Mamafasolki
Fanka BB :)
Obejrzy endometrium, jajniki. ChoćbyAle co ma Ci ginekolog powiedzieć?
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Obejrzy endometrium, jajniki. ChoćbyAle co ma Ci ginekolog powiedzieć?
Niestety wszystkie wyrzuciłam z żalu chyba.. byłam na becie i wyszla 53. Okres ustępuje a był naprawdę obfity. A ja glupia ciekawości zrobilam test i wyszla bardziej widoczna krechaA masz może zdjęcia tych testów? Czasem niektórzy mylą kreski fabryczne z pozytywnymi
Niestety wszystkie wyrzuciłam z żalu chyba.. byłam na becie i wyszla 53. Okres ustępuje a był naprawdę obfity. A ja glupia ciekawości zrobilam test i wyszla bardziej widoczna krecha
O tym nie pomyślałam... niedługo mam wizytę u gina więc zobaczę co i jak. Dziękuję za odpowiedźKontroluj bo to może być ciąża pozamaciczna
Nie zobaczysz, przy takiej becie nie będzie nic widać. W poniedziałek koniecznie powtórz betę.O tym nie pomyślałam... niedługo mam wizytę u gina więc zobaczę co i jak. Dziękuję za odpowiedź
Chodziło mi o to, że opowiem o tym mojemu ginekologowi, a betę powtórzę napewnoNie zobaczysz, przy takiej becie nie będzie nic widać. W poniedziałek koniecznie powtórz betę.
Niedługo masz wizytę tzn kiedy?Chodziło mi o to, że opowiem o tym mojemu ginekologowi, a betę powtórzę napewno
Po majówce, dokładnie 7Niedługo masz wizytę tzn kiedy?
To dosyć długo jak na to, że krwawisz, a beta jest pozytywna. Ja bym zrobila betę nawet dzisiaj, zeby sprawdzic czy rośnie czy spada.Po majówce, dokładnie 7