dorotka.1
doube mamy 06.07,09.10
spadam do lozia na m jak milosc
milego wieczoru i spokojnej nocy
milego wieczoru i spokojnej nocy
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Betti napewno maleństwo ci na pęcherz uciska,i stąd takie wrazenie,a co do wilgotności to wydaje mi sie ze jest to całkiem normalne u niektórych kobiet,ja też mam non stop wilgotno tak wiec bez wkładki ani rusz
Dorotko, ja tez mam wesele 19.06 :-)a nas niedawno przyszli prosic na wesele i mam 19 czerwca
myslę,że nie masz się o co martwic, ja tez sikam co chwilkę, takie to już uroki ciąży :-) dzidzia musi ci mocno uciskać na pecherz i stąd to uczucie.dziewczynki błagam pomóżcie mi opd na moje pytanko...
chodzę siku normalnie co 15 min mam wiecznie wrażenie że chce mi sie siku idę siusiam i jak prę dalej na pęcherz to siusiam kroplami albo troszkę więcej,ale np.nie leci mi nic bez parcia tylko jak pre .... i mam wrażenie że mam wiecznie pełny pecherz nawet jak nie piję ... no i oczywiście mam filma że sączą mi się wody płodowe ,tak mam troszkę mokro ale to od poczatku ciąży tak mam a jak leże to nie leci mi po nogach ale wilgotno mam boziu juz nie wiem co robić normalnie....
no ja wkładki to od x czasu nosze pewnie to moje chore filmy bo nic takiego się nie dzieje...przeorałam neta piszą że jak się sączy to jak się leży to leci i jak sika to cały czas nawet bez parcia ... Mam nadzieję że jest wszysto ok dziwne to byłoby bo jak sączą sie wody to powinny cały czas a ja tego nie widze...
Dorotko, ja tez mam wesele 19.06 :-)
myslę,że nie masz się o co martwic, ja tez sikam co chwilkę, takie to już uroki ciąży :-) dzidzia musi ci mocno uciskać na pecherz i stąd to uczucie.
Betti napewno maleństwo ci na pęcherz uciska,i stąd takie wrazenie,a co do wilgotności to wydaje mi sie ze jest to całkiem normalne u niektórych kobiet,ja też mam non stop wilgotno tak wiec bez wkładki ani rusz