reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Wrzesień 2010...

poród, miesiączka? hehe:-) mój jak ma temp podwyższoną o 1 st to jęczy jakby umierał:-) a niby my to ta słabsza płeć

reklama
Gosiu gdybym ja sie zamieniła z mezem to napewno chodziłabym głodna i zdenerwowana bo przypuszczam ze on nie robił by sobe nic z tego ze np leży sterta brudnych naczyń lub na stole leży kilkanaście niepotrzebnych rzeczy oj wykończyłabym sie samym nieładem w domu:)

a ja powolutku zaboieram sie za zrobienie gofrów z bitą śmietaną bo moje córeczki mnie namówiły a wzamian za to one spacerkiem poszły po kremówke do sklepu:)

no to mi ochote zrobilas na gofry mniamniam...

a moj przysmak ostatnio to kanapka z maslem,pomidorkiem i sola-dzis juz 5 zjadlam:)

beti-to mnie pocieszylas musze sprobowac z tym okladem,bo ja to staram sie zapomniec o bolu ale to nie bardzo pomaga i pozniej jest jeszcze gorzej....

co do naszych facetow.....chmm to podobnie ,nie no o mnie to bardzo dba od kad jestem w ciazy,z psem wychodzi,jedzonko robi itp ale co do reszty to samo gry,tv i w domu balagan ....a ja juz krecka dostaje i mowie do nigo "ze na tv to ja patrzec nie moge ja chce na spacer do ludzi .."

Dziewczyny, mnie tak dzis bola biodra i miednica ze stac i chodzic za bardzo nie moge - wkurza mnie ten bol. Nie jest to bol rozrywajacy, ale taki meczacy.. Mam juz chwilami wrazenie ze promieniuje na dol brzucha i zaczyna sie zastanawiac, czy to nie jest to twardnienie - o ktorym pisala niedawno Benjaminka :-(Jak siedze to jest luz.

Oj dziewczyny ale sobie dogodziłam wciagnełam aż dwa gofry z bita smietanką i owocami:-) mniam,z miłą chęcią bym sie z wami podzieliła:-)

a co do mężów to jak ja mojemu powiem ze mam dość tv to mi odpowiada "przestań bręczeć,idż juz wreszcie spać" także nie wesoło

Onionku to leż i wypoczywaj tak długo jak tylko możesz

Ostatnia edycja:
Oj dziewczyny ale sobie dogodziłam wciagnełam aż dwa gofry z bita smietanką i owocami:-) mniam,z miłą chęcią bym sie z wami podzieliła:-)

a co do mężów to jak ja mojemu powiem ze mam dość tv to mi odpowiada "przestań bręczeć,idż juz wreszcie spać" także nie wesoło

Onionku to leż i wypoczywaj tak długo jak tylko możesz

heheh a ja się zadowalam czekoladką i żelkami :) i czipsy czekają na wieczorne seanse serialowe hehe
mój jak mu marudzę wieczorami to mi zawsze mówi kochanie ale marudka z ciebie idz spac bo wtedy jestes najpiekniejsza hehe no tak jak spie i jesc nie wołam :)ahhhhh

słyszałyście o tej matce 17 letniej co pobiła w gdansku 5 miesieczne dziecko???????????? mała jest nie przytomna :(
boże takich ludzi to tepić szczerze wam powiem ze dla mnie takie szmaty nie powinny mieć dzieci a najlepiej żeby takich ludzi na karę śmierci dawali i to takich powolnych tortur .... ja takich nie żałuję...aż mi się cisnienie podniosło normalnie z nerwów

Hejka dziewczyny!
Wlasnie goscie pojechali i spokoj wdomu:)tylko troche brudno ale pidole nalatalam sie 2 dni dogadzajac gosciom i jestem wsciekla na meza bo nic mi nie pomogl tylko siedzial z piwkiem w reku :/rece mi opadaja!ale jeszcce dzisaj zjebke dostanie to mu nie ujdzie na sucho!!Wlasnie ziemniakow ubralam na pierogi i sie gotuja jutro bede robila i cebulke podsmaze!A teraz corcia je kolacje i oglada wieczorynke a ja pozniej m jak milosc i lulu spac....a tak marzylam o tym 3 dniowym wekendzie ze sobie poleniu****e a ty dupa zwlalili sie niespodziewanie no i nie wygonisz przecierz:/
Zycze wam milego wieczorku i do jura

słyszałyście o tej matce 17 letniej co pobiła w gdansku 5 miesieczne dziecko???????????? mała jest nie przytomna :(
boże takich ludzi to tepić szczerze wam powiem ze dla mnie takie szmaty nie powinny mieć dzieci a najlepiej żeby takich ludzi na karę śmierci dawali i to takich powolnych tortur .... ja takich nie żałuję...aż mi się cisnienie podniosło normalnie z nerwów

nie
ale scyzoryk w kieszeni sie otwiera

Kerna i jak lepiej Ci juz

co do przysmakow to ostatnio pomidory z sola namietnie wcinam,moze byc z buleczką a mogą byc same

nie
ale scyzoryk w kieszeni sie otwiera

Kerna i jak lepiej Ci juz

co do przysmakow to ostatnio pomidory z sola namietnie wcinam,moze byc z buleczką a mogą byc same

Wy to macie zdrowe zachciewajki :-) a mnie się znowu pizzy zachciało i wysyłam mojego M do pizzerii.. i to nie zachce mi się takiej z mojej miejscowości coby ją tu przywieźli, ale mój musi pojechać ok 8 km.. brrr.. niestety pod Krosnem mieszkamy i za transport by nam policzyli nie wiadomo ile.. ale cosik mój w ten weekend jest taki dobry, więc troszkę wykorzystuję.. a co? :-D

reklama
tosia jak można swojego mena wykorzystać to dlaczego nie? :-)

betti słyszałam o tej matce takiej to rece poucinać,boże czym takie dziecko zawiniło ze mu sie taka wredna matka trafiła i że musi przechodzić takie męki,jest tyle bezdzietnych małzeństw co sie starają ,a taka szmata obdazona przez matkę nature katuje swoje dziecko,wrrr aż mam gęsią skórę ,tak sie zdenerwowałam ze szok,biedne dzieciątko.

Do góry