reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Wrzesień 2009

a ja rześka i wyspana:tak:
dziecię z babcią na spacerku a ja wiadmo gdzie:-D:-D:-D:-D

szyszunka...Wszystkiego naj i pododu dzisiaj życzę w takim razie:tak::tak::tak::tak::tak::tak:

reklama
Szyszunka wszystkiego najlepszego!!!!!Oby kolejne lata upłynęły w szczęściu i miłości.:-)My z mężem jutro mamy 10 rocznicę ślubu i też marzył mi się prezent w postaci narodzin córci no ale niestety nic tego nie zapowiada:no:.Podejrzewam że prezent będzie nie wcześniej niż za dwa tygodnie jak nie trzy.

Ale czuję się potwornie.Jest mi strasznie słabo i niedobrze ,krocze to boli jak miałoby pęknąć ,chodzić się nie da.Spać nie mogę ,leżeć też zle no naprawdę jestem zmęczona.:-(Ale skurczy zero ,brzuch wysoko,czop na miejscu.......:-(

Mam dziś usg to zobaczymy co i jak.:tak:Denerwuje się trochę bo ostatnio wyszło ,że łożysko jak u 100letniej palaczki a ja nigdy nie paliłam ani nikt w domu.:no:I mam nadzieję ,że nie jest jeszcze zupełnie złe.:no:

Pozdrawiam!!!

Dziewczyny ale się spłakałam teraz miałam włączone radio i ktoś zamówił piosenkę Rubika "Kiedy mężczyzna płacze".Słyszałam ją wcześniej ale jakoś nie wsłuchałam się w słowa a dziś tak.To piękna piosenka posłuchajcie jej koniecznie.:tak:

Ja też się witam:-).Spałam dziś 11 godz,chyba z dwoma przerwami na siusiu:-):-):-).Teraz zmykam na usg,jakoś sie stresuje,czy wszystko OK.Trzymajcie kciuki,zdam relacje jak wrócę.Pozdr;-)

Dooda kciuki zaciśnięte!

Szyszunka wszystkiego najlepszego!

Widzę, że dużo z nas na dniach ma rocznice ślubu. Szyszunka dzisiaj, Wrześniowka jutro ja w przyszłym tygodniu. Mogłyby dzieciaczki zrobić nam miłą niespodziankę i ukazać się w te piękne dni:-).
Ja mam dzisiaj od rana zszarpane nerwy. Olcia drze buzie o byle co a mi ciśnienie skacze. Jeszcze trochę a wyjdę z siebie.

Witam czwartkowo
wyspana, po śniadanku. Przeziębienie powoli przechodzi.
Zaczynają się te osławione 'bóle". Jakby dziecko chciało wyjść i uciska na dole.Ale ja jeszcze nie chcę rodzić, ustawiam się do kolejki...

Szyszunka-wszystkiego naj, naj... i wielu kolejnych lat miłości.
Liiiviiia - ja chciałabym lewatywę, nie mam pojęcia czy tutaj robią, ale dopiszę sobie chociaż te słówko do kartki.
Elaine76- ja od 4 mies. używam oliwki 2 razy dziennie, skrapiam się solidnie, potem czekam aż wsiąknie, a na biust mam krem.Odpukać jeszcze nie mam, ale końcówka przede mną.Najbardziej to boję się o blizną na dole, jak po cesarce, żeby się nie rozlazła. Na biuście to mam rozstępy po pierwszej ciąży, ale nie powiększają mi się.

Dooda - daj znać co i jak z małą.

Hey
Ja nocka przespana, świetnie ostatnio sypiam, świetnie się czuję, mała robi sobie chyba pożegnalne przyjęcie z moim brzucholkiem bo codziennie mam istne imprezy z Jej udziałem, tak figluje kochany dzieciaczek:))

naftalanek 3mam kciuki za Was

Szynszunka wszystkiego naj, kolejnych wspaniałych lat spędzonych razem i oczywiście więcej dziecióf:))

I nie stresujcie brakiem miejsca na porodówce, bo ja chcę rodzić ze znieczuleniem(dlatego jestem taka odważna) i nie chcę rodzić na korytarzu. Mam nadzieję, że dzidzia wybierze idealny moment na swoje przyjście.

reklama
Hej
szyszunka wszystkiego najlepszego w rocznice slubu samych slonecznych pelnychmilosci i zrozumienia dni:-):-)
nocka przespana zadnych oznak porodu ale ja czekam na 7 wrzesnia;-)

Napisz swoją odpowiedź...
Do góry