reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Wrzesień 2009

reklama
Kochane jesteście, dziekuję za wszystkie miłe słowa!!
Co do kolejki,to ja sie ustawiam w kolejke tylko nie tak na sam koniec.
U nas już 11 dni, liczę, że to niedługo, ale może i 3 tygodnie jeszcze być:(
Myślę że jednak w razie co lekarz położy mnie jak coś w nast weekend, bo pewnie będzie miał dyżur i zobaczymy.......więc liczę że najdłużej jeszcze tydzień!
Jutro mam wizytę u ginekologa, zobaczymy co powie,mam nadzieję, ze zapowie bliskie już oczekiwanie, a nie, że dotrwam do terminu napewno. Po prostu mam już dość!!!
Nic, dziś jestem jakaś ledwo żywa, nic totalnie mi się nie chce, to chyba przez tą pogodę.....normalnie śpię na stojąco.........

Ostatnia edycja:
Szyszunka wszystkiego naj... i zyczę ci , wam aby ten maluch dzisiaj zrobił piękny prezent

U mnie noc taka sobie gorszy ranek ze skurczami przez 2 godziny , ale niestety przeszło...
życzę miłego dnia wszystkim , ciekawe ile nas sie rozpakuje dzisiaj

AHA U NAS TYLKO 5 DNI,
dziś wizyta u lekarza, może coś tam porusza i będzie się dział marzenia ściętej głowy

Ostatnia edycja:
Szyszunka zorientuj sie jak tam z miejscami jak bedziesz u gina :tak:

Kurcze tak piszecie ze macie usg a ja ????????:-( mialam w 32 tyg i juz pewnie do porodu nie bede miala bo kiedy ??? wizyte mam akurat jak moj gin w przychodni przyjmuje chybaze umowi sie ze mna na jakis dzien ... jak zdazymy. Nie mam pojecia ile dzidzia moze wazyc wogole nic nie wiem :-( ostatnio wazyla 1495g ....

Mam wrazenie ze "znieczulil" mi sie brzuch :szok: normalnie patrze na niego i widze jak sie dzidzia wierci i przemieszcza z jednej strony na druga brzuszek tylko podskakuje a ja tego nie czuje :baffled: jakbym nie patrzyla to bym nie wiedziala ... oczywiscie nie zawsze ale czasem tak mam ... dziwne nie?? :confused:

reklama
aaaa Szyszunka juz pewnie pytalam kiedys ale nie pamietam :zawstydzona/y: koszule do porodu nam dadza czy swoja mam brac??? i czy dzidzi do pupci jakis krem puder czy cos brac czy oni to daja?? no i jak z oliwka ??

Do góry