reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Wrzesień 2010...

Ja jestem zwolenniczką nie łykania tabsów....także bóle głowy dla mnie to stan przejściowy i wolę sobie z tym poradzić spacerem lub okładem na czoło...no ale ból bólowi nie równy...no spa nie pomoże bo rozkurczowa a tak to nie wiem co wolno przeciwbólowego:no::no::no:.

reklama
A tutaj co sie rozluznienie! :-D:-D:-D
Za bardzo niedlugo tak beda wygladac wasze Malenstwa podczas samodzielnej nauki jedzenia!:-p:-p:-p
Dobra fotka :tak: :tak:

Ja jestem zwolenniczką nie łykania tabsów....także bóle głowy dla mnie to stan przejściowy i wolę sobie z tym poradzić spacerem lub okładem na czoło...no ale ból bólowi nie równy...no spa nie pomoże bo rozkurczowa a tak to nie wiem co wolno przeciwbólowego:no::no::no:.

Niestety, ja miewam migrenowe bóle głowy. Takiego stanu nie życzę największemu wrogowi bo to jest naprawdę straszne. Bez tabletek nie da rady...
Przypomniało mi się, że Ginka mi powiedziała, że PARACETAMOL jest w ciązy dozwolony. Więc jak mus to mus... dzisiaj wyslę Małże po paracetamol tak na wszelki wypadek.

Apap mozna w ciąży :tak:jest na paracetamolu.
To po co kazali nam wybrac moderatorki jak sami wybrali? :wściekła/y:na innych podforach moderatorkami sa dziewczyny ktore sie najwiecej udzielaja i same sobie dbaja o wlasne podworko, a nie ktos obcy :baffled:

Apap mozna w ciąży :tak:jest na paracetamolu.
To po co kazali nam wybrac moderatorki jak sami wybrali? :wściekła/y:na innych podforach moderatorkami sa dziewczyny ktore sie najwiecej udzielaja i same sobie dbaja o wlasne podworko, a nie ktos obcy :baffled:

Te dwie obce dziewczyny to właścicielki tego forum, i one są wszędzie automatycznie jako moderatorki. Wy macie wybrać między sobą i im zgłosić, to Was dopiszą ;-)

Dziewczyny zazdroszcze Wam, dwa lata temu sam bylam w wielkiej niepewości i po pierwszym szoku , ze jeste w ciązy....

Życzę Wam spokojnej i radosnej ciązy.... Oby do Wrzesnia....:-):-):-)

msdracula mam w domu Apap ale w tym sęk, że na ulotce pisze, że w ciązy nie wolno stosować. Zwariować można!

nie wiem jaką masz ulotkę ale na mojej jest że po konsultacji z lekarzem :tak: nigdy nie będzie napisane wprost że można :tak:zaraz wam wrzucę coś o lekach

BEZPIECZNE LEKI W CIAŻY:

GORĄCZKA: Paracetamol, Codipar

KATAR: Euphorbium

KASZEL: Hedelix

BÓL GARDŁA: Septolete, Tetesept, Neoangin, Sebidin, Tantum Verde

PRZEZIĘBIENIE: Rutinoscorbin, Witamina C, Pyrosal, Echinacea, Aliofil, Biogarlic, Scorbolamid

to jest z innego forum, na którym też jestem, z tego co wiem to można też panadol

Ostatnia edycja:
Hej dziewczynki.
U mnie na razie objawy ciążowe się zatrzymały. Nawet zmęczenie i senność troche odpuściły.:-)
Ja musze w końcu zadzwonić po wyniki na gronkowca ale się boje :baffled:.
a co humorów to nie mam. wręcz przeciwnie, jestem ciągle zrelaksowana, spokojna choćby się waliło (nawet przy kolejnych katastrofach z udziałem Tornada)

reklama
witajcie:-)

w końcu zwlekłam się z łóżka, ile to jeszcze będzie trwało?? Ja zawsze pełna energii, ledwo żyję. Umysł juz wyrywa się do pracy, robienia czegoś pozytecznego a ciało odmawia posłuszeństwa. jak ja bym chciał chociaż z dwa dni poczuć się świetnie:tak:

Haszi zazdroszczę ci odpuszczenia dolegliwości ciążowych, zapodaj jakiś środek, może mi tez się uda:-D

Do góry