reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Wrzesień 2009

a ja rześka i wyspana:tak:
dziecię z babcią na spacerku a ja wiadmo gdzie:-D:-D:-D:-D

szyszunka...Wszystkiego naj i pododu dzisiaj życzę w takim razie:tak::tak::tak::tak::tak::tak:

reklama
Szyszunka wszystkiego najlepszego!!!!!Oby kolejne lata upłynęły w szczęściu i miłości.:-)My z mężem jutro mamy 10 rocznicę ślubu i też marzył mi się prezent w postaci narodzin córci no ale niestety nic tego nie zapowiada:no:.Podejrzewam że prezent będzie nie wcześniej niż za dwa tygodnie jak nie trzy.

Ale czuję się potwornie.Jest mi strasznie słabo i niedobrze ,krocze to boli jak miałoby pęknąć ,chodzić się nie da.Spać nie mogę ,leżeć też zle no naprawdę jestem zmęczona.:-(Ale skurczy zero ,brzuch wysoko,czop na miejscu.......:-(

Mam dziś usg to zobaczymy co i jak.:tak:Denerwuje się trochę bo ostatnio wyszło ,że łożysko jak u 100letniej palaczki a ja nigdy nie paliłam ani nikt w domu.:no:I mam nadzieję ,że nie jest jeszcze zupełnie złe.:no:

Pozdrawiam!!!

Dziewczyny ale się spłakałam teraz miałam włączone radio i ktoś zamówił piosenkę Rubika "Kiedy mężczyzna płacze".Słyszałam ją wcześniej ale jakoś nie wsłuchałam się w słowa a dziś tak.To piękna piosenka posłuchajcie jej koniecznie.:tak:

Ja też się witam:-).Spałam dziś 11 godz,chyba z dwoma przerwami na siusiu:-):-):-).Teraz zmykam na usg,jakoś sie stresuje,czy wszystko OK.Trzymajcie kciuki,zdam relacje jak wrócę.Pozdr;-)

Dooda kciuki zaciśnięte!

Szyszunka wszystkiego najlepszego!

Widzę, że dużo z nas na dniach ma rocznice ślubu. Szyszunka dzisiaj, Wrześniowka jutro ja w przyszłym tygodniu. Mogłyby dzieciaczki zrobić nam miłą niespodziankę i ukazać się w te piękne dni:-).
Ja mam dzisiaj od rana zszarpane nerwy. Olcia drze buzie o byle co a mi ciśnienie skacze. Jeszcze trochę a wyjdę z siebie.

Witam czwartkowo
wyspana, po śniadanku. Przeziębienie powoli przechodzi.
Zaczynają się te osławione 'bóle". Jakby dziecko chciało wyjść i uciska na dole.Ale ja jeszcze nie chcę rodzić, ustawiam się do kolejki...

Szyszunka-wszystkiego naj, naj... i wielu kolejnych lat miłości.
Liiiviiia - ja chciałabym lewatywę, nie mam pojęcia czy tutaj robią, ale dopiszę sobie chociaż te słówko do kartki.
Elaine76- ja od 4 mies. używam oliwki 2 razy dziennie, skrapiam się solidnie, potem czekam aż wsiąknie, a na biust mam krem.Odpukać jeszcze nie mam, ale końcówka przede mną.Najbardziej to boję się o blizną na dole, jak po cesarce, żeby się nie rozlazła. Na biuście to mam rozstępy po pierwszej ciąży, ale nie powiększają mi się.

Dooda - daj znać co i jak z małą.

Hey
Ja nocka przespana, świetnie ostatnio sypiam, świetnie się czuję, mała robi sobie chyba pożegnalne przyjęcie z moim brzucholkiem bo codziennie mam istne imprezy z Jej udziałem, tak figluje kochany dzieciaczek:))

naftalanek 3mam kciuki za Was

Szynszunka wszystkiego naj, kolejnych wspaniałych lat spędzonych razem i oczywiście więcej dziecióf:))

I nie stresujcie brakiem miejsca na porodówce, bo ja chcę rodzić ze znieczuleniem(dlatego jestem taka odważna) i nie chcę rodzić na korytarzu. Mam nadzieję, że dzidzia wybierze idealny moment na swoje przyjście.

reklama
Hej
szyszunka wszystkiego najlepszego w rocznice slubu samych slonecznych pelnychmilosci i zrozumienia dni:-):-)
nocka przespana zadnych oznak porodu ale ja czekam na 7 wrzesnia;-)

Do góry