reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Wrzesień 2010...

reklama
dziewczynki błagam pomóżcie mi opd na moje pytanko...
chodzę siku normalnie co 15 min mam wiecznie wrażenie że chce mi sie siku idę siusiam i jak prę dalej na pęcherz to siusiam kroplami albo troszkę więcej,ale np.nie leci mi nic bez parcia tylko jak pre .... i mam wrażenie że mam wiecznie pełny pecherz nawet jak nie piję ... no i oczywiście mam filma że sączą mi się wody płodowe ,tak mam troszkę mokro ale to od poczatku ciąży tak mam a jak leże to nie leci mi po nogach ale wilgotno mam :( boziu juz nie wiem co robić normalnie....

Witam mamuśki po weekendzie :D Ja niedawno wróciłam i mamunia najpierw zapiekanke serowa zaserwowała ,a później deserek taaaaaaaki ,że łoooooo i siedze bo inaczej bym sie turlać musiała hehe. A no i chciałam powiedzieć ,że z naleśnika raczej w spuchniętego racucha się zamieniam :D Starałam się nadrobić te wszystkie strony ale w sumie nie wszystko zapamiętałam, co do tego bólu bioder to ja bym polecała przejść się do ortopedy - ja poszłam i mi facet powiedział ,że w ciąży są różne powody czasem niegroźne a czasem poważniejsze przez które jest konieczna cesarka. U mnie zakończyło się narazie na tym ,że musze mieć serie zastrzyków ,a jak nawróci przed porodem to będe musiała mieć właśnie cesarke. Ja powoli uciekam bo po podróży jestem wykończona . Aaaaa witam jeszcze nowe mamusie ,bo migneło mi że nasze grono się powiększa i gratuluje dobrych wieści na wizytach :)
Beti zadzwon najlepiej do swojego ginka bo nikt inny nie poradzi Ci lepiej niż on/a no i uspokoisz sie , a oni po to daja numery telefonu by w razie czego dzwonic.

Betti napewno maleństwo ci na pęcherz uciska,i stąd takie wrazenie,a co do wilgotności to wydaje mi sie ze jest to całkiem normalne u niektórych kobiet,ja też mam non stop wilgotno tak wiec bez wkładki ani rusz

Betti napewno maleństwo ci na pęcherz uciska,i stąd takie wrazenie,a co do wilgotności to wydaje mi sie ze jest to całkiem normalne u niektórych kobiet,ja też mam non stop wilgotno tak wiec bez wkładki ani rusz

no ja wkładki to od x czasu nosze :) pewnie to moje chore filmy bo nic takiego się nie dzieje...przeorałam neta piszą że jak się sączy to jak się leży to leci i jak sika to cały czas nawet bez parcia ... mam nadzieję że jest wszysto ok dziwne to byłoby bo jak sączą sie wody to powinny cały czas a ja tego nie widze...

Beti u mnie tez sa takie dni, że toaleta jest moim głównym, domem.. ale to tak, jak już było powiedziane Maleństwo się tak układa, ze uciska na pęcherz.. nie stresuj za bardzo, bo to szkodzi.. :-)

a nas niedawno przyszli prosic na wesele i mam 19 czerwca
Dorotko, ja tez mam wesele 19.06 :-)
dziewczynki błagam pomóżcie mi opd na moje pytanko...
chodzę siku normalnie co 15 min mam wiecznie wrażenie że chce mi sie siku idę siusiam i jak prę dalej na pęcherz to siusiam kroplami albo troszkę więcej,ale np.nie leci mi nic bez parcia tylko jak pre .... i mam wrażenie że mam wiecznie pełny pecherz nawet jak nie piję ... no i oczywiście mam filma że sączą mi się wody płodowe ,tak mam troszkę mokro ale to od poczatku ciąży tak mam a jak leże to nie leci mi po nogach ale wilgotno mam :( boziu juz nie wiem co robić normalnie....
myslę,że nie masz się o co martwic, ja tez sikam co chwilkę, takie to już uroki ciąży :-) dzidzia musi ci mocno uciskać na pecherz i stąd to uczucie.

no ja wkładki to od x czasu nosze :) pewnie to moje chore filmy bo nic takiego się nie dzieje...przeorałam neta piszą że jak się sączy to jak się leży to leci i jak sika to cały czas nawet bez parcia ... Mam nadzieję że jest wszysto ok dziwne to byłoby bo jak sączą sie wody to powinny cały czas a ja tego nie widze...

beti nakręcasz się wszystko jest ok,a wrazie większych niepewnosci czy obaw najlepiej zadzwoń sobie jutro do gina ,a szukanie w necie ........lepiej sobie daruj bo zaraz tak sie nakręcisz ze do szpitala pojedziesz(net jest złym doradcą)a póki co wyluzuj wszystko jest napewno w najlepszym porządku tym bardziej tak jak pisałas gdyby to były wody to one by sie sączyły tobie po nogach,a przypadkiem niejest to czas twojej owulacji??

reklama
Do góry