reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Wrzesień 2009

Witam
A u Nas znowu sypie:-:)-(
ciasta hmmm mniam mniam
A ja wannę mam, nawet dużą i jakos ostatnio mnie nie ciągnie:no:

reklama
A ja już po kąpieli :tak: Mam wannę ale wolałabym kabinę prysznicową
Ciasto wyszło - pyszne i miękkie z lekko kwaskowatym posmakiem porzeczek :-) Dobrej nocki

Indygo Ty mi o ciastach tutaj, kiedy zaczynają mi się zachcianki?! :szok::-D:rofl2: Ale bym zjadła taką pychotkę ;-)

Wiola to ja przy Tobie kartofel jestem, bo jestem duuuuużo niższa a ważę niewiele mniej - 68 - nie ma odpowiedniej ikonki, żeby wyrazić mój ból!!:rofl2:
A najgorsze jest to, że mój m przy wzroście 184 cm waży tyle samo!!!! :wściekła/y::no::sorry::confused2::crazy::baffled::eek:

Pod prysznicem się mieścimy, ale m jakoś niespecjalnie lubi tak wspólnie, choć ja się i takpodkradam - ja lubię ;-):-D

Witam o poranku dziewczynki!!;-)
googgle mi mówi, że dziś pierwszy dzień wiosny - myślałam , że jutro :-D

Witajcie! U mnie taka pogoda, że na pierwszy dzień zimy to wygląda - samochód ledwo odgrzebałam, tyle nasypało (a właściwie to mój M. go odgrzebywał:tak:)
I jak tu sobie humor poprawić???:confused:

Witam dziewczynki

Slonko wyszlo i wita wiosne w tej wietrznej szkocji pogoda super szkoda ze do 17 trzeba siedziec w pracy, naszczescie juz piatek i napewno szybciutko zleci :-)

calineczka - hehe ale mi sie Ciebie fajnie czyta godzina 23 a ty za godzinke wybierasz sie na wywiadowke hehe smiesznie godzina 24 ide na obiad hhehe - zawsze mi sie mordka smieje i zawsze musze sie uswiadamiac ze Ty przeciez w NY

Indygo - narobilas mi smaka na ciasto jutro napewno cos upieke moze z jablkami mmm i takie na cieplo ze smietanka i lodami ( teraz mam smaka a co bedzie jutro to sie okaze hehe bo mdlosci wciaz mecza )

Dolaczam sie do tych co uwielbiaja gorace kapiele i musza z nich narazie zrezygnowac, alez czego sie nie zrobi dla swojej dzidzi :-D

Wiola - ale z Ciebie nocny marek, ( dobrze dobrze ma kto dotrzymywac calineczce towarzystwa hehe:-) ) kiedys o 23 to dopiero dzien mi sie zaczynal, gralo sie po nocach w CS'a i tak do 2 czy 3 w nocy, a potem 3 godzinku snu i do pracy i czlowiek nie byl zmeczony. Teraz ledwo wytzrymuje do 21, no chyba ze wciagnie mnie jakis filmik to wysiedze do 22, ale potem padam i zasypiam jak dzidzius

No nic troche mam zaleglosci poki co nadrobilam 5 stron jeszcze jakies 40 - 60?:szok: chyba ze 2 tygodnie bede czytac hehe bo teraz to juz uciekam do pracy.

Milego dnia wszytskim

Oj dziewczyny nie lubie Was dziś:crazy: narobiłyście mi smaka na chińszczyzne i truskawki i normalnie mam dziś tak że ledwo co przeczytam i już chcę:rofl2: a na dodatek śnieg za oknem brr:crazy: chce truskawki, chińszczyzne i wiosnę;-) mąż mi czyta przez ramię i jak widzi ze któras ma na cos ochotę to mi przewija i mowi ze tego nie musze czytać:-D no ale pomarudziałm pomarudziłam i mąz idzie po truskawki - jednak Was lubie:rofl2::tak:;-)

Wiola - ale z Ciebie nocny marek, ( dobrze dobrze ma kto dotrzymywac calineczce towarzystwa hehe:-) ) kiedys o 23 to dopiero dzien mi sie zaczynal, gralo sie po nocach w CS'a i tak do 2 czy 3 w nocy, a potem 3 godzinku snu i do pracy i czlowiek nie byl zmeczony. Teraz ledwo wytzrymuje do 21, no chyba ze wciagnie mnie jakis filmik to wysiedze do 22, ale potem padam i zasypiam jak dzidzius
Sachmecia - bo ja nie umiem się odnaleźć w tej sytuacji bycia w domu:-D:-D:-D- czas mi się rozregulował całkowicie. I jak pomyślę sobie, że jeszcze okrągłe 11 dni tak mogę leniuchować- to szerokości ust mi brakuje - bo mam tak ogromnego bananka radości :-):-):-)

Witam slonecznie,
Napisalam kawal tekstu nacisnelam cos i mi sie wszystko zamknelo:wściekła/y::wściekła/y::-(
a napsialam ze wanna super sprawa i garderoba tez tak w skrocie :crazy::angry:
:angry:zdenerwowoalam sie grrr..
zmykam po zakupy, napisze jak wroce :tak:chyba ze znowu mi sie zamknie :no:

reklama
Oj dziewczyny nie lubie Was dziś:crazy: narobiłyście mi smaka na chińszczyzne i truskawki i normalnie mam dziś tak że ledwo co przeczytam i już chcę:rofl2: a na dodatek śnieg za oknem brr:crazy: chce truskawki, chińszczyzne i wiosnę;-) mąż mi czyta przez ramię i jak widzi ze któras ma na cos ochotę to mi przewija i mowi ze tego nie musze czytać:-D no ale pomarudziałm pomarudziłam i mąz idzie po truskawki - jednak Was lubie:rofl2::tak:;-)
No to kochanego masz męża - pozdrów go od Nas:-)- my tak się tutaj nakręcamy na te jedzonkowe sprawy - ale ja się cieszę - bo przynajmniej domowa karta dań się powiększa i czasami jak już pomysłów na obiad brak - a ja wpadnę na taką jedzonkową dyskusję- to problem znika sam :-):-):-)
Zofcia - tak już jest z tą techniką ;-)

Do góry