reklama
Makta
Mama Julki Łobuziulki :)
No własnie nie zawsze. Mi położna poradziła abym jednak zabrała jakąś swoja...dziwne. Ale oczywiście jej posłuchałam i mam juz jedna w gotowości. Ale szczerze to chyba wolałabym jakąs taka szpitalka jednorazówkę zeby tylko urodzic i ja wywalić.
olinka2009
Fanka BB :)
Czesc
no wlasnie nie wiem czy daja?wg mnie powinni - ale cholera wie.....za tydzien mam polozna wiec sie spytam-jak nie zapomne!
no wlasnie nie wiem czy daja?wg mnie powinni - ale cholera wie.....za tydzien mam polozna wiec sie spytam-jak nie zapomne!
enka75
mamuśka :)
liiiviiia- po prostu już przywyczaiłaś się a i dziecko tak mocno nie kopie a jedynie przemieszcza się:-) też tak mam, rzucho przybiera kosmiczne i zarazem komiczne kształty, z rzadka coś tam zaboli od uderzeń. jest wszytsko oki ;-)Szyszunka zorientuj sie jak tam z miejscami jak bedziesz u gina![]()
...Mam wrazenie ze "znieczulil" mi sie brzuchnormalnie patrze na niego i widze jak sie dzidzia wierci i przemieszcza z jednej strony na druga brzuszek tylko podskakuje a ja tego nie czuje
jakbym nie patrzyla to bym nie wiedziala ... oczywiscie nie zawsze ale czasem tak mam ... dziwne nie??
![]()
olinka2009
Princi i Makta
my tak podejrzanie terminy mamy w UK podobne
my tak podejrzanie terminy mamy w UK podobne
Makta
Mama Julki Łobuziulki :)
he he faktycznie Olinka...jedna po drugiej normalnie 
olinka2009
Ja sie upewnie u poloznej czy brac czy dadza jakies ubranko do porodu-tym bardziej ze ja chce w baseniku rodzic.
drodka
Ja mam na liście ze szpitala, że do porodu koszula-więc biorę.
Tak patrzę na nasze suwaczki ...daleko jeszcze...
Tak patrzę na nasze suwaczki ...daleko jeszcze...
reklama