reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Wrzesień 2009

witam z rana:tak: pogoda do kitu pada całą noc:baffled:
ja już po śniadanku musiałam wstac bo miałam ochote na chlebek w jajku:sorry2:
W nocy zaliczyłam 4 porządne skurcze co 8 min a później co 15 i cisza....:confused: mały chyba ma focha i w nosie to że tu cała rodzinka na niego czeka:tak:
Szyszunka Wszystkiego dobrego z okazji 4 rocznicy, samych szczęśliwych chwil, pociechy z dzieci, i mniej gderającego męża ehhe:-)
Anek29 :szok: to były czasy:sorry2: mam nadzieje że my nie bedziemy musiały czekacw kolejce do porodu jak w spożywczaku:tak:
Miłego dnia i smacznych śnadanek

reklama
heloł! widze ze naftalankowa dzidzia sie dzis szykuje do wyjścia! :-)

nie wiem jaką wy macie pogodę ale ja mam cudowną, pada i jest chłodno - zyc sie chce... moze w końcu spakuje dzis ta torbę do szpitala ;)))

milego dnia!

Hejka :happy: a nawet sie wyspalam .... snilo mi sie dzis moje malenstwo a taka wiercipieta byla chyba to byl chlopczyk :confused: :happy: i jak to zwykle ja jak mi sie sni cos fajnego i sie obudze to pozniej leze i sobie wymyslam co by bylo dalej :tak: :-D
Wogole teraz to sobie wyobrazam ze na tej wizycie w poniedzialek gin mi powie ze juz spore rozwarcie czy cos i ze zostaje rodzic :-)

Szyszunka gratulje kolejnego roczku :tak:

U mnie pogoda chlodniutka wiec ja sie ciesze :happy::tak:

Dzien dobry
W nocy wspaniała burza była cuuudo:-) do tego cały czas pada więc tym samym też zadowolona jestem, nareszcie jest czym oddychać:tak:
Nocka pominąwszy masakryczną zgagę przespana.

Witam kolezanki, dzieki za życzenia:) oj 4 lata szybko minęły....ale były cudowne, mam naprawdę dobrego męża, śmiejemy się, że dobrze trafiłam (tak twierdzi maż), ja natomiast mówię, że dobrze wybrałam:)
U mnie noc przespana nawet, co prawda nie mogłam zasnąć i siedziałam chyba do 1 w nocy, ale potem nadszedł błogi sen, nad ranem ok 5 dostałam bóli jak na okres, ale przeszły.
Teraz czekam co by synio zdecydował się na ten prezent i wyszedł dziś na świat (ale ja sie łudze nadzieją, że na dniach urodzę, a pewnie donoszę do terminu:)), a dziś ma piękny dzień, chłodno, nie duszno, żyć się chce......
Ja też sie zastanawiałam że tak łatwo znienawidzę lato:) a pokocham ponurą pogodę w sierpniu:)

Oho, chciałam mieć chwilę dla siebie, a tu córa już wstała.....no cóż, choć dobre to, ze zdążyłam sie umyć:) i napisać do was - bo to przeciez już uzależnienie i pierwsze co robie po przebudzeniu:-)

Dzień dobry!!
Szyszunka gratulacje i kolejnych tak pozytywnych, usmiechnietych i pełnych miłosci lat...i trzymam kciuki aby ten Wasz synek zrobiła Wam ten prezent :) zamiast kolacji ze świecami wio na porodówkę he he:-D:-D
Melduję, że dzisiaj nastraszyłam swojego M. W nocy słabo spałam, bolały mnie biodra, miałam jakieś skurcze, pobolewał mnie brzuch więc jęczałam jak dzika gdy się przewracałam z boku na bok. A ten mój biedaczek myślał, ze to już ;-);-)
Po wczorajszym deszczowym dniu dzisiaj widzę ponownie słońce. I wybieram sie na mała wycieczke ze znajomą po okolicy...chce mnie oderwac od domu i pokazac jakis przepiekny podobno zamek niedaleko naszej miejscowości. A teraz tradycyjnie pościk, sniadanko , herbatka z malin...piekny leniwy poranek
Miłego wstawania:-)

Dzień dobry Mamusie!:-)

U mnie noc nie przespana. Jak dam radę, odeśpię w ciągu dnia. Od 22 do 1 w nocy miałam skurcze co 10 min. Później minęły, godzinkę przysnęłam a od 4 nad ranem do 8 rano znów skurcze co 10 min. Teraz znów się zaczęły, podbrzusze ciągle boli jak na okres, a brzusio się coraz częściej stawia. Czyżby coś się zaczęło dziać?

Z okazji rocznicy ślubu życzę wielu pięknych lat, trwajcie w Waszej miłości:-)

Zmykam na kawusię....i nadrobię Wasze posty z wieczorka:-)

reklama
Witam sie i ja:-)

Dzisiaj sie nie wyspalam:no:Ciagle wstawalam na siusiu, do tego brzuch mnie bardzo bolal, na szczescie teraz boli mniej;-)Nic mi sie nie chce, za oknem szaro buro sloneczko sie schowalo:wściekła/y:

szyszunka wszystkiego naj, oby kazdy nastepny rok byl jeszcze lepszy od poprzedniego, kochajcie sie i szanujcie:-)

Do góry