady genetyczne.
Mam sliczne zdjecia , w tym uroczej stópki wypchanej wprost do skanera. Wzruszające!
Mój pierworodny zadowolony z przebiegu matury, wygląda na to ze jest Ok, jutro pisemny angielski, piatek WOS a w poniedzialek rozszerzony niemiecki, potem mlodzież ma tydzien przerwy i egzaminy ustne.
Dziekujemy za trzymane kciuki, przekazalam synowi ze tak wiele kolezanek trzyma kciuki za pomyslna mature i Kamil dziękuje ogromnie!

Troche czulam niestosownosc mojej radosci w tym momencie....Jaga- ogromnie, strasznie i przykro, jedni sie raduja ....inni płaczą. Jak świat światem, zawsze obok bólu rodzi się nowe życie i nadzieja. Smutne to bardzo, oby Bóg szybko ukoił Wasze serca. Przytulam Cie mocno!!!
Dla Twoich Aniołeczków [`][`]

Gizelko, nie smutaj Kochana, badz tu z nami, ja naprawde o Tobie myślę, zauważam że nie ma Ciebie długo i zastanawiam się co u Ciebie ....Tym bardziej ze obiecalam list na PW, i napisze!

Dziewczyny gratuluje udanych wizyt, widze że jesteście uradowane po nich, jak i ja , prawda ze to niesamowice wzruszające tak ogladac swoje malenstwo i uslyszec ze jest zdrowe.? :)
Chociaz wiem, ze nie wszystkim nam to jest dane. I tak trudno sie z tym godzic.
Trzymajmy sie razem i starajmy sie tu cieszyc wspolnie i wspierac dziewczyny w potrzebie.

Jolu Mi gratuluje zdrowego chłopczyka-prawda ze spelnienie marzen? Jak i u mnie :-) Wspaniale!
Przepraszam jesli kogos pominelam w gratulacjach i podziekowaniach, tak sie ciesze ze Jesteście, ze siebie tu mamy :)
Dobrej nocy Wrzesnioweczki!

super kochanie :) extra wiadomości nam przyniosłaś :) najważniejsze że malutka zdrowiusieńka i rodzice zadowoleni :) ale będzie dzidzia miała super jeju starszego brata będzie miała :) pewnie syn oszaleje na jej punkcie :)
no tak matury trwaja tak długo ale napewno synek zda a potem będzie tylko świętował :) kciukaski dla niego z dnia na dzień na każdy dzień maturki a dla Ciebie kochana wielkie gratki :)

:tak:Dziękuję Skarbie:happy2:

I podrzucam Wam link do sobotnio-niedzielnej imprezy plenerowej w Krakowie( ale inne miasta tez w planach) z radiem zet, wszystko dla rodziców obecnych i przyszłych. Zapowiada sie super, i wspaniale nagrody do wygrania- wózki, foteliki, łozeczka i wiele innych . I bedzie Super- niania ;)

http://www.motherandbaby.pl/index.php?page=21

Ostatnia edycja:
Witajcie, dziewczyny :) Ja się chcę pochwalić dobrymi nowinami - dzisiaj byłam na usg i dzidziuś jest zdrowy!!!! :D:D:D W dodatku dowiedzieliśmy się, że to dziewczynka!!! Po prostu tańczę z radości!!!! :D Mąż trochę mniej zadowolony, bo ogólnie po tej wizycie pozostał pewien niesmak, ale nie będę się rozpisywać na temat lekarza czy ceny, którą zapłąciliśmy, bo dla mnie liczy się tylko ta maleńka istotka :D W dodatku uparta - już ma charakterek, bo za nic w świecie nie chciała się odwrócić, żeby ją zmierzyć, obróciła się tyłkiem i już ;D Chyba się zaraz rozpłaczę - ze szczęścia, ja już tak mam... :))))

beniaminko no napewna super na tej imprezie ale szkoda że tak daleko a widzę nie pisze nic kiedy byłoby w Gdańsku
marbus gratki :)
ja się powoli żegnam jutro dzień sprzatanka hehhe w planie oczywiście zobaczymy jak będzie z wykonaniem :)
buziaki i miłej nocki :)

Morbus, wielkie gratulacje ! :-) No to mamy dziewczynki ....i obie ze śląska, JolaMi nasza ziomalka ma chłopczyka, a nasza czwarta Ślązaczka, czy coś wiemy ?
Dobranocki :-)

Witam z rana przy owsiance i zapewne później kawce gdyż za oknem leje :/
Gratuluję udanych wizyt, kolejne chłopaki i dziewczyny pokazały co ukrywają między nóżkami :)
A ja miałam sie przejść spytać ile ten test obciążenie glukozą kosztuje i czy trzeba swoja glukozę dać ale w taką pogodę mam to w tyle, pójdę w poniedziałek albo zadzwonię.

reklama
Witam.
Beniaminko z niecierpliwościa czekałam na wiadomość od Ciebie ale tak się spodziewałam, bo miałaś dopiero po południu wizytę, że trzeba podzielić się dobrymi wiadomościami.
Nawet miałam wysyłać sms.
Beniaminko i Marbut gratuluję córeczek.
Masz rację Beniaminko cuda naprawdę się zdarzają tym bardziej że z tego co widać to nawet mięśniak zamienił się w mały krwiaczek.
Dzidzia była ułożona zbyt nisko przeszła już ciut wyżej.
A plamienia stwierdził, że jeśli jest mięśniak i dopóki łożysko rośnie to mogą być. Z czasem zaczną ustawać. No chyba żeby zamieniło się to w coś bardziej nie pokojącego.
Trzymam kciuki za pozostałe dziewczyny coraz nas mniej które jeszcze nie znają płci.

Do góry