reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Wrzesień 2009

A ja już po kąpieli :tak: Mam wannę ale wolałabym kabinę prysznicową
Ciasto wyszło - pyszne i miękkie z lekko kwaskowatym posmakiem porzeczek :-) Dobrej nocki

reklama
A ja nigdy nie czekam na lazienke , jak moj M sie myje to ja przewaznie razem z nim - to sie nazywa oszczednosc wody i chwila " rozmowy " sam na sam , bez dzieci :-D:-D:-D, jakos mi to nie przeszkadza i jemu tez

Za godzinke jeszcze na wywiadowke do dzieci - jejku jak mi sie nie chce :no: ale jak mus to mus :happy:

czekaj - moj maz 66kg i ja chwilowo 49 kg to razem : 105 kg - aha to teraz rozumiem Cie :-D, my to tak zwana rodzinka huderlakow , wszyscy sie pytaja czy aby na pewno my mamy co do jedzenia :-D- no coz taka nasza uroda

U nas odwrotnie - my wielkoludy jesteśmy :-D:-D:-D Ja 175 wzrostu i już 75kg żywej wagi - M 189 i 120kg A tak w ogóle - to ja zawsze chciałam być przede wszystkim niższa min. 10 cm i szczuplejsza, ale to oczywiste. :-D

a właśnie o wannie mowa to już wspomnę :)
ja uwielbiam gorącą wodę... wcześniej praktycznie lałam tylko gorącą, teraz leję trochę zimnej... dla innych jest ona bardzo gorąca... dla mnie nie :zawstydzona/y: w ogóle nie czuje żeby była ona ciepła ... to na prawdę jest tak bardzo szkodliwe dla dzidzi ??

no niestety przybijam piąteczkę... teraz dla mnie kąpiele straciły sens... :zawstydzona/y::zawstydzona/y::zawstydzona/y: wczoraj wykąpałam sie na pewno w za ciepłej i od razu miałam wyrzuty sumienia... nie chce dolewac zimnej, bo wtedy od razu marzne... kąpieli pod prysznicem nie lubie... masakra... mysle ze teraz mam taki okres przejsciowy, bo w tamtej ciazy praktycznie od upałów majowych liczył sie tylko prysznic... nic tak nie ochładza w lato jak chłodna woda... elunia - pociesz sie ze tylko ten rok jest taki...

calineczka - Wy razem wazycie tyle, ile sam mój facet:baffled: teraz sie wziełam za jego odchudzanie, bo juz przegina podczas tej ciazy... ja w pierwszej ciazy dobiłam do 92 kg, mam nadzieje ze teraz tak nei bedzie... :sorry2:

A ja nadal na slodkie patrzec nie moge - tylko ostre i miesne - a pomyslec ze tak kochalam czekolade.

oj to tak samo jak ja :tak: od słodkiego mnie nadal odrzuca ....... :tak::-D:tak:

A ja już po kąpieli :tak: Mam wannę ale wolałabym kabinę prysznicową
Ciasto wyszło - pyszne i miękkie z lekko kwaskowatym posmakiem porzeczek

to przepisik poproszę na watek kulinarny, takie słodkie z owockami na wiosnę ... hm pychotka, tymardziej,że pewnie i z truskawkami będzie pycha ...... :tak::-D:tak:

co do kąpili, to też uwielbiam wanne, ale niestety teraz na własnym mamy tylko kabinę i czasem mi brakuje właśnie wspólnych kąpieli i rozmowy z M w wannie, tak bywało romantycznie, świece, muzyka ....... :-( ale było, minęło i nie wróci... chyba,że zmienimy mieszkanie, co przez najbliższe xx lat nam nie grozi ..... :tak:

i witam piątkowo i prawie weekendowo i bardzo słonecznie, bo u na znowu świeci piękne słoneczko .... :tak::-D:tak:

reklama
Do góry