reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Wrzesień 2010...

Saraa jestem w 6 tym skończonym, a zaczynam 7my....no chyba, że te wyniki też liczy sie tak jak na suwaku:confused::confused::confused:
A tu głównie chodzi o to jak hcg rośnie na dobę. Czy wzrasta tyle ile powinno czy za mało. Jak on mi mówiła że podwaja swoją ilość tylko nie wiem po jakim czasie to u mnie po dwóch dniach nawet nie ma podwójnie...............

reklama
Saraa jestem w 6 tym skończonym, a zaczynam 7my....no chyba, że te wyniki też liczy sie tak jak na suwaku:confused::confused::confused:
A tu głównie chodzi o to jak hcg rośnie na dobę. Czy wzrasta tyle ile powinno czy za mało. Jak on mi mówiła że podwaja swoją ilość tylko nie wiem po jakim czasie to u mnie po dwóch dniach nawet nie ma podwójnie...............
No tak ty jestes na koncu 6 jutro sie zaczyna 7 ale w tych normach 6-7 t nie rosnie 66% ,tylko na poczatku 4-5 t sie tak zwieksza. A ja nie wiedzialam ze beta od 7-8 t sie zmniejsza zauwazylas to?
Te normy napewno licza tak jak na suwaku bo ciaza by trwala tylko 38 t .

Ide do lozeczka pa pa milych snow, Kerna nie rob sobie niepotrzebnego stresu . Ty masz wypoczywac kobietko.

Ostatnia edycja:
A tak tylko napiszę w temacie moderatora. Jeszcze niedawno miałyśmy wybrać między sobą, zgłoszenie wysłałam, ale okazało się że moderatorki już mamy z góry przydzielone:baffled::baffled::baffled::baffled: trochę niefajnie:dry: Czyli nie będzie czyszczenia i układania naszego forum tak by było miło.....kurcze.chyba, że się tym zajmą.

wolfheart ja miałam takie ciśnienie w 1 trymestrze poprzedniej ciąży, cały cza mi słabo było, zwłaszcza w sklepie jak długo musiałam stać.
Co do kompa ja też 8 godz przy nim spędzam i nie ma możliwości zamiennika na 4 godziny bo to jest mała firma i tylko albo przy komputerze albo na szlifiernię na fizola ;) Alternatywy na pewno mi nie znajdą.
Acha byłam dzis na badaniach, te ogólne dzis do odbioru a toxo za tydzień.

Też mam niskie ciśnienie max to 100/60 a zazwyczaj to 90/60 i stać dlugo tez nie moge np w Kosciele albo w kolejkach :no:
ciekawe jakie mi wyszly wyniki badan
a wczoraj znowu oberwalo sie męzowi właściwie bez powodu nakrzyczalam na niego :angry: wredne babsko sie zrobilam okrutnie a on taki cierpliwy ale jak przesadzam potrafi tez tupnąc noga :dry:

A tak tylko napiszę w temacie moderatora. Jeszcze niedawno miałyśmy wybrać między sobą, zgłoszenie wysłałam, ale okazało się że moderatorki już mamy z góry przydzielone:baffled::baffled::baffled::baffled: trochę niefajnie:dry: Czyli nie będzie czyszczenia i układania naszego forum tak by było miło.....kurcze.chyba, że się tym zajmą.

Pozwolilam sobie (w swoim imieniu bo bez konsultacji) napisac aby jednak zmienili moderatora naszej grupy na kogos "swojskiego". Bo wiadomo jak to z "administracja" bywa... Chyba specjalnych problemow technicznych z tym nie powinno byc.
Wiadomo, ze z taka osoba inaczej sie czlowiek "kontaktuje" a poza tym majac tylko jedna grupe pod opieka latwiej jest "przypilnowac".
I pytanko do was (troche po fakcie)- chyba sie dziewczyny nie rozmyslily co do kandyd. na moderatorki?;-)

Witam!
Całe szczęście dzisiaj piątek! Małż pracuje godzinę krócej i w ogóle piątek to mój ulubiony dzień tygodnia
b020.gif

Wczoraj też nawrzeszczałam na biednego jak wrócil z pracy prawie godzinę później i nie dał mi znać. Po prostu wpadłam w furię w sumie bez powodu
c045.gif
... po chwili nagle sie poryczałam i doszłam do wniosku, że najlepiej jak się gdzieś zamknę aż do chwili kiedy juz przestanę byc niebezpieczna dla otoczenia....

Słuchajcie mam pytanie: jak Was teraz np. głowa boli to bierzecie jakieś środki przeciwbólowe czy tak z zasady raczej wszystkie są zabronione? Wiem, że zabroniona jest Aspiryna ale co jeszcze?

A tutaj co sie rozluznienie! :-D:-D:-D
Za bardzo niedlugo tak beda wygladac wasze Malenstwa podczas samodzielnej nauki jedzenia!:-p:-p:-p

Załączniki

• Pysio.jpg
    Pysio.jpg
    20,2 KB · Wyświetleń: 36
reklama
Oto moja relacja na gorąco
- dzisiaj lekarz byl zdecydowanie bardziej konkretny i juz mi nie gadał , ze wczesna ciąza i takie tam zbadal zrobil usg mam kolejne zdjęcie .... dzidzia rosnie widac od razu
- mam zakupic witaminki
-wyniki badan w normie
-musze teraz iśc do internisty stomatologa :no: i mojego ortopedy
- nastepna wizyta za 3 tygodnie
-zalozona karta ciązy
- porod policzyl na 03 09 2010

Do góry