Mycha1
Fanka BB :)
Witam!
Całe szczęście dzisiaj piątek! Małż pracuje godzinę krócej i w ogóle piątek to mój ulubiony dzień tygodnia
Wczoraj też nawrzeszczałam na biednego jak wrócil z pracy prawie godzinę później i nie dał mi znać. Po prostu wpadłam w furię w sumie bez powodu... po chwili nagle sie poryczałam i doszłam do wniosku, że najlepiej jak się gdzieś zamknę aż do chwili kiedy juz przestanę byc niebezpieczna dla otoczenia....
Słuchajcie mam pytanie: jak Was teraz np. głowa boli to bierzecie jakieś środki przeciwbólowe czy tak z zasady raczej wszystkie są zabronione? Wiem, że zabroniona jest Aspiryna ale co jeszcze?
Ja jak mnie bardzo boli to biore też APAP, mój gin. mi kazał go brać jak coś będzie mnie bolało. Także spokojnie...
Oglądałam dzisiaj w TVN "dzień dobry bardzo..." Pokazywali 4-czki jakie się urodziły w poniedziałek, 3 dziewczynki i 1 chłopiec. O matko... tam to już pomoc rodziców i kogo się da jest już niezbędna.
Maaaasakra..... 4 buzie placzą bo sa głodne, 4 dupki trzeba przewinąć, wykąpać itd.. Trochę się zlękłam..
Ja to mam chyba najdłużej tej niepewności i czekania wizyta po 07.02 i wtedy wszystko się okarze.... Moja szwagierka miala bliznięta, ale poroniła w 5 miesiącu, moja teściówka jest z blizniąt Przy pierwszej ciąży można mieć od razu 2-jkę, wtedy jest chyba łatwiej niż jak się ma inne dziecko. Kiedy czas znalezc dla niego???
Oglądałam dzisiaj w TVN "dzień dobry bardzo..." Pokazywali 4-czki jakie się urodziły w poniedziałek, 3 dziewczynki i 1 chłopiec. O matko... tam to już pomoc rodziców i kogo się da jest już niezbędna.
Maaaasakra..... 4 buzie placzą bo sa głodne, 4 dupki trzeba przewinąć, wykąpać itd.. Trochę się zlękłam..
Ja to mam chyba najdłużej tej niepewności i czekania wizyta po 07.02 i wtedy wszystko się okarze.... Moja szwagierka miala bliznięta, ale poroniła w 5 miesiącu, moja teściówka jest z blizniąt Przy pierwszej ciąży można mieć od razu 2-jkę, wtedy jest chyba łatwiej niż jak się ma inne dziecko. Kiedy czas znalezc dla niego???