reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Wrzesień 2009

Witam
A u Nas znowu sypie:-:)-(
ciasta hmmm mniam mniam
A ja wannę mam, nawet dużą i jakos ostatnio mnie nie ciągnie:no:

reklama
A ja już po kąpieli :tak: Mam wannę ale wolałabym kabinę prysznicową
Ciasto wyszło - pyszne i miękkie z lekko kwaskowatym posmakiem porzeczek :-) Dobrej nocki

Indygo Ty mi o ciastach tutaj, kiedy zaczynają mi się zachcianki?! :szok::-D:rofl2: Ale bym zjadła taką pychotkę ;-)

Wiola to ja przy Tobie kartofel jestem, bo jestem duuuuużo niższa a ważę niewiele mniej - 68 - nie ma odpowiedniej ikonki, żeby wyrazić mój ból!!:rofl2:
A najgorsze jest to, że mój m przy wzroście 184 cm waży tyle samo!!!! :wściekła/y::no::sorry::confused2::crazy::baffled::eek:

Pod prysznicem się mieścimy, ale m jakoś niespecjalnie lubi tak wspólnie, choć ja się i takpodkradam - ja lubię ;-):-D

Witam o poranku dziewczynki!!;-)
googgle mi mówi, że dziś pierwszy dzień wiosny - myślałam , że jutro :-D

Witajcie! U mnie taka pogoda, że na pierwszy dzień zimy to wygląda - samochód ledwo odgrzebałam, tyle nasypało (a właściwie to mój M. go odgrzebywał:tak:)
I jak tu sobie humor poprawić???:confused:

Witam dziewczynki

Slonko wyszlo i wita wiosne w tej wietrznej szkocji pogoda super szkoda ze do 17 trzeba siedziec w pracy, naszczescie juz piatek i napewno szybciutko zleci :-)

calineczka - hehe ale mi sie Ciebie fajnie czyta godzina 23 a ty za godzinke wybierasz sie na wywiadowke hehe smiesznie godzina 24 ide na obiad hhehe - zawsze mi sie mordka smieje i zawsze musze sie uswiadamiac ze Ty przeciez w NY

Indygo - narobilas mi smaka na ciasto jutro napewno cos upieke moze z jablkami mmm i takie na cieplo ze smietanka i lodami ( teraz mam smaka a co bedzie jutro to sie okaze hehe bo mdlosci wciaz mecza )

Dolaczam sie do tych co uwielbiaja gorace kapiele i musza z nich narazie zrezygnowac, alez czego sie nie zrobi dla swojej dzidzi :-D

Wiola - ale z Ciebie nocny marek, ( dobrze dobrze ma kto dotrzymywac calineczce towarzystwa hehe:-) ) kiedys o 23 to dopiero dzien mi sie zaczynal, gralo sie po nocach w CS'a i tak do 2 czy 3 w nocy, a potem 3 godzinku snu i do pracy i czlowiek nie byl zmeczony. Teraz ledwo wytzrymuje do 21, no chyba ze wciagnie mnie jakis filmik to wysiedze do 22, ale potem padam i zasypiam jak dzidzius

No nic troche mam zaleglosci poki co nadrobilam 5 stron jeszcze jakies 40 - 60?:szok: chyba ze 2 tygodnie bede czytac hehe bo teraz to juz uciekam do pracy.

Milego dnia wszytskim

Oj dziewczyny nie lubie Was dziś:crazy: narobiłyście mi smaka na chińszczyzne i truskawki i normalnie mam dziś tak że ledwo co przeczytam i już chcę:rofl2: a na dodatek śnieg za oknem brr:crazy: chce truskawki, chińszczyzne i wiosnę;-) mąż mi czyta przez ramię i jak widzi ze któras ma na cos ochotę to mi przewija i mowi ze tego nie musze czytać:-D no ale pomarudziałm pomarudziłam i mąz idzie po truskawki - jednak Was lubie:rofl2::tak:;-)

Wiola - ale z Ciebie nocny marek, ( dobrze dobrze ma kto dotrzymywac calineczce towarzystwa hehe:-) ) kiedys o 23 to dopiero dzien mi sie zaczynal, gralo sie po nocach w CS'a i tak do 2 czy 3 w nocy, a potem 3 godzinku snu i do pracy i czlowiek nie byl zmeczony. Teraz ledwo wytzrymuje do 21, no chyba ze wciagnie mnie jakis filmik to wysiedze do 22, ale potem padam i zasypiam jak dzidzius
Sachmecia - bo ja nie umiem się odnaleźć w tej sytuacji bycia w domu:-D:-D:-D- czas mi się rozregulował całkowicie. I jak pomyślę sobie, że jeszcze okrągłe 11 dni tak mogę leniuchować- to szerokości ust mi brakuje - bo mam tak ogromnego bananka radości :-):-):-)

Witam slonecznie,
Napisalam kawal tekstu nacisnelam cos i mi sie wszystko zamknelo:wściekła/y::wściekła/y::-(
a napsialam ze wanna super sprawa i garderoba tez tak w skrocie :crazy::angry:
:angry:zdenerwowoalam sie grrr..
zmykam po zakupy, napisze jak wroce :tak:chyba ze znowu mi sie zamknie :no:

reklama
Oj dziewczyny nie lubie Was dziś:crazy: narobiłyście mi smaka na chińszczyzne i truskawki i normalnie mam dziś tak że ledwo co przeczytam i już chcę:rofl2: a na dodatek śnieg za oknem brr:crazy: chce truskawki, chińszczyzne i wiosnę;-) mąż mi czyta przez ramię i jak widzi ze któras ma na cos ochotę to mi przewija i mowi ze tego nie musze czytać:-D no ale pomarudziałm pomarudziłam i mąz idzie po truskawki - jednak Was lubie:rofl2::tak:;-)
No to kochanego masz męża - pozdrów go od Nas:-)- my tak się tutaj nakręcamy na te jedzonkowe sprawy - ale ja się cieszę - bo przynajmniej domowa karta dań się powiększa i czasami jak już pomysłów na obiad brak - a ja wpadnę na taką jedzonkową dyskusję- to problem znika sam :-):-):-)
Zofcia - tak już jest z tą techniką ;-)

Do góry