reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Wrzesień 2010...

beti nakręcasz się wszystko jest ok,a wrazie większych niepewnosci czy obaw najlepiej zadzwoń sobie jutro do gina ,a szukanie w necie ........lepiej sobie daruj bo zaraz tak sie nakręcisz ze do szpitala pojedziesz(net jest złym doradcą)a póki co wyluzuj wszystko jest napewno w najlepszym porządku tym bardziej tak jak pisałas gdyby to były wody to one by sie sączyły tobie po nogach,a przypadkiem niejest to czas twojej owulacji??

no jakoś tak na 5,6 pewnie przypadałaby owulka...a to też ma jakiś wpływ?

reklama
A ja właśnie po kolacji którą M. zrobił:szok: Myslałam że to sen ale później mi powiedział że jak poszłam do łazienki to przeczytał kilka zdań na forum jak pisałyśmy o facetach i poprosił żebym dobre słówko o nim napisała:-) To forum jest magiczne, nawet za terapie małżeńska robi:-)

no jakoś tak na 5,6 pewnie przypadałaby owulka...a to też ma jakiś wpływ?
beti ja u siebie zaobserwowałam ze w,łaśnie w czasie owulacji mam mega mokro,tak samo jak w czasie kiedy powinnam miec miesiączke boli mnie podbrzusze:-)

a ja właśnie po kolacji którą m. Zrobił:szok: Myslałam że to sen ale później mi powiedział że jak poszłam do łazienki to przeczytał kilka zdań na forum jak pisałyśmy o facetach i poprosił żebym dobre słówko o nim napisała:-) to forum jest magiczne, nawet za terapie małżeńska robi:-)
no poprostu szok,muszę sprawdzić czy to podziała na mojego meza,gorzej jak sie obrazi na maxa:-d
W TAKIM RAZIE GOSIU GRATULUJE MAŁŻONKA:-)
CO MY BYŚMY BEZ TYCH NASZYCH CHŁOPÓW ZROBIŁY

Ostatnia edycja:
Tragedia normalnie!
Godzine temu wróciłam ze szpitala. To kłucie nasiliło sie i okazło sie że to infekcja dróg moczowych:no:. Taka spanikowana wylądowałam na Polnej i tylko modliłam sie czy Malutka ma sie dobrze. Ale zaraz 2 lekarzy mnie wzieło przebadało i stwierdzili że dzidzia ma sie bardzo dobrze i dziwią sie że jeszcze nie czuje ruchów bo jest nadwyraz ruchliwa.:-) Na szczęście obyło sie bez oddziału bo Mąż przysiągł im że będe cały czas w domku dopóki mi nie przejdzie. Dali mi antybiotyk Cefalexinum, Furaginum i nospe. W czwartek pewnie pójde do mojego gina niech on oceni co i jak. Ale jestem zadziwiona że tak szybko sie rozwineło.

Co do wyrodnych "matek" to jak oglądam to mi sie nóż w kieszeni otwiera i ja bym takim macice i jajowody wycieła żeby dzieci już nie mogła krzywdzić i na ciężkie roboty wysyłała.
Dobranoc brzuszki.

Ostatnia edycja:
no ja też musze pochwalić mojego :-) właśnie zjadłam pizze, którą mi przywiózł i nawet pozwolił mi zjeść "większe pół" :-D teraz siedzi jak zwykle na kompie, ale ja tez siedzę, więc się nie będę czepiać.. :-) no mówię Wam jaki w ten weekend jest przemiły.. szok :-)

beti ja u siebie zaobserwowałam ze w,łaśnie w czasie owulacji mam mega mokro,tak samo jak w czasie kiedy powinnam miec miesiączke boli mnie podbrzusze:-)

no poprostu szok,muszę sprawdzić czy to podziała na mojego meza,gorzej jak sie obrazi na maxa:-d
W TAKIM RAZIE GOSIU GRATULUJE MAŁŻONKA:-)
CO MY BYŚMY BEZ TYCH NASZYCH CHŁOPÓW ZROBIŁY

a może u mnie też tak jest :) jak narazie piję dużo teraz muszę nadrobić jak narazie film mi minął bo nic się nie dzieje a wilgotno miałam zawsze z czego moje kochanie bardzo się cieszyło hahahha :)
gosiu mój jakby wylukał co o nim piszę to by sie obraził heeeheee że go tak krytykuję publicznie :) nieraz mówi mi żebym pokazała co piszę a jak cos o nim to mówię że dziś się nie udzielałam tylko czytam :)

no ja też musze pochwalić mojego :-) właśnie zjadłam pizze, którą mi przywiózł i nawet pozwolił mi zjeść "większe pół" :-D teraz siedzi jak zwykle na kompie, ale ja tez siedzę, więc się nie będę czepiać.. :-) no mówię Wam jaki w ten weekend jest przemiły.. szok :-)

widzę mało jecie :) my jak zamawiamy to zawsze 2 duże mój zjadał zwsze cała ja jak nie byłam w ciąży to jadłam 2 góra 3 kawałki resztę mój dojadał a teraz to ja jem sama duuuużżżżżżżżąąąąąąąąąąą bez nikaki hehehh :szok::szok: kiedyś bym nie zmieściła :-) no ale my za często nie jemy ostatnio pizzy no właśnie trzeba nadrobić heheh :-) mój też jest taki milusi od ostatniego opiepszu :tak::tak: wczoraj jak dzidziuś zasnął przed 24 po filmie bez komputera :-D:-D:szok::szok:

Witam cieplutko! Jak dobrze jest poczytać Wasze posty :)))
Beti - ja też mam czasami uczucie wilgotności, nie ciągle, ale od czasu do czasu, i tu chyba tylko wkładki pomogą, tak jak dziewczyny napisały.
Skrzat - mam nadzieję, że szybko wrócisz do formy :) Pocieszyłaś mnie, że dzidziuś jest ruchliwy, a Ty go nie czujesz, bo ja też mojego czuję rzadko (w sumie to czuję czasami, że coś się we mnie rusza, ale sama już nie wiem, czy to maleństwo, czy moje jelita :/) i martwi mnie to :( W środę idę na USG połówkowe i już bym chciała być w tym gabinecie!!! Trzymajcie kciuki :)

Pozdrawiam,
Marzena :-)

Hehe dziewczyny ja sama nie wierze że mój się tak zachował...jak nie on. Ale to bardzo miłe. I jak pisałam przedtem to przyszedł mi powiedzieć że mnie kocha i dal mi całusa heheh:-) :szok: Teraz jak coś zbroi to o tym napisze i zostawie kompa włączonego żeby to zobaczył heheh:-D:-D

reklama
a może u mnie też tak jest :) jak narazie piję dużo teraz muszę nadrobić jak narazie film mi minął bo nic się nie dzieje a wilgotno miałam zawsze z czego moje kochanie bardzo się cieszyło hahahha :)
gosiu mój jakby wylukał co o nim piszę to by sie obraził heeeheee że go tak krytykuję publicznie :) nieraz mówi mi żebym pokazała co piszę a jak cos o nim to mówię że dziś się nie udzielałam tylko czytam :)
ja tez mojemu nie pokazuje co pisze a tym bardziej o nim bo jestem pewna na 99,9% ze byłby obrażony na maxa,dlatego też nie bede eksperymentować:-)

Do góry