Witam dziewczyny porannie przy kawusi zbożowej z mleczkiem
Beti nie martw się tak, podobnie jak większość dziewczyn myślę, że częste siusianie jest urokiem naszego stanu. Ja latam do toalety jak najęta co pół godziny i już się nawet wszyscy w domciu przyzwyczaili, że tak jest i przepuszczają mnie (w innym razie pewnie zsusiałabym się w majciochy)
Co do naszych kochanych facetów, to w gruncie rzeczy na mojego małżona narzekać nie mogę. Co prawda zdarzają się dni kiedy chciałabym, żeby coś zrobił a on się nawet nie domyśli że wypadało by odkurzyć. Albo na moją uwagę odpowie : "a ty nie mogłabyś tego zrobić"
I wówczas mam ochote go rozszarpat na najmniejsze kawałki
Jednak w większości jest najukochańszym facetem jakiego znam. A teraz kiedy moje nastroje zmieniają się z minuty na minutę wykazuje się anielską wręcz cierpliwością.
Nie wspomnę już o tym, że w chwilach gdy łapie doły stara się mnie rozśmieszyć i na szczęście zawsze mu to wychodzi
Dziś wybieram się na wizytę do mojej ginekolożki i mam nadzieję, że wszystko będzie z dzidzią ok
Już nie mogę się doczekać małego smyka na ekranie monitora
Mam takie pytanie czy was też bardzo boli kręgosłup i jak chodzicie to promieniuje na jedną nogę. Ja mam wrażenie jak spaceruję, że ktoś mi sie wwierca do kręgosłupa
I jeszcze jedno czy też zdarzają się wam omdlenia?
Ostatnio zasłabłam w sklepie(zrobiło mi się biało przed oczami tak jakby ktoś wylał mi farbę na oczy i przestałam słyszeć).
Ok teraz zmykam porzeźbić ostatni rozdział pracy
Miłego dnia Wam życzę